- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.601
ahh canim sorma yaa o konuda sikayetciyim kadn sen yemezsen bende yemem deyip duruyor ben sirf bu yuzden memleketten kacmistm simdi burda yakalandm bira yemegim de artti birazdan paylascam gorrsunuz artik :) aslinda elektirikler olsa sabahta girerdm de bugun yoktu malesef :)
Ben begendm canim gayet hafif olmus bence :)
Senin menunde cok guzel olmus canim :)
Teşekkür ederim bnde seninkine baktim mas spor cok iyi okul bu hafta gec bittiyo hic spor yapsim kalmiyo( ama gecte olsa yapacam ins..
Menum
Sabah 2 kayisi 2 kasik müsli light sutle
Ara naneli kekikli maydanozlu yogurt salatalik
Oglen 100 gram hazir tavuk doner salatalik
Ara 1 incir 1 kuru kayisi
Aksam
4 kasik et yemegi 2 kepce sebze corbasi
Su 2 litre ustu Spor 55 dakka yuruyus 25 dakika eliptik 10 mekik
Bgn aksam yemegim fazla oldu ama annem olunca boyle oluyor iste
Teşekkür ederim bnde seninkine baktim mas spor cok iyi okul bu hafta gec bittiyo hic spor yapsim kalmiyo( ama gecte olsa yapacam ins..
O kadarda ağır olmamış akşam yemeğin.Ekmek,pilav vs ağır hiçbişey yok.Bence gayet iyi idare etmişsin
bozma moralini olur aada böle şeyler dain geçicek diyemi bozdun yoksa moralini:)Kizlar cok moralim bozuk gun gun 100 gram veren ben artik hergun 100 gr aliyorum ki yemekleride abartmiyorum nedenini anlayamadm ben ama bu durum moralimi bozdu
ne diyeti bu tam olarak?kızlar şimdilik çıkıyorum bugün temizlik yapacaktım eşim eve geldi istirahatliymiş herşey kaldı sabah yarım saate kadar yürüdüm şimdi yemek hazırlayım da öğlen 1 saat yürüyeceğim yine
bugün elma ve buğday yapıyorum
yarın protein
çarşamba sebze
perşembe ödem attıran pirinç yiyeceğim bu hafta böyle olacak
ve sporda günde 1 saat yürüyüş ve 1 saat leslie yapacağım
of bana sakın diş deme:)Merhaba hanımlar,
Gece sıfır uykuyla sabah işe gittim. Anasınıfı öğretmeniym ben ve oldukca hareketli bi isim var. Kolum kalkmadı haliyle.
Geldim Masal'm ateşlenmiş. Diş çıkarıyoruz :/
Bende durumlar böyle. Kahvaltı güzeldi ama öğle öğünü fena :/ cok yemedm ama yanlıs bisey yedm.
fıstıklar cıs olmuş öğlende vakit bulamamışsın onun dışında başarılı bi menü:)Bari menümü yazayım bende.Gece uzun birşeyler atıştırım belki diye geç yazıyorum ama bu saatten sonra başka şey yemem heralde.
1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek
Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt
Gece biraz fıstık atıştırdım
kehvelicim yürüyüş zaten he rinsanın zayıf şişman yapması gereken bişey onu aslında kilo vermek için değilde kolesrolümüzü dengelemk , nfes almak, damar yollarımızı korumak , kalp ritmimizi düzenlemek , şeker hastalığına karşı korunmak , mutluluk hormonu salgılamak için yapmalıyız bunun yanında kalori harcatmasıda cabsı diye düşünmeliyiz yürüş bence bi spor değil olması gereken bişey:)Canim gecen biyerde okudum insan yuruyusle az kalori harciyormus cunku insan bunyesi yurumeye alisik yaziyordu 1 saat yuruyus 200 300 klori arasi yaktiriyormus :) ben kurek cekme diye bi spor var ona baktim 1 saatte 600 700 arasi oluyormus bazen 1000 kalori bile yaktirr yaziyordu olmadi hafta sonlari universitenn spor salonunda onu yapicam
alkali su baz oranı yükseltiliş sdur yani vücuttaki sidik oranı düşürür hücreleri bazilik orana yaklaştırır ama diyette nasıl bi rol oynar bilemiycembirde bugün alkali suya başlayacağım suyu kendim hazırlayıp 3 litre suyumu bu şekilde tüketeceğim
1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat ,1 yemek kaşıgı elma sirkesi ,yarım limon suyu iki ölçü hazırlayıp bitirmek istiyorum
1 küp şeker 12 kalori , yada 1 çay kaşığı şeker.. gereksiz bir bilgi ama 1 bardak kolanın içinde 10 tane küp eekr var..doğru söylüyorsun evet yaaa aslında türk kahvesi şekersiz içilebiliyor ondan bari içeyim en kötü tek şekerli tek şekerde o kadar kalori yok en azından şekerli türk kahvesi 23 kalori diye okumuştum
4 kilo içinmi üzülüyon sen ühühüüüüüüüüüüüüüüBugun butun gun aklimdaydi size sorayim:)10 gndur yediklerime dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama sadece bi kilo vermisim yani diger forumdaki yazilara bakiyom millet deli gibi veriyometabolizmam yavaas galiba gerci bes kiloyu alti ayda aldim vermemde bukadar uzun mu surcek pes etmeye niyetim yok ama uzuluyorum; (
yumutasız diyetmi olur kız. yumurta diyette candır can:)süper olmuş hazırla bence zaten kızım yumurta sevmediği için yumurtada koymamış tam diyet yemeği olmuş
ben evde eşimede yasakladım cısları o tabi yiyo ama ben evde yoken oda sağlıklı beslensin hemde bana destek olsun işinin adı ne:)iyi akşamlar canım beklerizmantı bence cıss ama senin kararın... diyet zamanı neden yapıyorsun canım böyle yiyecekler evdekilerde bir süre yemeyiversinler...
bozma moralini olur aada böle şeyler dain geçicek diyemi bozdun yoksa moralini:)
ne diyeti bu tam olarak?
of bana sakın diş deme:)
elimde olsa kendi dişlerimi oğluşa takcam:)
bugün amma çok yazmışsınız yahu oku oku gözüm ağrıdı:)
bugün bütün gün dışardaydım ben eminim çok kalori yakmışımdır
öğlende dışardaydım
ve dukan yayla çorbamı yanımda götürdüm nihahahha:))))
arkadaşlar lahmacun yedi tanesi 350 kalori beşe dukan çorbamı içtim :))))))
artık yanımda ne yesinler etkelnmiyorum kendimi tebrik ediyim bari
bugünki menüm
sabah azcık süt işe gidince bir bardak kahve
öğlen dukan çorba
ara
2 yumurtayla yapılmış salata
akşam köfte:)))) arada süt biraz lor attım ağzıma:)
öh bea dukan serbest diye dünyaları yemişim:)
Bigunku menum
Sabah 200grm yogurt 5kasik haslnms nohut 1greyfurt
Arayok
Ogle 1 kpce domates çorbası 1kpce nohut yemegi(okuldaki sanszligm
Ara 200grm yogurt 1dlm cavdar ekmk
Aksam 1kpce cacik 1 kepce mercmk çorbası
Spor daha yapmadim ama ins gc saatlerde de olsa 1saat yaparim 2litre smdidn ictm uce tamamalrim
Menum
Sabah 2 kayisi 2 kasik müsli light sutle
Ara naneli kekikli maydanozlu yogurt salatalik
Oglen 100 gram hazir tavuk doner salatalik
Ara 1 incir 1 kuru kayisi
Aksam
4 kasik et yemegi 2 kepce sebze corbasi
Su 2 litre ustu Spor 55 dakka yuruyus 25 dakika eliptik 10 mekik
Bgn aksam yemegim fazla oldu ama annem olunca boyle oluyor iste
canım öğle protein yerine bakliyat yiyebilirsin bişey olmaz... güzel olmuş menün..
küçük bi porsiyon üzerine sadece yoğurt olmak üzere maalesef ama telafi ederim suyumu üç litreye tamamlarım
bozma moralini olur aada böle şeyler dain geçicek diyemi bozdun yoksa moralini:)
ne diyeti bu tam olarak?
of bana sakın diş deme:)
elimde olsa kendi dişlerimi oğluşa takcam:)
Haklisin canim :/ ben zumbayi yapamiyorm evde yanimda birileri de olsa yaparm belkifıstıklar cıs olmuş öğlende vakit bulamamışsın onun dışında başarılı bi menü:)
kehvelicim yürüyüş zaten he rinsanın zayıf şişman yapması gereken bişey onu aslında kilo vermek için değilde kolesrolümüzü dengelemk , nfes almak, damar yollarımızı korumak , kalp ritmimizi düzenlemek , şeker hastalığına karşı korunmak , mutluluk hormonu salgılamak için yapmalıyız bunun yanında kalori harcatmasıda cabsı diye düşünmeliyiz yürüş bence bi spor değil olması gereken bişey:)
kürek çekmek ciddi anlamda çok kalori yaktırır ama zumbada 1 saatte 500-600 kalori yaktırıyor:)))))
alkali su baz oranı yükseltiliş sdur yani vücuttaki sidik oranı düşürür hücreleri bazilik orana yaklaştırır ama diyette nasıl bi rol oynar bilemiycem
1 litre suya 1 çay kaşığı karbonat katıp içersek mükemmel bi alkali su yapmış oluruz kendimize
1 küp şeker 12 kalori , yada 1 çay kaşığı şeker.. gereksiz bir bilgi ama 1 bardak kolanın içinde 10 tane küp eekr var..
4 kilo içinmi üzülüyon sen ühühüüüüüüüüüüüüüü
yumutasız diyetmi olur kız. yumurta diyette candır can:)
ben evde eşimede yasakladım cısları o tabi yiyo ama ben evde yoken oda sağlıklı beslensin hemde bana destek olsun işinin adı ne:)
bugün amma çok yazmışsınız yahu oku oku gözüm ağrıdı:)
bugün bütün gün dışardaydım ben eminim çok kalori yakmışımdır
öğlende dışardaydım
ve dukan yayla çorbamı yanımda götürdüm nihahahha:))))
arkadaşlar lahmacun yedi tanesi 350 kalori beşe dukan çorbamı içtim :))))))
artık yanımda ne yesinler etkelnmiyorum kendimi tebrik ediyim bari
bugünki menüm
sabah azcık süt işe gidince bir bardak kahve
öğlen dukan çorba
ara
2 yumurtayla yapılmış salata
akşam köfte:)))) arada süt biraz lor attım ağzıma:)
öh bea dukan serbest diye dünyaları yemişim:)
canım sen dukana geri mi döndün şimdi ? bi ara bırakmıştın diye hatırlıyorum... ama dikkat bak evreleri tamamlamayan herkes geri alıyor canım...
Sey kahvaltida nohut yemiştim iki ogun olunca onun sansizligi demk istedim yoksa bakliyat cok severim oglnde bisey olmaz zaten:))tesekur ederm..
Yok canim yaa o aklima bile gelmiyor yeterki o versin kilolari benm moralimi bozan dikkat ettgm halde kilo aliyor olmakyoksa 300 500 gram bile versem uzulmem sonucta verdm derm simdi hergn aliyorum
Haklisin canim :/ ben zumbayi yapamiyorm evde yanimda birileri de olsa yaparm belkiama o da yok iste
Canım bence gayet az ve guzel olmus menun ayrica senin istikrarnda cok guzel hic kimse etkileyemiyor seni buda ayakta alkislanmasi gereken bir meziyet :) tebrk ediyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?