- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.981
senin mesajını okuyunca düşündüm de biz yemekten keyfin tadını çıkartamamışız. ne güzel düşünmüşsün bunu.
haklısın 2 haftadır gözümüzde değeri arttı nimetlerin.
senin dediğin gayet mantıklı aslında rakibem ama sabah kahvaltı da 1 çay bardağı süt içtim. süt kalorimi aldım. bi de sütlü kahve içsem ekstradan kalori alırım diye korkmaktayım.
Yesilcsyi normaldede icerim diyete ozel degil bi deniyim ya icmde kalmasin)tabi bulabilirsem ) gercktende kilit noktası oooo katiliyorum
iç bakalım.deneyimlerini paylaş.
haftasonu ve burası dolu oh ne güzel... bizde parktan geldik yemek yiyorum şimdi öğle yemeğim geç kaldı. gerçi kahvaltıda geçti ancak zamanı gelmiştirakşama da salatayla geçiririm artık ..
Tamm cnm ayni sekilde sende paylas♥♥:))
Aaa dogru sen sevmiyodun karistirdim cok ozursevgiciğim benim yeşil çay ve yeşil kahve deneyimim olamaz onları içmemem. ama başka faydalı bir şey bulur da,kullanır faydalanırsam seve seve paylaşırım ne demek.
sevgiciğim benim yeşil çay ve yeşil kahve deneyimim olamaz onları içmemem. ama başka faydalı bir şey bulur da,kullanır faydalanırsam seve seve paylaşırım ne demek.
Merhaba hanımlaaar, nasılsınız? Masal'n dişi geçti derken şimdi de eşim hasta oldu :/ sahalardan uzak kaldım ama dönücem. Hepinizi öpüyorum :*
Yeşil çayın içine limon sıkıp dene.Limonsuz banada tadı iğrenç geliyor.Yeşil kahveyede siyah kahve ekliyolarmış azıcık tadı düzeliyormuş diye duydum.
merhaba.çok geçmiş olsun rakibem. hadi bakalım heyecanla aramıza dönmeni bekliyoruz :)
tavsiyelerin için teşekkürler rakibem. senden epey bilgi ediniyorum
yeşil çayı,kahveyi,ben içemem biliyorum kendimi. bana en iyi elmalı tarçınlı çay geliyor. elmanın hafif tadı çıkıyor ya o bile yetiyor.
kilo vemrede proteinlerin önemi çok çok büyük ve isteağlı olması kadıyla tüketebilirsin kaslarından verme oranını düşürür proteinden yana sıkıntın olmaz:)rım ydiğin kadar yağsız olması yada ya1 Kahvelik sütün zararı olucağını hiç sanmıyorum.Yani bu benim görüşüm tabi proteinleri sınırsız kullanıyorum ben diyetimde .Sen için nasıl rahat edicekse öyle yap
sevgiciğim benim yeşil çay ve yeşil kahve deneyimim olamaz onları içmemem. ama başka faydalı bir şey bulur da,kullanır faydalanırsam seve seve paylaşırım ne demek.
tıpkı yeşil çay gibi
Hadii yaaa; (((
bu elmalı tarçınlı çay hjazırmı yoksa kendinmi yapıyosun çiğ elmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?