Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

becerikli hatunsun maşallah mayıs gelsin bende isticem bir tencere hazırlıklı ol rakibem

Merhaba çıtırlarımmm ;
Nasılsınız? Ben yeni uyutabildim kuzumu. Arada girip okuyorum ama yazamıyorum. Sarmalar, tatlılar, börekler hava da ucusmus. :):)
Tehlikeli günleri geride bıraktığımızı düsünüyorum. Artık canım kontrolsüzce tatlı, bisküvi vs istemiyor ve cok mutluyum.
Diyet fena gitmiyor. öğle öğünlerini hafifletmeye calısıyorum bu aralar.
Eliptik siparisini de verdm hafta sonu. Sanırım yarın gelir.
Benden böyle işte :)

Hazır rahatken menümü de yazayım.

Sabah;
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynr
2 dlm kpk ekmek
Domates
Maydanoz

Ara;
Yarım elma
1 kuck dolma

öğle;
4 kask müsli, süt

Aksam;
Yarm dilm kpk ekmek
Izgara tavuk
Salata
Yogurt

2 ltden fazla su 2 mil leslie 1.5 km yürüyüş

Çok sık gelmiyorsun ama kaçamaksız menüler hazırlıyorsun yinede bunu görmek güzel Eliptik bisikletinde gelince artık seni kimse tutamaz

Son düzenleme:
Çok sık gelmiyorsun ama kaçamaksız menüler hazırlıyorsun yinede bunu görmek güzel Eliptik bisikletinde gelince artık seni kimse tutamaz

Aslında geliyorum ama yazamıyorum rakibem. Tam yazıcam bisey cıkıyor.
Bu haftanın basında yaptıgım kacamagı tum hafta yakmaya calıSsam ancak yani :):)

Canim sabahla oglede hicbisi yok gibi ::) baya az yemissin masallah
canim guzel o su boregiyle dondurmada sorun degl aksam yememissin zaten

Canim menude sporda cok guzel olmus begendm
Afiyet olsun canim gayet iyi
Canim seninkini de begendim ya bugun herkes cok az yemis bi ben duramiorum sanirim

Menum
Sabah 10 da 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates azicik
Oglen 1 de 3 kasik musli
Ara 1 elma
Aksam 4 te 5 6 kasik musli
Ara 1 elma portakal aksam 8 de
Aksam 10 da 2 kayisi ve 1 bardak tarcnli sut

Bu ara canim cok tatli cekiyor ve cok cabuk acikiyorum ben neyse spor olarak 45 dk yuruyus 15 mekik 2 litrede su :) benden bu kadar

Canım senin menünde gayet güzel bence. Senin tek negatif durumun derslerinin aksam saatlernde olması bence :/

Çok yediğini düşünüyorsun ama senin menülerin hep gözüme kuş kadar gözüküyor benim.Menün gayet güzel bence tatlılardan uzak durmaya devam et gayet iyi gidiyorsun.

ooooo herkrsin menu super.
ciss yapanlarda uzulmeyin gercekten herkes telafi etmeyi ogrendi bence bi sekildec hatanizi telafi ediyoruz.

igigeceker mizkar.
bende menumuvyazayim.
sabah.
1 yumurtadan omlet
bir iki dilim domates
biraz salatalik
bir kibrit kutusu kadar peynir
birkac zeytin
1 diyet etimek

ogle.
5 kasik kadar menemen
1 kase yogurt

aksam.

kepekli undan yaptigim pizza
1 yemek tabagi boyutunda ama bir parcam kaldi ..biraz sucuk bol sebzeli
ayran
.

spor
100 mekik
12 dk karin hareketi
10 dk kalca hareketi
3 mil leslie

Bence senin menünde çok güzel canım Ooo sporunda çok güzel maşallah herkese grupta en az spor yapan benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…