Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvaltı zamanı2 dilim ekmek kk peynir domates salatalık acı sosşekersiz çayaaaaaaa yumurta yapmayı unuttum neyse artık yarın sabaha

günaydın canlarımmmmmakşamki menümü tamamlayalım önce pırasa kavurması yoğurt,taze sıkılmlş portakal suyu

menünü bütün olarak yazarsan arada kaynamaz daha doğru yorumlar yapılabilir canım... akşam hepsini bir yazabilirsin...

yağ yakmaya yardımcı diye biliyorum bende ananası... lif oranı yüksek diye tercih ettim aslında... canım sen nerelerdeydin hiç cevapta vermedin ?

canım benim istiyorsun değilde sohbet etmek istedim sadece .hani kahve bahane misali

ben burdayım derdim de temizlik vakti çıkıcam şimdi sen geçmişe bi bak yorumla kızlar birazdan dökülmeye başlar... bu arada akşam portakal suyu olmamış canım yerine portakalın kendisini ye.... sen şekerini aldın lifleri çöpe gitti suyunu içince...

oluuurr ama ben akşam çok giremiyorum girmişkende yazayım dedim

e ben gibi sabah yaz toptan bişey olmaz.... akşam bende giremedim mesela sabah toplayıp yazdım... günün gündüzmüydü canım hamur işlerine yaklaşma sakın... evde bişey yemeden gidersen orda salatalardan yersin öğle yemeği niyetine... ben öyle yapıyorum

ailece grip olduğumuz için kızım hazırlamış hayır diyemedim

ailece grip olduğumuz için kızım hazırlamış hayır diyemedim

afiyet olsun o zaman kızının elinden çıkmışsa... ama portakalın kendisi yinede daha sağlıklı... ben kaçtım temizlik vakti öğleden sonra görüşürüz kızlar...

Kizlar sabah iku dilim kepek ekmek ten tost yaptim peynirli yedim oglenbbaktim bisey yok iki ekmege sekersiz elna receli surfum yedim bukadarvekmk yemezdm bn ne oldu ya aksm ne yiyip dengeleyim corba mi et mi sebze mi

Kizlar sabah iku dilim kepek ekmek ten tost yaptim peynirli yedim oglenbbaktim bisey yok iki ekmege sekersiz elna receli surfum yedim bukadarvekmk yemezdm bn ne oldu ya aksm ne yiyip dengeleyim corba mi et mi sebze mi

çok bir zararın yok canım... akşam sebzede olur ette olur ekmek hakkın bitmiş çorba olmaz... hamurişi yada makarna pilavdan sa ekmek yemen daha sağlıklı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…