- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.001
şimdi benim bir sorunum var. okulda pazartesileri kahvaltı günü yapmışlar her hafta sırayla bir arkadaş börek çörek tarzı bol kalorili şeyler hazılayıp getirecek. bense diyette olduğumu kimseyle paylaşmadım.çünkü sonra sürekli benim yediğimi içtiğimi takip etmelerine sinir oluyorum. şimdi ben yemesem getiren arkadaşa ayıp olacak. yesem bana zararlı. şimdiden kara kara onu düşünüyorum yarın kahvaltı yapmadan gidicem ama...
sizden öneri istiyorum kızlar bana bir fikir verin'
Çok hafif bi gün geçirmişsin maşallahevet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin
SABAH
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
2 etimek
ARA
1 havuç
1 kivi
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
1 köfte
AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata
3 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay
7 km yüründü
Hoşgeldin.İnşallah bu hafta bol kilo vermeli geçer senin için demeraba bayanlar.nasilsiniz.
bugun fena degildim.haftabasi hersey daha da guzel olucak insallah.
şimdi benim bir sorunum var. okulda pazartesileri kahvaltı günü yapmışlar her hafta sırayla bir arkadaş börek çörek tarzı bol kalorili şeyler hazılayıp getirecek. bense diyette olduğumu kimseyle paylaşmadım.çünkü sonra sürekli benim yediğimi içtiğimi takip etmelerine sinir oluyorum. şimdi ben yemesem getiren arkadaşa ayıp olacak. yesem bana zararlı. şimdiden kara kara onu düşünüyorum yarın kahvaltı yapmadan gidicem ama...
sizden öneri istiyorum kızlar bana bir fikir verin'
Çok hafif bi gün geçirmişsin maşallah
senin menünün yanında benimkisi hala çok dolu bence rakibem.
Bence kimseye caktırmadan sadece tadına bak, bi tanesini de ye :)
Bugun dorte yemek yedim arkadaslarla buluscaktik sirf yemiyim die yemedim soda ictim ama supriz yapip dogumgunumu kutladilar şok oldum(dogumgunumde burda degildim simdi kutladilar ee kendi pastami yedim bnde))
Benim bugünkü menüm
Sabah
2 dilim etimek üstü peynir domates
Aralarda 3 cevizli kuru kayısı,1 yeşil elma
Akşam
9 inegöl köfte,yeşil salata
Ben olsam diyetteyim der etkinliğe katılmazdım ama sen bilmemlerini istemiyorsun.Haftada bir öğün üstelik oda kahvaltı çok zarar etmez az kalorili olanlardan seçerek biraz yiyebilirsin.
herkese günaydın hanımlar.
senin bünyen yeşil çaya alışık zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. ben aynı durumu yeşil çay içincede yaşamıştım. çok denemek istiyorsan dene derim içinde uhde kalmasın.
ama beni böyle şeyler hiç cezbetmiyor. son söylentilere göre yeşil çayın kilo verdirme özelliğini de olmadığı ortaya çıktı. hangisine ianancaz bilmiyorum. en güzeli kendi bildiğini okumak sanırım. yediğini azalt,hareketini artır. bence kilit burası
menü bomboş maşallah kuş kadar yemişsin. sadece köfte göz dolduruyor o da sende proteinde sınır olmadığı için...öğlende yememişsin. sen dört elle sarıldın götürüyosun bu işi. tebrik ederim valla.
herkese günaydın nihayet dönebildim.sabah sadece bir portakalla güne basladım.ve kuruma yeni dönmemden ötürü bi sürü misafirim geldi.5 bardak sekersiz cay içtim.sabah 63.5 cıktım.hedefim hala 58.cok dikkat edecem.kimsede yok yanımda vermemem için sebebim kalmadı.ddanes cuma günü beklettigim için cok cok özür dilerim canım inanki nete girme imkanı bulamadım haber veremedim diye içim içimi yedi.
evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin
SABAH
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
2 etimek
ARA
1 havuç
1 kivi
ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
1 köfte
AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata
3 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay
7 km yüründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?