Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canm o menuyu ben bile anlayamadm baya entersn oldu

Canim cok hafif olmus ben begendm :)
Ahh canm o cerezler cisslar olmasaydi keske daha iyi olurdu

Bgn herkes hafif yemis yahu bir ben fazla yedim sanirim :/

Oy oy oy öyle güzel bi yürüyüş alanım olcak yürünmezmi hiç bende diyodum bu kız 8 km yürümeye nasıl üşenmiyor Hemde inişli çıkışlı yollar oh bolbol erisin yağlar

alan güzel hakkını yiyeyemem de buna rağmen üşendiğim de oluyor.işten gelince zor geliyor ama burdaki motivasyon beni dışarı atıyor sonrada gerisi geliyor. umarım eriyordur rakibem.

alan güzel hakkını yiyeyemem de buna rağmen üşendiğim de oluyor.işten gelince zor geliyor ama burdaki motivasyon beni dışarı atıyor sonrada gerisi geliyor. umarım eriyordur rakibem.

Üşenme tatlım.Yoksa zayıflarken popomuz düşer bacaklamız sarkar bolbol yürümeliyiz

Kizlar kusura bakmayin bu ara pek giremiyorum nedeni de ev ariyordum iki gundur dun buldum sonunda bgn de kontrati falan derken disaridaydim ogrenci olmakta zor :/bu hafta temizligi tasinmasi derken pek giremeyebilirim girdigimde de sohbetleri okuyamazsam kusura bakmayin olurmu ben vakit buldukca girecegm ama :)

Menum
Sabah 2 kayisi 1 elma 2 ceviz
Oglen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates 2 3 kasik bulgur pilavi ( kizlar bunlarin hepsi bi sofrada yenmedi aralarnda yarm saat falan vardi garp bisi oldu yani )
Ara 1 kivi 3 ceviz
Ara bir bardak sutu isitip sade nescafe katip ictim yaninda 3 kuru kayisi
Aksam 3 4 kasik bamya yemegi yannda kayisi yedimmi hatrlamiyorm bide bir yugum gozleme aldm dayanamadm da (
Ara 1 elma yedim ve kapattm
Bgnde bi entrsn oldu gibi bnm menu :/

Su 1 bucuk lite ustu spor 46 dakika yürüyüş 30 dakika eliptik yaptim :)

Bu arada biri eliptik sormustu die hatrliyorum canim simdidn soyliyim cok kolay olmuyor bir kere oturdgn yeri once acitiyor sonra uyusuor bi garp oluyor yapmak zor olabiliyor yani :/ ama hizima dikkat ederm o da sorun olmaz dersen al derim cunku bel bolgesine ve bacak basen kismina faydasi var die biliyorm

şuan koşu bandına çıkıcaktım ama başım öğleden beri ağrıyor
onun yerine başka şeyler yapiimö netten.
yaptıklarımı yazarım sonra
görüşürüz kızlar

fena değil gibi canım
cıs falan yok minik minik şeyler yediğin için gözüne çok geldi galiba
ama bence bişi yok

buarada sana kolay gelsin.

fena değil gibi canım
cıs falan yok minik minik şeyler yediğin için gözüne çok geldi galiba
ama bence bişi yok

buarada sana kolay gelsin.

Haklisin canim belkide o yuzdendir cunku sabahtan beri bos durmadi cenem oyle oluncada sanki durmadam yemisim gibi hissediyorm :) ve cok saol :)

selam kızlar bütün giremedim doğru dürüst akşam misafirler vardı... bugün birde içime bir sıkıntı çöktü ne bileyim havada tam depresyon havası... öğleden sonra aldım kızımı dışarı kaçtım... 4 gibi eve döndüm ondan sonrada hazırlık falan yaptım az önce gitti misafirler de.. bugün en kötü menü bende kızlar meral etmeyin... dünde öyleydi ne olduğunu bilmiyorum hiç gözüm hep yemekte... menümü yazayım:

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğlen 2 kuru kayısı( dışarı çıkarken attım ağzıma)

akşam: 1 patatesli börek, 4 mercimek köftesi, yarım dilim havuçlu kek...( tamamı cısss neresinden baksan kurtulacak gibi değil, e bide stubborn a o kadar akşam yeme hamurişini dedikten sonra... )

spor şimdi leslie 3 mile başlıyorum, su 2 lt, yeşil çay 2 kupa

Öyle bir anlattınki menünü gerçekten korkunç kaçamaklarla dolu hayal ettim Dozunda yemişsin ikramlıklardan kilo alcağını hiç sanmıyorum canım.Ama böyle sıksık kaçamak yaparsan tartın sabitte kalıcak

bende fena menu deyince.
canim sabah ve ogle cok cok iyi
bencede cok diil sıkma canini.
surekli olmayinca sıkintı yok bencede.

canım ben grubu bulup ekledim bile de sen bizi nasıl onaylayacaksın tanımazsın ki sen saatine bak 22.55 te gruba istek gönderen benim
tamam canim menulerini beklicem ordada.

bende fena menu deyince.
canim sabah ve ogle cok cok iyi
bencede cok diil sıkma canini.
surekli olmayinca sıkintı yok bencede.

tamam canim menulerini beklicem ordada.

vallahi canım ben resim ekleyemiyorum ki ordan da ekleyemem heralde bi denerim ama olmazsa benimkiler resimsiz olur.. menüye gelince bütün gün aç gezip akşama yiyince kötü hissettim kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…