Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neden 9? dünde 9 köfte vardı. senin menüne hayranım maşallah afiyet olsun

Denemiştim ben.Net hatırlamıyorum ama 1.5 falan vermiştim.Başka bişi yemedim yanında.Hatta günde 3 kere bile yemedim.Ama benim reglim sancılı geçiyor.Su içesim bile olmuyor bırak yemeyi.
neden 9? dünde 9 köfte vardı. senin menüne hayranım maşallah afiyet olsun
Yaptığım köfteden bana 18 düştü.9 unu dün 9 unuda bugün yedim.Yoksa bi anlamı yok

Sevgili kaptanım anladığım kadarıyla kaçamakları yapan biz cezasını çekense sen oluyorsun.Bunun için hayırmı dememiz gerekiyor oylamada ?

canım aslında istediğim herkesin bir genel olarak kuralları okumuş olmasıydı, ama bakan bile olmayınca da canım sıkılıyor açıkçası.. şimdilik ben kaptanım da 2 gün sonra size de kalabilir... herkes kendi görüşünü paylaşsın bize göre şimdilik hava hoş ceza olursa da ben takıma paylaştırırım zaten... bazı takımlar ceza artsın derken bazıları kalksın demiş.. bu cezaların amacı zaten motivasyon bakın işte kafanıza göre...

Bu tür cezaların çok fazla yaptırım gücü olacağına ben inanmıyorum.İşe yararlılığı kişiye göre değişir daha doğrusu herkesin karakteri bir değil.Benim sorduğum evet diyincemi 2 ay üstüsteyi kabul etmiyoruz hayır deyincemi onu anlamadım.

evet dediğinde...

Evet oyu veriyorum.

neyse takım yazdığımda herkes burdaydı görmüşlerdir heralde... cevap yazmadan çıktı yine çoğunluk... bende kaçıyorum listemi yazıp iyi geceler...

sabah 1 kase müsli sütle

öğle 2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara 1 küçük tost

akşam yoğurtlu brokoli salatası

spor 45 dk leslie 30 dk leslie ( şimdi başlıyorum)

su 2lt kadar yeşil çay 2 kupa

neyse takım yazdığımda herkes burdaydı görmüşlerdir heralde... cevap yazmadan çıktı yine çoğunluk... bende kaçıyorum listemi yazıp iyi geceler...

sabah 1 kase müsli sütle

öğle 2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara 1 küçük tost

akşam yoğurtlu brokoli salatası

spor 45 dk leslie 30 dk zumba ( şimdi başlıyorum)

su 2lt kadar yeşil çay 2 kupa

Ama bana pirinc lapasi yaptirmadin sen yaparsan bende yaparım)ayni anda yapalimmm)

Kutlarım ultra hafif bir gün geçirmişsin
Ama bana pirinc lapasi yaptirmadin sen yaparsan bende yaparım)ayni anda yapalimmm)
Aynı gün yapamazsınız.Adet gününde yapılıyor bu kür.İkinizde aynı anda regl olursanız onu bilemem

Ceza derkn nasıl bi ceza veriliyo mesela.cunku motivasyona katkisi vardir bnce ki buda ii bisey ama sadece kaptan aliyisa olmaz bolusturmek lazim

teşekkür ederim canım bizde böbrek rahatsızlığı olduğundan ödem çok oluyo inşallah deniycem

bende EVET oyu veriyorum

tamam yapalım canım. ben zayıflamak için yapmayı düşünmedim vücudumu toksinlerden,ödemden arındırmak için istedim. usagisan da tavsiye etti adetin 1.ve 2. günü bunu yap faydalı oluyor diye.bende kısmetse yapcam.
senin yapacağını ben şok diyet diye düşünmüştüm ve sana zarar vermesin diye istememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…