- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.541
Aferin güzel bir kahvaltı olmuş yağlı bişilere dokunmamışsın afiyet olsun canımSodan şeker katkılı olanlardan değildi dimi ?
simiti niye söylüyosun ya...benimde canım çekti şimdi bol susamlı of...(
güzel bir hafta sonu kahvaltısı olmuş. afiyet olsun.açık havada da iyi sarmıştır. yediklerin bizim kahvaltılarımızla aynı rahat ol.
Canın çektiyse ye tatlım bir simir bir ayran öğle yemeğin olur.Diyetisyenlerde veriyor zaten.Yanlız gevreğe simit yazıp durmak tuhafıma gidiyorsimiti niye söylüyosun ya...benimde canım çekti şimdi bol susamlı of...(
Canın çektiyse ye tatlım bir simir bir ayran öğle yemeğin olur.Diyetisyenlerde veriyor zaten.Yanlız gevreğe simit yazıp durmak tuhafıma gidiyor
kiz sen.ozmirlimisin yoksa.izmiiler gevrek derler genelde
canım ellerine sağlık .ilk üçte olmamıza cok sevindimaz vermiş halimizle bile 3. oldukellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani
Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
kızlar merhaba dun bıldırım yapamadım cok uzgunum
bılıyosunuz oglum hastanede yattı cıktı sonrasında buyuk temızlıge kalkıstık pc arızalıydı falan fılan derken epey uzak kaldım.ınsallah baska aksılıkler cıkmazsa burdayım gene tam gaz devam.dun ıcın kusura bakmayın lutfen.
sonuclarada baktımda masallah 3 haftadır takımımız ılk ucten asagı derece almıyor tebrık edıyorum butun takımdaslarımı.
bnm menuler sastı valla ıyıce burdan uzak kaldıgımda ıstah patlaması yasıyorum resmen tartılmadım ama kılo bıle almıs olabılırım sporada gıdemedım 2 haftaya yakındır sıkıntılar yuzunden.sporada baslamam lazım gıtmem lazım tekrar
eee herkes nasıl bakalım
Şekilsiz deme yahu elma tipli deniyor bize hem bütün topmodeler bizim gibi elma tipliymiş biliyormuydun
nasıl yanibende elma tipliyim
Kimsecikler yok haftasonu diye herkes biyerlere gezmeyemi gitti naptı :26: Umarım dışarda sağlıksız yağlı gıdalar tüketmemişsinizdir
İlk menü benden gelsin madem:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 yeşil biber
4 zeytin
Öğlen;
Peynir eşliğinde biraz kaju,badem ve antep
Akşam;
Kızarmış hellimli yeşil salata
Su henüz 1 litre içebildim ama gece uzunSpor 1 saat yürüyüş.
canım menün cok güzel haftaya birinci bizim takımdan çıkacak eminim.
Kimsecikler yok haftasonu diye herkes biyerlere gezmeyemi gitti naptı :26: Umarım dışarda sağlıksız yağlı gıdalar tüketmemişsinizdir
İlk menü benden gelsin madem:
Sabah;
2 dilim etimek
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 yeşil biber
4 zeytin
Öğlen;
Peynir eşliğinde biraz kaju,badem ve antep
Akşam;
Kızarmış hellimli yeşil salata
Su henüz 1 litre içebildim ama gece uzunSpor 1 saat yürüyüş.
kızlar herkese selam
bende menümü utanarak yazayım
1 MART
ÖĞLEN
2 kase çorba
ARA
2 kayısı
AKŞAM
1 kase pırasa yemeği
ARA
1 avuç çerez
7-8 tane küp göfret ( cıssssssss )
3 lt su+3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
8 km yüründü
tebrikler rakibem hafif yemişsin yine.uçacaksın yakında. bende hellim peynirini çok severim aklıma getirdin bir ara bende yapayım akşam menünden
Hiih mihrim ilk kaçamağını yapmışsınÇereze lafım yok bende bolbol yiyorum ama gofreti hiç tatmasaymışsın keşkem.Neyse bukadarcıkla kalmış kaçamağın buda iyi birşey.Geri kalan menün ve sporun her zamanki gibi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?