- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.921
Diyet yaparsan bırakınca kilo alınır.Diyet yapma yemek alışkanlığı olarak düşün.Ayrıca bu kilo vermek için.Kilo korumak için azar azar zararlı şeyleri ekeyince kilo neden alınsınki.
tamam canım olur ama ben bu ara çok ama çok yoğunum büyük oğlumun tatili bitti okula gidecek onun hazırlığı telaşı misafirler derken böyle oldu
1 kase çorbayı 1 dilim ekmek sayıyor diyetisyenler.Ona göre yiyip yemeyeceğine sen karar verirsin.Ama pilav ve baklagillerdense kıymalı sebze yemeği yanına yoğurt ikilisi daha hızlı zayıflatır.Yada köfte,balık,tavuk+salata ikilisi.
ah canım aslında ben dengede tutma kısmını iyi biliyorum dabir versem ardından denge kısmından korkmuyorum aslında.. şöyle düşün ergenlikten 26 yaşına kadar aynı kilodasın, ardından bir hamilelik yaşıyorsun bu defa 10 kilo fazlayla 5 sene aynı kilodasın...benim durumum bu işte, hepimizin mantığı aynı bende kızlara hep fazla azaltmayın diyorum dikkat edersen, hayatımız boyunca uygulayabileceğimiz sağlıklı bir liste olsun diye... benim burda sadece itirazım akşam hiç ekmek yememe konusuydu, daha sonrasında ekleyince kilo alınacağını düşünerek, ama dediğin de mantıklı azar azar eklenebilir istenilen kiloya geldikten sonra... inşallah verirde o koruma dönemlerini de atlatırız.. bende o çorba ekmek ayarından dolayı çorba içmiyorum, bizde sebze çorbası yenmiyor zaten diğerleri de hep karbonhidrat yerine geçiyor..
İstediğim kiloya ineyim zaten koruma kısmı için senden özel ders alıcamNasıl zayıflanır kitap bile yazarım hakkında.Kitabını okumadığım programını izlemediğim diyetisyen kalmadı.Ama korumada beceriksizin önce gideniyim.Yemeye bir başladımmı duramıyorum
İstediğim kiloya ineyim zaten koruma kısmı için senden özel ders alıcamNasıl zayıflanır kitap bile yazarım hakkında.Kitabını okumadığım programını izlemediğim diyetisyen kalmadı.Ama korumada beceriksizin önce gideniyim.Yemeye bir başladımmı duramıyorum
arkadaşlar bu da bugünkü menüm
SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN
1.5 peynirli kızarmış yumurta
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt
ARA
5 kuru kayısı
10 fındık
AKŞAM
1 kase Kıymalı karnabahar
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2.5 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
30 mekik çekildi
Temizlik yaparken de hareket edildi
güzel olmuş menün afiyet olsun..
tamam canım sana zaten açıklamıştım gerekeni başka birşey söylememe gerek yok elinden geldiğince girmeye çalış...
teşekkür ederim :) sizede afiyet-i bal şeker olsun.kilo olmasın
anlaşıldı tamam canım
haydin kızlar ben kaçar... o 45 dk dediğim leslie yi şimdi yapıcamgeç olmadan başlıyayım gece gelirim artık görüşürüz...mnisa menünü yazmayı unutma canım birde yorumlıycam
1 kase çorbayı 1 dilim ekmek sayıyor diyetisyenler.Ona göre yiyip yemeyeceğine sen karar verirsin.Ama pilav ve baklagillerdense kıymalı sebze yemeği yanına yoğurt ikilisi daha hızlı zayıflatır.Yada köfte,balık,tavuk+salata ikilisi.
arkadaşlar şimdilik çıkıyorum fırsat bulursam yine gelirim hepiniz öpüldünüz canlarım:)))
arkadaşlar bu da bugünkü menüm
SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt
ARA
5 kuru kayısı
10 fındık
AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurt
8 km yüründü
30 mekik çekildi
Ay ay ay tatil bugün yan gelip yatayım denilmemiş sporlar yapılmışarkadaşlar bu da bugünkü menüm
SABAH
2 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
3 dilim etimek
1/2 bardak süt
ARA
5 kuru kayısı
10 fındık
AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurt
8 km yüründü
30 mekik çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?