Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

naber hatunlar.
sabrediyorum bugün iyi gidiyorum
inat edip pantolon almıyorum
ama çok fena oldu kendimi kozmetiğe vurdum
bi sürü parfüm ruj aldım iyimi

Yok canım sen internetteki yazılanlara inanma.Şeyda aynı kürü 1 günden fazla yapmayın sakın diyor.Şu çaylarını içmeye üşenirim ama ben kim yapcak onları.

Son düzenleme:
Bugünüde Allah'a şükür selametle atlattık

bugünün ilk menüsü benden gelsin

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1kk peynir
2 dilim etimek

ARA
1 havuç
Yarım elma

ÖĞLEN
1kase çorba
1 kase yoğurt

AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
Salata

3 lt su +3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
50 mekik çekildi

Son düzenleme:
Sabah;
2 dilim wasa üstünde peynir domates

Öğle;
2 günkurusu kayısı

Akşam;
Devasa bir tabak kıymalı ıspanak,3 kaşık yoğurt

Sabah;

Öğle;
2 günkurusu kayısı

Akşam;

sapsade bir menü olmuş yine. afiyet olsun. ıspanak devasa tabakta olsa ne olur ki? hepi topu kaç kalori olcak.ayrıca sabah öğle menünde bir şey olmadığı için ıspanaklar çoktan öğütülüp gitmiştir :)

Olurmu kahvaltıdaki wasalardan biri yeterdi ama ben açgözlülük yapıp 2 tane yedim Hem 2 tabak çıkardı rahat o ıspanak yemeği ben tek tabağa sığdırdım onu :)) 3 ana 3 de ara öğün yazmıyorum 2 öğün yazıyorum ondan sana azmış hissi veriyor ama aslında çoktular

sabah 1 çay bardağı da süt içmiştim unutmuşum yazarken eksik olmasın.

Senin menünde kuş kadar bence.2 lokmacık yiyip bırakıyorsun her öğünü.Az az sıksık beslenme ve bolca spor beni bu hafta açık ara sollamışsındır rakibem 8 km yolu tek seferdemi yürüyorsun 2 mi?

Senin menünde kuş kadar bence.2 lokmacık yiyip bırakıyorsun her öğünü.Az az sıksık beslenme ve bolca spor beni bu hafta açık ara sollamışsındır rakibem 8 km yolu tek seferdemi yürüyorsun 2 mi?

hangi kuş ama deve kuşu olmasın bu? :)) güldürdün beni rakibem.
seni sollayacağımı hiç sanmıyorum ama azıcık daha yaklaşsam fena da olmaz di mi? sende sismanneye yaklaşırsın. ben adet olursam cumaya kilom oynayabilir ayrıca.
evet 8 km yi 4 km gidiş 4 km dönüş tek seferde yapıyorum bazen okuldan gelince yorgun oluyorum ve çok eriniyorum ama içimdeki sesten korktuğum için çıkıyorum. yanımda eşim ya da arkadaşlardan birileri olunca daha güzel oluyor 10 km'ye kadar yürüyom o zaman ama onları da her zaman bulamıyorum.
okula da yürüyerek gitmeyi çok istiyorum ama hep son dakikalarda yetiştiğim için bunu henüz başaramadım :)

Hahaha birbirimizin tabaklarının boyutunu göremediğimiz için hep az hayal ediyoruz sanırım :)) Maşallah 8-10 km çok uzun mesafe ben yürüyemem heralde pert olurum.Ama biyerden başlamak lazım belimdeki ağrılar azalmaya başlamışken hazır yarından itibaren ufak ufak yürümeye başlıycam Adeti hiç hatırlatma korkulu rüyam benim :18:

hadi bakalım kim tutar seni ufakda olsa yürü... adetin geleceği varsa göreceğide var neden korktun yeme krizine sokuyor diye mi?
bende cuma tartılırken beni üzmesinden korkuyorum :) motivasyonumu bozmaz inşallah

tabaklarımı en küçük kaseden seçmeye gayret ediyorum ama hakkımı yemiyeyim

hadi bakalım kim tutar seni ufakda olsa yürü... adetin geleceği varsa göreceğide var neden korktun yeme krizine sokuyor diye mi?
bende cuma tartılırken beni üzmesinden korkuyorum :) motivasyonumu bozmaz inşallah

Yok benim çok sancım oluyor ondan korkuyorum Bir cuma tartısı için üzülme bence önemli olan aylık toplamda hedefi tutturabilmek.Hem ödem yüzünden fazla çıkarsan bu adetin suçu olur senin değil

benimde şöle:

kahvaltı:
1 salatalık
1 simit
birkaç yeşil zeytin
bir tane burgu peynir
çok az domates

öğle: yok

ara: 3 mandalina

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği

ama kızım için kaymaklı börek yapmıştım ondann bikaç parça aldım. aprçaları küçücük oluyo.

Börekleri saymazsak menün çok güzel.

Selam kızlar,
Uzun zamandır menü yazamadım. Bugun de yazmaya utanıyorum cünkü aksam yemegim cok gec kaldı. Balık yedim ama kepekli ekmekle.
Yarından itibaren düzenli menü yazacagm.
Bide sizlerden eliptik bisiklet kullanan var mı? Tavsiye eder msnz? Hangi marka?

Canim ben cok begendm menunu gayet guzel olmus sporda cok iyi zaten masallah :)
Sabah;

Öğle;
2 günkurusu kayısı

Akşam;
Masallah canim aksama kadar hic acikmadinmi ya o oglen menusu yok ya hani dayanmak mesele :)
Canim borekleri oglen menune koyuyorum ben direkt aslinda olmasa daha guzel ama insan bazen tutamiyor kendini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…