- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.581
süperrrr. ohhh temiz havada gitsin kaloriler[/QUOTE
geldikleri gibi gitsinler,bir daha da dönmesinler :))
evet dışarda. deniz kenarında. bol inişli çıkışlı yollarda :))
takımımı tebrik edrimseninde emeğine sağlık canım
çok tebrik ederim canım
ben de rakip olabilirim ortalığı sarsar tozu dumana katarım birlikte yarışalım canım
meyvesiz dayanabilirsen yap canım
beni de alın kızlar aranıza
ben bu menüyü anlamadım sabah köfte nugget çikolata lokum fındık fıstık ceviz yorum yok.........
hiç bilgim yok canım
maşallahmenü süper olmuş
aslında menün çok güzel canım demek hindi çok yağlıydı
günaydın canım
Canim cok hafif olmus ben begendm :)Kimsecikler yok haftasonu diye herkes biyerlere gezmeyemi gitti naptı :26: Umarım dışarda sağlıksız yağlı gıdalar tüketmemişsinizdir
İlk menü benden gelsin madem:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 yeşil biber
4 zeytin
Öğlen;
Peynir eşliğinde biraz kaju,badem ve antep
Akşam;
Kızarmış hellimli yeşil salata
Su henüz 1 litre içebildim ama gece uzunSpor 1 saat yürüyüş.
Ahh canm o cerezler cisslar olmasaydi keske daha iyi olurdukızlar herkese selam
bende menümü utanarak yazayım
1 MART
ÖĞLEN
2 kase çorba
ARA
2 kayısı
AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
ARA
1 avuç çerez
7-8 tane küp göfret ( cıssssssss )
3 lt su+3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
bende menümü paylaşayım:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim salam
su
öğle: 1 kase yoğurt
2 lokma ekmek
akşam:
2 baget biraz mantar domates-biber-soğandan bir tabak tavuk buğulama
1 kase kış salatası
1 bardk ev yapımı vişne suyu
ve şimdi spor zmanı
onuda yazayım 3o dk koşu bandı 3km
yarım saat zumba
Oy oy oy öyle güzel bi yürüyüş alanım olcak yürünmezmi hiç bende diyodum bu kız 8 km yürümeye nasıl üşenmiyorHemde inişli çıkışlı yollar oh bolbol erisin yağlar
canm o menuyu ben bile anlayamadm baya entersn oldu
Canim cok hafif olmus ben begendm :)
Ahh canm o cerezler cisslar olmasaydi keske daha iyi olurdu
Bgn herkes hafif yemis yahu bir ben fazla yedim sanirim :/
alan güzel hakkını yiyeyemem de buna rağmen üşendiğim de oluyor.işten gelince zor geliyor ama burdaki motivasyon beni dışarı atıyor sonrada gerisi geliyor. umarım eriyordur rakibem.
Üşenme tatlım.Yoksa zayıflarken popomuz düşer bacaklamız sarkar bolbol yürümeliyiz
fena değil gibi canımKizlar kusura bakmayin bu ara pek giremiyorum nedeni de ev ariyordum iki gundur dun buldum sonunda bgn de kontrati falan derken disaridaydim ogrenci olmakta zor :/bu hafta temizligi tasinmasi derken pek giremeyebilirim girdigimde de sohbetleri okuyamazsam kusura bakmayin olurmu ben vakit buldukca girecegm ama :)
Menum
Sabah 2 kayisi 1 elma 2 ceviz
Oglen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates 2 3 kasik bulgur pilavi ( kizlar bunlarin hepsi bi sofrada yenmedi aralarnda yarm saat falan vardi garp bisi oldu yani )
Ara 1 kivi 3 ceviz
Ara bir bardak sutu isitip sade nescafe katip ictim yaninda 3 kuru kayisi
Aksam 3 4 kasik bamya yemegi yannda kayisi yedimmi hatrlamiyorm bidebir yugum gozleme aldm dayanamadm da (
Ara 1 elma yedim ve kapattm
Bgnde bi entrsn oldu gibi bnm menu :/
Su 1 bucuk lite ustu spor 46 dakika yürüyüş 30 dakika eliptik yaptim :)
Bu arada biri eliptik sormustu die hatrliyorum canim simdidn soyliyim cok kolay olmuyor bir kere oturdgn yeri once acitiyor sonra uyusuor bi garp oluyor yapmak zor olabiliyor yani :/ ama hizima dikkat ederm o da sorun olmaz dersen al derim cunku bel bolgesine ve bacak basen kismina faydasi var die biliyorm
Bosalttm canm :) ne atmistin banada gndr :)))kızlar sizlere özel msj attım bi bakın. kahveikitap senin de mesaj kutun doluymuş.
ben spora
fena değil gibi canım
cıs falan yok minik minik şeyler yediğin için gözüne çok geldi galiba
ama bence bişi yok
buarada sana kolay gelsin.
kızlar sizlere özel msj attım bi bakın. kahveikitap senin de mesaj kutun doluymuş.
ben spora
selam kızlar bütün giremedim doğru dürüst akşam misafirler vardı... bugün birde içime bir sıkıntı çöktü ne bileyim havada tam depresyon havası... öğleden sonra aldım kızımı dışarı kaçtım... 4 gibi eve döndüm ondan sonrada hazırlık falan yaptım az önce gitti misafirler de.. bugün en kötü menü bende kızlar meral etmeyin... dünde öyleydi ne olduğunu bilmiyorum hiç gözüm hep yemekte...menümü yazayım:
sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle
öğlen 2 kuru kayısı( dışarı çıkarken attım ağzıma)
akşam: 1 patatesli börek, 4 mercimek köftesi, yarım dilim havuçlu kek...( tamamı cısss neresinden baksan kurtulacak gibi değil, e bide stubborn a o kadar akşam yeme hamurişini dedikten sonra... )
spor şimdi leslie 3 mile başlıyorum, su 2 lt, yeşil çay 2 kupa
bende fena menu deyince.selam kızlar bütün giremedim doğru dürüst akşam misafirler vardı... bugün birde içime bir sıkıntı çöktü ne bileyim havada tam depresyon havası... öğleden sonra aldım kızımı dışarı kaçtım... 4 gibi eve döndüm ondan sonrada hazırlık falan yaptım az önce gitti misafirler de.. bugün en kötü menü bende kızlar meral etmeyin... dünde öyleydi ne olduğunu bilmiyorum hiç gözüm hep yemekte...menümü yazayım:
sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle
öğlen 2 kuru kayısı( dışarı çıkarken attım ağzıma)
akşam: 1 patatesli börek, 4 mercimek köftesi, yarım dilim havuçlu kek...( tamamı cısss neresinden baksan kurtulacak gibi değil, e bide stubborn a o kadar akşam yeme hamurişini dedikten sonra... )
spor şimdi leslie 3 mile başlıyorum, su 2 lt, yeşil çay 2 kupa
tamam canim menulerini beklicem ordada.canım ben grubu bulup ekledim bilede sen bizi nasıl onaylayacaksın tanımazsın ki sen saatine bak 22.55 te gruba istek gönderen benim
bende fena menu deyince.
canim sabah ve ogle cok cok iyi
bencede cok diil sıkma canini.
surekli olmayinca sıkintı yok bencede.
tamam canim menulerini beklicem ordada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?