Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mizlar sizce ben gun icinde hic ekmek yemiorum sadece sabah bazen light etimek yiyorum. ana bugun kepekli hamurdan.pizza yaptim cok kaloroki degildir dimi.sonucta kepekli ekmek gibi. hatta hamurum artti. 1 tane kepekli lavas yaptim. biara durum yaparim dedim olur dimi.tabi doger ogunleri hafif gecirip.

Canım yağ miktarına bağlı yağını ne kadar az kullandıysan okadar hafif bir pizza olmuştur.

Bnce olur uzmanlar her ogun bi dilim diyo aslnda

hic yag koymadim. sadece borcamin dibine az surdum yaoisnasin die. tamam ben arada ekmek hakkini ole kullanicam. yada keoekli makarna falanda olur ozaman dimi

Makarna spagetti yapabilirsin 6dk fazla kaynatma ama nisastasi mi cikiyo ne montignac diyetnde ile okunustum haftada bir ole yapip redmn bi tabak yiyolarmis kilida veriyolardi) ama bn denemedm arastir istersen yanlış bilgi vermeyeyim:))

bu menü için mi hayıflanıyorsun gayet hafif. sporda var daha ne olsun canım ya...tarçın şeker isteğini bastırırmış tarçınlı süt içmen isabet olmuş.

merhaba rakibem. evet arada görüyorum sitede oluyorsun keşke bi de yazabilsen biraz da sen gazlasan bizi. bazen yakıt tükeniyor malum. burdaki diyaloglar,yarışlar olmasa diyetten eser kalmazdı bende.
metabolizmanı kontrol altına almışsın demek ki çok sevindim
hadi bisikletinde şimdiden hayırlı olsun kilo vermene yardımcı olur inşallah. sen şimdi bisiklete de binersen uçar gidersin 2 sağlam rakibim var benimde bir şeyler yapmam lazııım :))

iki rakibemde bugün akşam menüsünde tavuk salata yemiş. menün gayet güzel tam sağlıklı diyet menüsü her şeyden azar azar var. afiyet olsun,şifa olsun,bebişine süt olsun ama asla kilo olmasın :))

Son düzenleme:
takımın sabah kuşundan herkese günaydın kızlar. umarım bugün her şey planladığınız gibi,sizi üzmeden devam eder.
yoğun bir gün beni bekliyor hem nöbetçiyim,hemde dersim fazla.
hadi bakalım hepimize kolay gelsin :))

Son düzenleme:

günaydın canım kolay gelsin günün güzel gecsin

günaydın kızlar... dün menümü yazamadım ordan başlıyorum :

sabah. 1 kase müsli sütle

öğle : 1 kk kaşar peyniri, 1 dilim pide ekmeği

ara:3 kuru kayısı

akşam: yeşil salata, 2 tavuk baget ızgara, 2 kaşık yoğurt

ara: 1 dilim ananas,çeyrek kadar heralde muz

su 2 lt kadar spor 3 mil leslie 60 mekik, yeşil çay 2 kupa

canım onun kalorisi ekmeğinde değildir de üstündeki kaşar falan biraz riskli bence... akşam öğünü birde ne bileyim öğlene alsan menüyü belki daha iyi olur... sadece sebzelimi yapmıştın salam sucuk falanda varmıydı?

kızlar günaydın =)

günaydı canım... bak sanada bulup alıntı yapıcaktım bulamadım... akşam inadına yemek muhabbetleri dönmüş burda okuyasım gelmedi.... canım kendinde görmüş oldun 2 gün aç aç gezince ardından patlama oluyor börekler mideye iniyor... öğünlerini atlamamaya çalış yine kilo verirsin ama kalıcı olmaz bıraktığın gibi kilo alırsın sonradan da pişman olursun...demedi deme sonra...

anansın ödem attıgnı duymuştum aslında kabugunu kaynatıp suyunu içmek lazımmış ......
sabah sabah köfteyi nasıl yedin kız:)
bide yumurtayla tavugu aynı anda nasıl yedin:) menün bana biraz düzensiz geldi sanki

kepekli undan pizza bol sebzeli denenbilir aslında........

Tebrik ederim çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım.

dünkü menüm:

sabah
1 bardak süt , 1 elma (pratiklik açısından) geç aklınca böyle yapıyorum
öğlen sucuklu kurufasulye 4-5 kaşık pilav
akşam yayla çorbası (yağsız) , salata

spor yok

bugünki menümde

sabah kornflks + süt
arada yanımda 2 kuru kayısı gwetirdim
öğlen mercimek çorba içicem
akşamda mercimekli bulgur pilavı yapasım var bşilemedim:) akşam için ağır bi tercih olurmu? yanında yoğurta ?

çok başarılı bi menü olmuş

tavuk göğsüne margarin kullanıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…