- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.881
akadaşlar ben listeye girdimmi girmedimmi niye bana kimse bişey söylemiyo yaaaaaaa . hiç bildirimde yok
alışkanlık sanırım. kendiliğimden uyanıyorum.bu tatil günüde böyle olunca sinir oluyorum.erken kalmamın tek faydası metabolizmam çalışmaya erken başlamış oluyor
afiyet olsun yediğin içtiğin hiç kafana takma diğer öğünlerde telafi edersin.sen olağan dışı durumdaymışsın bu kadarlık olur. yola çıksam bende yerdim.yoksa keyfi çıkmaz di mi :) yolculukta çubuk kraker benimde vazgeçilmezimdir
danes vücut direncini kırmışsın:) aşağılarainiyosun maşallah diyelim:))
dalin sende az değilsin ha 73 ü görmüşsün maşallah
diğer kilo yaırşı ekibi maşallahınız var sizinde hızla ilerliyosunuz tebrik ederim:)
Kizlar bu arada bir saat once 3 kasik musli yedm yola ciktim tutamayip karnimi doyurabilirim malesef yolculuga ciktim ve ben uyuyamam aksam yemegide yoktu bugun aciktim(
Kizlar ben bu iki gun ailemin yanindayim ki menulerim bozulacak emin sayilirimnete girebilirmiyim pek bilmiyorum malum akraba ziyaretleri olur en azindan teyzelerme gtmm lazim onlarda yedrmeden birakmiyorlar kusuyorlarda bira :/ ama pazartesi tekrar doncem ondan sonra tekrar donerm duzenime
nereye gittin canım hayırdır?
nereye gittin canım hayırdır?
saol canim bu arada hepinize guzel haftasonlari ve guzel bir hafta diliyorm :)tamam canım soru sordum o arada cevabını vermişsin zatene pazartesi görüşürüz o zaman... iyi gezmeler
Montignac diyeti ni kastettim.KK daki hatunlar kendilerine montici diyolar dün okumuştum ondan öyle yazdım bende.
bende arastirayim.hic duymamistim bende canim.bu hafta aldigim o 500 gri misli misli vermeliyim.
Memlekete geldim canim bizim okul martla beraber baya zorlasiyor 10 dan fazla proje odevm var okulun sonuna kadar gelemem deince babama oda dun gece bilet almis heme bende iki gunlugune geldm :)
günaydın .arkadaşlar annemlerdeydim bir haftadr net yok.telefondanda giremedim.dün kilo bildirimi yapamadım.ceza aldımmı.bugün dönüyorum pazartesi bitiyor yıllık iznim yine düzenli olarak yazacam.suan moralim cok bozuk.regliyim ondanda olabilir kilom sabahleyin tok karna 63.8 cıktı cok canım sıkıldı.eve geldim hemen aldım gider gitmez sıkı diyet ve spora baslayacam.
Bende Montignac ın yedikçe zayıfla adlı kitabı var.Adam önce insan nasıl kilo alır onu anlatmış.Ne yiyince ne olur nası kilo yapıyor onu anlatmış.İşin mantağını kapınca uygulaması çok kolay olur.Tavsiye ederim bulabilirseniz okuyun.canlarım bu montiac diyeti kan şekeri dengelemeye yönelik bir diyet diye biliyorum.. benim yapmaya çalıştığım şeye yakın bir liste şeker oranını sabit tutmaya çalışıyor temelde ve ayrıntılı bir diyet kitabını okumak lazım cidden... ama stubborn sabit listelerle sen pek yapamıyorsun gibi geliyor bana( e bende yapamıyorum da), hani zararlıları hayatından çıkartıp kendince bir liste yapsan daha kolay uygularsın sanki..
Bende Montignac ın yedikçe zayıfla adlı kitabı var.Adam önce insan nasıl kilo alır onu anlatmış.Ne yiyince ne olur nası kilo yapıyor onu anlatmış.İşin mantağını kapınca uygulaması çok kolay olur.Tavsiye ederim bulabilirseniz okuyun.
canım yanlış bilmiyorum ama değilmi temel mantık kan şekerini dengede tutmaktı? yağların depolanmaması sağlanıyordu bu şekilde...
arasriricam en yakin zama.da netimizdeki sorun kalksin da ortadan.Montignac zor değil.İstediğin kadar yiyebilirsunda.sebze meyve de sınırsız.Araştırınca görürsün zaten.Uyarsa denersin.Evet çok kolay kilo verdiriyor canım.
canlarım bu montiac diyeti kan şekeri dengelemeye yönelik bir diyet diye biliyorum.. benim yapmaya çalıştığım şeye yakın bir liste şeker oranını sabit tutmaya çalışıyor temelde ve ayrıntılı bir diyet kitabını okumak lazım cidden... ama stubborn sabit listelerle sen pek yapamıyorsun gibi geliyor bana( e bende yapamıyorum da), hani zararlıları hayatından çıkartıp kendince bir liste yapsan daha kolay uygularsın sanki..
ya bende duymuştum bu montinag diyetini aama pek araştırmadım bi, bakayım meyve sebze serbestse süper tam bana göre bi diyet olur:))Montignac diyeti ni kastettim.KK daki hatunlar kendilerine montici diyolar dün okumuştum ondan öyle yazdım bende.
hemen bakcamMontignac zor değil.İstediğin kadar yiyebilirsunda.sebze meyve de sınırsız.Araştırınca görürsün zaten.Uyarsa denersin.Evet çok kolay kilo verdiriyor canım.
Memlekete geldim canim bizim okul martla beraber baya zorlasiyor 10 dan fazla proje odevm var okulun sonuna kadar gelemem deince babama oda dun gece bilet almis heme bende iki gunlugune geldm :)
canım süper kilo vermişsin tebrik ederim:)
ya verdiğin verceğin en fazla 4 kilocuk :)))))))) biz napalım kuzucum :)
ya çok geçmiş olsun tatlım nesi var nasıl oldu?
8 km yürüyüş vay canına:)
müsli kaç kalor?
sahilde yürüyüşümüzü yaptık:)
yorulduk baya eve geldim şimdi of işler ben bekliyo hiçde yapasım yok yaaaaaaaaaaaaa....
aslınmda detaylı bi temizlik lazım eve ama bende hiç o istek yok ne yalan söyleyim şöle camlrın kapıların banyonun iyce elden geçmesi lazım alsında ama ben hep yüzeysel sil süpür yapıyorum:))))) şimdi gene aynını yapcam aslında ev işleri iyi kilo verdiriyo hareket lazım ama keyfime düşkün olunca hiç derine inemiyorum
baharı bekliyorum bahar temziliği yapcam:))))
kendimi böle kandırim bari:)
şimdi kaçıp şu evi elden geçirp biraz kalori haricm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?