- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.561
bir anlık gafletle gözlerim döndü,tatlı krizim tavan yaptı,yedim gofretleri ama saatlerdir vicdan azabı çekiyorum, kendime çok kızgınım ya...
Üzülme bu kadar olmuş artık.Mihri biz mimliyiz tatlım.Alkolikler uyuşturucu kullanıcıları gibiyiz.Yiyecek tiryakisiyizNasıl alkolik bi yudumcuk içeyim nolcak diyemiyosa bizde cıssları bi lokmacıkta bırakamıyoruz.Bu yüzden tıpkı onlar gibi davranıp tatmamalıyız.Üzülme artık hiç diilse mideni şişirecek ağır yağlı yiyeceklerle tıkabasa kaçamaklar yapmamışsın.Gününün geri kalanı çok hafif onların kalorisi kilo yapmaz zaten sana.
aynen dediğin gibi rakibem ya. at ağzına 2 tane bırak olayı yok,yedikçe yiyesim geldi. kendimide biliyorum oysa hiç başlama işte bırakamıcan. yarın cezamı keseceğim. evde yoktu böyle şeyler misafir olayı işi karıştırdı. onları en kısa zamanda imha edicem
Yap tabi teflon tavada yada ızgarada yağsız kızarıncada gayet lezzetli oluyolarlar salatayı şenlendiriyolar.Çokta hafif yemedim yahu nerde bolbol yağ içerikli menülerdi ama napim herşeyide kısınca tatsız tuzsuz yiyemiyorum
Şimdilik bu önlemler işe yarar ama ilersi için napıcaz bilmiyorum.İllaki misafirler gelicek biz gideceğiz canımız çok şey çekicek.İki lokmada bırakmayı öğrenmezsek verdiklerimizi geri alırız.Şahsen ben 61 e indim geri aldım :'(
yağ nerde kız? gayet sade. besinlerin içindeki bi gıdım yağdan bir şey olmaz. bağırsakların kupkuru olcak yoksada.
evet kısıtladıkça hiç olmadık yerde patlak veriyor. afiyet olsun
doğru söylüyorsun ya sonuçta sosyal hayatta devam ediyor. inşallah onu da öğreniceğimiz günler gelir. bende 117'den 81 e kadar inmiştim ama homidi gırtlaktan geri aldım işte'
Salatama yağ gezdirmiştim.Kajularda çok yağlı biliyosun.Peynirlerimde tam yağlıydı.Yağsız olan hiçbişi yoktu işte
Sen 10 kilocuk almışsın ben naptım peki :'( Kaçamak rekoruda bende bugüne bugün çayı önce demleyip buda kuru kuru gitmiyo yaa diip börek çörek açan kızım
emeğime acıyorum. iradesizliğime kızıyorum. tatlı tatlı yedik acı acı çıkıyor bunlar şimdi. hakettik ama...
inşallah bundan sonrası iyi olacak.
Evet emeğimize yazık,taşıdığımız yükede yazık.Sağlığımızada yazık.Biz zayıflamayı çok iyi biliyoruz.Ama kilo korumayı blmiyoruz.Bu sefer ikisini birden oturtmamız lazım.Dolabımda giyilmemiş kaç giysi var bir bilsen.Onları aldım daha giyme fırsatı bulamadan kilo aldım etiketiyle kaldılar
doğru söylüyorsun ya sonuçta sosyal hayatta devam ediyor. inşallah onu da öğreniceğimiz günler gelir. bende 117'den 81 e kadar inmiştim ama homidi gırtlaktan geri aldım işte'
Bu arada rakibem 36 kilo vermiş bir maraton koşucusuÇabuk pes etmiycek uzun aylar boyunca hala burda beraber diyet yapabileceğim bi rakibem var ne mutlu bana
kızlar merhaba dun bıldırım yapamadım cok uzgunum
bılıyosunuz oglum hastanede yattı cıktı sonrasında buyuk temızlıge kalkıstık pc arızalıydı falan fılan derken epey uzak kaldım.ınsallah baska aksılıkler cıkmazsa burdayım gene tam gaz devam.dun ıcın kusura bakmayın lutfen.
sonuclarada baktımda masallah 3 haftadır takımımız ılk ucten asagı derece almıyor tebrık edıyorum butun takımdaslarımı.
bnm menuler sastı valla ıyıce burdan uzak kaldıgımda ıstah patlaması yasıyorum resmen tartılmadım ama kılo bıle almıs olabılırım sporada gıdemedım 2 haftaya yakındır sıkıntılar yuzunden.sporada baslamam lazım gıtmem lazım tekrar
eee herkes nasıl bakalım
Evet canım İzmirliyim.O yüzden simit demek bana çok garip geliyor.Simit benim için denize düşerken takılan can simidi
Kimsecikler yok haftasonu diye herkes biyerlere gezmeyemi gitti naptı :26: Umarım dışarda sağlıksız yağlı gıdalar tüketmemişsinizdir
İlk menü benden gelsin madem:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 yeşil biber
4 zeytin
Öğlen;
Peynir eşliğinde biraz kaju,badem ve antep
Akşam;
Kızarmış hellimli yeşil salata
Su henüz 1 litre içebildim ama gece uzunSpor 1 saat yürüyüş.
kızlar herkese selam
bende menümü utanarak yazayım
1 MART
ÖĞLEN
2 kase çorba
ARA
2 kayısı
AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
ARA
1 avuç çerez
7-8 tane küp göfret ( cıssssssss )
3 lt su+3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
hoş geldin . geçmiş olsun oğluna canım sağlık ve çocukalrımız herşeyden önemli. kaparsın açığını bişi olmaz. grup içi yarışlarımız var. bu hafta daha da coşucaz.
demk İzmirlisin. bende ege üniversitesi emzunuyum. 5 yıl ailemle orda yaşadık. izmir çok severimm. ve tayin siteyip geleiliriz. öle fikirlerde var ama
çok güzel menü canım.
bu arda iyi getirdin aklıma hellim peynirini süper bende alauım
bu kada kendini züme
oakadar züecek kadar bir cıs değil bence
ve orda babalar gibi duran 8 km bir yürüyüş var
nasıl yapıosun ya. dıaşrdamı
evet dışarda. deniz kenarında. bol inişli çıkışlı yollarda :))
Kesinlikle gelmelisin izmir yaşanacak yer.Egede öğrenci olmak diince neden aklıma hemen meskenin kumpiri geldiki acephoş geldin . geçmiş olsun oğluna canım sağlık ve çocukalrımız herşeyden önemli. kaparsın açığını bişi olmaz. grup içi yarışlarımız var. bu hafta daha da coşucaz.
demk İzmirlisin. bende ege üniversitesi emzunuyum. 5 yıl ailemle orda yaşadık. izmir çok severimm. ve tayin siteyip geleiliriz. öle fikirlerde var ama
çok güzel menü canım.
bu arda iyi getirdin aklıma hellim peynirini süper bende alauım
bu kada kendini züme
oakadar züecek kadar bir cıs değil bence
ve orda babalar gibi duran 8 km bir yürüyüş var
nasıl yapıosun ya. dıaşrdamı
bende menümü paylaşayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su
öğle: 1 kase yoğurt
2 lokma ekmek
akşam:
2 baget biraz mantar domates-biber-soğandan bir tabak tavuk buğulama
1 kase kış salatası
1 bardk ev yapımı vişne suyu
ve şimdi spor zmanı
onuda yazayım 3o dk koşu bandı 3km
yarım saat zumba
bende menümü paylaşayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su
öğle: 1 kase yoğurt
2 lokma ekmek
akşam:
2 baget biraz mantar domates-biber-soğandan bir tabak tavuk buğulama
1 kase kış salatası
1 bardk ev yapımı vişne suyu
ve şimdi spor zmanı
onuda yazayım 3o dk koşu bandı 3km
yarım saat zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?