Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cıss yaptım diyince hayalimde ne cısslar canlandı biliyomusun Minicik bi tostmuydu senin cıssın

yeşil kahveyi aldım ama hiç içemiyorum tadı fena değil ama fırsatım olmuyor ayrıca etkisini çok merak ediyorum

Icsene ya)bmde yarindan itibatren zorlu sinav haftama baslayacam bizim bi ay suruyi bol kahveli bari yeşil kahve iceyim)sinavdan sonra kahve icmiyorum cok sevsemde ozLikle icmiyorum dengelemk adina sinav zamani cok iciyom cunku; ((

Icsene ya)bmde yarindan itibatren zorlu sinav haftama baslayacam bizim bi ay suruyi bol kahveli bari yeşil kahve iceyim)sinavdan sonra kahve icmiyorum cok sevsemde ozLikle icmiyorum dengelemk adina sinav zamani cok iciyom cunku; ((

bana da kahve hep uykusuz vize ve final gecelerini hatırlatır. vücutta su kaybına neden olduğu için çok nadir içiyorum ayrıca şekersiz içemiyeceğim için,yanında çukulatasız olmayacağı için benim adıma en doğrusu uzak durmak.
yeşil kahve diyosunuz ya bana hep zehir gibi bir tadmış gibi geliyor. ben yeşil çayı bile içemediğim için. sevgiciğim bence senin kahveden medet ummana gerek yok sen yapman gerekeni yapıyorsun zaten

Teşekkür ederim canım motivasyona hepimizin ihtiyacı var. Kaçamak yapmamak için sürekli kendime meşgale arıyorum

Siteye girip 2 çift laf etmekten güzel meşgalemi olur.Şahsen ben 1 hafta sonra patlak veren bi tipim ayh yetti bu diyet gelsin kaçamaklar diye gözüm döner.Ama burda hiç kaçamak yapmıyorum nerdeyse 2 hafta oldu

ay çok şükür işim bitti :) yemeğimi de yaptım. koskoca haftasonundan bir pazar öğleden sonram bana kaldı.
yemek yaparken yağ miktarına da dikkat ettim bugün. 2 kaşık zeytinyağıyla pişirdim umarım yavan gelmez tadı. biz alışığız bol yağlı salçalı yemeklere. Allahtan zeytinyağı kullanıyorum tek tesellim o

kimisinde yeşil kahve halsizlik ve baş dönmesi yapıyormuş bence sınav sonrası dene canım

Oh sefan olsun dün temizliğide yapmıştın artık keyif yapabilirsin.Yağsızda tadı olmuyor gibi geliyor çünkü damak tadımız alışık.Japonlar Koreliler yağsız tuzsuz pilavi nasıl yiyorlar çok merak ediyorum.

evet sağolasın çok şükür bitti. bazen diyorum ki şu evdeki tozlardaki,bulaşık ve çamaşırdaki bereket parada da olsaydı keşke...makinaların dili olsada konuşsa ne çok şikayet ederler bizi :)
keyif yapacam da kahve yapasım var şeker,çukulata. çayıda şekersiz içemiyorum. keyifle içecek bir şey bulamadım ki tadını çıkartayım. keyfide hep yiyecek, içeceğe endekslemişiz de mi!! ay çok vahimmişiz biz ya... o günlere dönmek istemiyorum
adamlar o yüzden ufacık tefecikler. ama yediklerinden olsa gerek renksizler,yüzlerinde kan-can yok. bizim salçalar yüzümüzüde mi renklendiriyor ne??? :))

Son düzenleme:

Saol mihrimahcim ama sinav zamani malum canim cok tatli istiyo sporda belki cok yapamam hemde yesilcay bn cok severim bakarsin kahvesinide cok sseverim die bulursam alip denemk istiyorum)

Yap bi kahve sütlü ve şekersiz yanınada koy 2 kayısı oldu bitti.Eski yaptığımız keyiflere say Keyif yapsak neyse genelde sadece yedik gibime geliyor.Şimdi az ve kıymetli o mamalar daha lezzetli geliyor bana ya

senin bünyen yeşil çaya alışık zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. ben aynı durumu yeşil çay içincede yaşamıştım. çok denemek istiyorsan dene derim içinde uhde kalmasın.
ama beni böyle şeyler hiç cezbetmiyor. son söylentilere göre yeşil çayın kilo verdirme özelliğini de olmadığı ortaya çıktı. hangisine ianancaz bilmiyorum. en güzeli kendi bildiğini okumak sanırım. yediğini azalt,hareketini artır. bence kilit burası

Son düzenleme:
Yap bi kahve sütlü ve şekersiz yanınada koy 2 kayısı oldu bitti.Eski yaptığımız keyiflere say Keyif yapsak neyse genelde sadece yedik gibime geliyor.Şimdi az ve kıymetli o mamalar daha lezzetli geliyor bana ya

senin mesajını okuyunca düşündüm de biz yemekten keyfin tadını çıkartamamışız. ne güzel düşünmüşsün bunu.
haklısın 2 haftadır gözümüzde değeri arttı nimetlerin.
senin dediğin gayet mantıklı aslında rakibem ama sabah kahvaltı da 1 çay bardağı süt içtim. süt kalorimi aldım. bi de sütlü kahve içsem ekstradan kalori alırım diye korkmaktayım.

Yesilcsyi normaldede icerim diyete ozel degil bi deniyim ya icmde kalmasin)tabi bulabilirsem) gercktende kilit noktası oooo katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…