- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.581
canım geçen haftadan aldım ben seni listeyealınmışsın gibi geldi bana bi küskünlük olmasın diye sondakikalarda ekledim...
Hay masallah ne guzel konusmussunuz siz oyle bende bi giremedm ki yahu sabahtan beri elektiriklr yok malesef :/ ama elbet aksam girp menumu yazarm bugun pek katilamadm araniza kusura bakmayin lutfen :)
Benimki baslamadiki dursun( herkes bi ayda bes kilo rahat verirsn dedi ama 10gun oldu sadece bi kilo verdim onada şükür yaza kadar ugrastrcak bni demek
Bugun butun gun aklimdaydi size sorayim:)10 gndur yediklerime dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama sadece bi kilo vermisim yani diger forumdaki yazilara bakiyom millet deli gibi veriyometabolizmam yavaas galiba gerci bes kiloyu alti ayda aldim vermemde bukadar uzun mu surcek pes etmeye niyetim yok ama uzuluyorum; (
akşama mantı yapıyorum küçük bir porsiyon yiyebilir miyim ?
Bugun butun gun aklimdaydi size sorayim:)10 gndur yediklerime dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama sadece bi kilo vermisim yani diger forumdaki yazilara bakiyom millet deli gibi veriyometabolizmam yavaas galiba gerci bes kiloyu alti ayda aldim vermemde bukadar uzun mu surcek pes etmeye niyetim yok ama uzuluyorum; (
herkese iyi akşamlar akşam girebilirsem girerim
böyle yiyecek isimleri yazmayın arkadaş bizimde canımız çekiyor. aklımıza düşürmeyin bu cısssları ya...
ya benimde aklıma gelmiyo ama oğlum afyonda okuyo istediği şeyleri söylüyor bende yapıyorum hafta sonu gidecek haftaya rahatız hem o cıss değil çok güzel bir şey
ya benimde aklıma gelmiyo ama oğlum afyonda okuyo istediği şeyleri söylüyor bende yapıyorum hafta sonu gidecek haftaya rahatız hem o cıss değil çok güzel bir şey
acelecilik yok. sabır.. ne yazı ya 1 ayda halledeceksin inşallah. başaracağına inancım sonsuz :)
herkese iyi akşamlar. geldim ama kimsecikler yok yine :)
canım sen kalori sayımı da mı yapıyorsun ? günlük menü ardından aldığın kaloriyi de yazabilirsin... mantıyı merak ettim mesela...
senin mazeretin var rukiş. anneciğini yalnız bırakma.muhabbete,özlem gidermeye devam. biz buralardayız geldikçe görüşürüz :) ama annenin leziz yemeklerine yenik düşme dikkat et :)
Ben begendm canim gayet hafif olmus bence :)selam kızlar bende menümü yazayım birazdan akşam yemeğimi de yiyorum.. sabah uyanınca 30 dk leslie yaptım. az önce de leslie 3 mil i ve 60 mekik ... böyle bölünce daha kolay oluyor...
sabah 3 kaşık müsli yarım bardak sütle
ara 2 kuru kayısı
öğle 150 gr kadar tavuk sote yağsız, yeşil salata 1 dilim tam buğday
ara 2 kuru kayısı
akşam haşlanmış brokoli 3 kaşık yoğurtla
ara 1 dilim ananas 1 kaşık yoğurt( düşünüyorum)
su 2 lt kadar yeşil çay şimdilik 2 kupa...
Bigunku menum
Sabah 200grm yogurt 5kasik haslnms nohut 1greyfurt
Ogle 1 kpce domates çorbası 1kpce nohut yemegi(okuldaki sanszligm
Ara 200grm yogurt 1dlm cavdar ekmk
Aksam 1kpce cacik 1 kepce mercmk çorbası
Spor daha yapmadim ama ins gc saatlerde de olsa 1saat yaparim 2litre smdidn ictm uce tamamalrim
şimdi sen söyleyince baktım bir yerde 306 bir yerde de 400 kalori yazıyor ne yapayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?