- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.941
ama niye kimse açık değilki kendi kendime konuşuyor gibiyim
günaydın canlarımmmmmakşamki menümü tamamlayalım önce pırasa kavurması yoğurt,taze sıkılmlş portakal suyu
heran herkes burda olmaz olamaz canım alıntıyla yorum yapabilirsin... senin pek uğradığın yokta gelidğindede herkesi burda istiyorsun... ilginç
anansın ödem attıgnı duymuştum aslında kabugunu kaynatıp suyunu içmek lazımmış ......
sabah sabah köfteyi nasıl yedin kız:)
bide yumurtayla tavugu aynı anda nasıl yedin:) menün bana biraz düzensiz geldi sanki
kepekli undan pizza bol sebzeli denenbilir aslında........
menünü bütün olarak yazarsan arada kaynamaz daha doğru yorumlar yapılabilir canım... akşam hepsini bir yazabilirsin...
canım benim istiyorsun değilde sohbet etmek istedim sadece .hani kahve bahane misali
oluuurr ama ben akşam çok giremiyorum girmişkende yazayım dedim
ben burdayım derdim de temizlik vakti çıkıcam şimdisen geçmişe bi bak yorumla kızlar birazdan dökülmeye başlar... bu arada akşam portakal suyu olmamış canım yerine portakalın kendisini ye.... sen şekerini aldın lifleri çöpe gitti suyunu içince...
ailece grip olduğumuz için kızım hazırlamış hayır diyemedim
Kizlar sabah iku dilim kepek ekmek ten tost yaptim peynirli yedim oglenbbaktim bisey yok iki ekmege sekersiz elna receli surfum yedim bukadarvekmk yemezdm bn ne oldu yaaksm ne yiyip dengeleyim corba mi et mi sebze mi
bence sebze yemelisin lifli bişeyler gitsin midene öyle değilmi
Bnde tavuk ve yogurt mu olsun dedim protein ya gece acikmam bolece simdi 1e kadar ayakta olcam ya
Bnde tavuk ve yogurt mu olsun dedim protein ya gece acikmam bolece simdi 1e kadar ayakta olcam ya
Protein veya sebze ye çorba içme.
olur tabi ne yediğini sen daha iyi bilirsin
Kizlar sabah iku dilim kepek ekmek ten tost yaptim peynirli yedim oglenbbaktim bisey yok iki ekmege sekersiz elna receli surfum yedim bukadarvekmk yemezdm bn ne oldu yaaksm ne yiyip dengeleyim corba mi et mi sebze mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?