Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hay masallah ne guzel konusmussunuz siz oyle bende bi giremedm ki yahu sabahtan beri elektiriklr yok malesef :/ ama elbet aksam girp menumu yazarm bugun pek katilamadm araniza kusura bakmayin lutfen :)

senin mazeretin var rukiş. anneciğini yalnız bırakma.muhabbete,özlem gidermeye devam. biz buralardayız geldikçe görüşürüz :) ama annenin leziz yemeklerine yenik düşme dikkat et :)

Son düzenleme:

cancağızım mantıken düşünürsen senin harcadığın eforla 90-80 kg.harcadığı aynı mı? sen elinde 30 kg. yükle yürüdüğünü düşün ne kadar enerji harcarsın dolayısıyla yaktığın kaloride yüksek olur.ve bu da kilona yansır. bu hep böyledir kilolu insanlar daha hızlı kilo verir. problem sende değil rahat ol.metabolizmanı suçlama. bide sen zaten spor filan yaptığın için vücut sporu görünce zorlanıp kilo vermiyor şaşırmıyor. ama hiç hareketsiz biri spora başlayınca vücut kilo kaybediyor.
umarım anlattıklarımı mantıklı bulursun üzülüyorum sana ya bu kadar dert etme.bak ben senin kaç katın kilo vercem beni düşün rahatla de ki amaaan hepi topu 4 kilocuğum var onuda nasılsa veririm de :))

Son düzenleme:

gayet normal canım.... benimde az fazlam var haftada en fazla 500 gr gidiyor... spora aşırı yüklenenlerde oluyor genelde fazla kilo kaybı... ama bırakınca ne olacak birde o kısmı var... 1. ler sırlarını paylaşıyor topiğine bir bak istersen ne kadar spor yaptıklarına özellikle.... ama ben karşıyım ömrüm boyunca günde 3 saat spor yapamam ki...

ya benimde aklıma gelmiyo ama oğlum afyonda okuyo istediği şeyleri söylüyor bende yapıyorum hafta sonu gidecek haftaya rahatız hem o cıss değil çok güzel bir şey

canım sen kalori sayımı da mı yapıyorsun ? günlük menü ardından aldığın kaloriyi de yazabilirsin... mantıyı merak ettim mesela...

selam kızlar bende menümü yazayım birazdan akşam yemeğimi de yiyorum.. sabah uyanınca 30 dk leslie yaptım. az önce de leslie 3 mil i ve 60 mekik ... böyle bölünce daha kolay oluyor...

sabah 3 kaşık müsli yarım bardak sütle

ara 2 kuru kayısı

öğle 150 gr kadar tavuk sote yağsız, yeşil salata 1 dilim tam buğday

ara 2 kuru kayısı

akşam haşlanmış brokoli 3 kaşık yoğurtla

ara 1 dilim ananas 1 kaşık yoğurt( düşünüyorum)

su 2 lt kadar yeşil çay şimdilik 2 kupa...

ya benimde aklıma gelmiyo ama oğlum afyonda okuyo istediği şeyleri söylüyor bende yapıyorum hafta sonu gidecek haftaya rahatız hem o cıss değil çok güzel bir şey

güzelliğinde sorun yok kalorisinde var.her güzelliğin bedeli var maalesef 1 haftadır diyetteyim hiç aklımda yoktu ama siz söyleyince gözümün önünde 1 tabak mantı beliriverdi.aklıma düşürdünüz ama ya...
nimete de cıss dedik ama...

Bigunku menum
Sabah 200grm yogurt 5kasik haslnms nohut 1greyfurt
Arayok
Ogle 1 kpce domates çorbası 1kpce nohut yemegi(okuldaki sanszligm
Ara 200grm yogurt 1dlm cavdar ekmk
Aksam 1kpce cacik 1 kepce mercmk çorbası
Spor daha yapmadim ama ins gc saatlerde de olsa 1saat yaparim 2litre smdidn ictm uce tamamalrim

Son düzenleme:
senin mazeretin var rukiş. anneciğini yalnız bırakma.muhabbete,özlem gidermeye devam. biz buralardayız geldikçe görüşürüz :) ama annenin leziz yemeklerine yenik düşme dikkat et :)

ahh canim sorma yaa o konuda sikayetciyim kadn sen yemezsen bende yemem deyip duruyor ben sirf bu yuzden memleketten kacmistm simdi burda yakalandm bira yemegim de artti birazdan paylascam gorrsunuz artik :) aslinda elektirikler olsa sabahta girerdm de bugun yoktu malesef :)

Ben begendm canim gayet hafif olmus bence :)

Senin menunde cok guzel olmus canim :)

şimdi sen söyleyince baktım bir yerde 306 bir yerde de 400 kalori yazıyor ne yapayım bilemedim

Çok canın çektiyse ufak bi tabak ye bence ama üzerine yağ gezdirme sakın sade yoğurtlu tüket.Çokda fazla sorun yaratacağını sanmıyorum.dayanabilirsen bugün yeme yarın öğle yemeği olarak ye derdim akşam için biraz ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…