Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin yaptığın yürüyüşü ben yapabilsem daha ne isterm acaba
Canım rakibem haziran ayını düsünüyorum ben motive olmak için. Obez olarak gírmek istemiyorum yaza

çok bir zararın yok canım... akşam sebzede olur ette olur ekmek hakkın bitmiş çorba olmaz... hamurişi yada makarna pilavdan sa ekmek yemen daha sağlıklı zaten...

Normalde cok sevmem aramam ama bugun bole oldu dolapta bisey yoltu muslide bitmis aksam bi alisveris yapcam aksamida yogurt salata et yada sebze yerim artik.saolun citir hatunlar)

öğle yemeğini iple çektim bugün nasıl bir mide kazıntısı bu ya.. bu ara ne oldu anlamadım açlık krizleri bitmiyor neyse yedimde kurtuldum... şimdi de uyku bastırdı...2 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir ve yeşil salatayla kurtardım çok şükür...

Normalde cok sevmem aramam ama bugun bole oldu dolapta bisey yoltu muslide bitmis aksam bi alisveris yapcam aksamida yogurt salata et yada sebze yerim artik.saolun citir hatunlar)

e canım müsli de karbonhidrat ekmekte... bi farkı yok zaten ikisinin..

tamam buldum kızlar
buarda benim canım sıkkın
okadar dikkate diyorum ve sporda yapıorum pek oynama yok
hayalkırıklığı yaşamk istemiyorum
napsam vücucm direniyor
yardım edin bana

sadec biraz sucuk vardı. ama light kaşr alıcam ozmn ii our çok olmadan.

Makarna spagetti yapabilirsin 6dk fazla kaynatma ama nisastasi mi cikiyo ne montignac diyetnde ile okunustum haftada bir ole yapip redmn bi tabak yiyolarmis kilida veriyolardi) ama bn denemedm arastir istersen yanlış bilgi vermeyeyim:))

bende orda okumuştum
diri olunca olur neden olamsın evde var haftaya bi kez yerim.
bu hafat vücudum direniyor

Kızlar hiç keyfim yok Yarın regl olcam ondanmıdır ,hava kapalı sağnak yağmur yağıp duruyor ondanmıdır bilmem.Evi temizmem lazım canım hiiç istemiyor Rüyamda çat kapı misafir geliyor valla takıntı yaptım Biraz gaza ihtiyacım var :18:

Senin yaptığın yürüyüşü ben yapabilsem daha ne isterm acaba
Canım rakibem haziran ayını düsünüyorum ben motive olmak için. Obez olarak gírmek istemiyorum yaza

ben yürüyüşü birkaç yıldır yaptığım için sanki banada artık fayda etmiyor gibi geliyor. bakalım devam ediyorum şimdilik. ben ilk durağı mayıs olarak görüyorum,sonrada haziranın sonu yani ramazana kadar devam Allah nasip ederse.
bende artık yazın uzun süredir beni görmeyenleri şaşırtmak istiyorum

ben hala tam olarak adet olamadım ay ne zormuş olsada kurtulsam. havada insanın psikolojisini çok etkiliyor. temizliği boşver bu ruh haliyle sarmaz.daha enerjik olduğunda yaparsın.

biliyorum canım ya farkındayım cok asırı ac kalarak olmuyor azda olsa bişey yenmeli.bugün arazim vardı yeni geldim.antalya sınırında.cok gezdm sporumu yapmıs oldummu =)=)yemek olarakta sabah bir elma 3 parca eti hosbes cilekli.sekersiz cay.ögle etli pide yaptırdı gittigimiz firma bir dilim yedim bir ayran içtim.3-4 dilimde domates yedim.gerci bu saydıklarım hep kus kadar.acım eve gidince dünden kalan kısırımdan yerim artık =)

ben hala tam olarak adet olamadım ay ne zormuş olsada kurtulsam. havada insanın psikolojisini çok etkiliyor. temizliği boşver bu ruh haliyle sarmaz.daha enerjik olduğunda yaparsın.

Benim reglim hep sorunludur zaten.Bikaç kilo alırsamda hemen kesilir aylarca ilaç kullanmazsam düzene girmez pöf canımın yanmasıda cabası.Boşveriyorum zaten ama sanki yapsam ortalık bi güzel temizlense sıkıntımda gidecek gibi geliyor.

iyi yapmışsın canım hafif bir seklde atlatmışsın

canım sıkıntın regl den olabilir.bu hafta kilonda oynama olsada cok takma geçici siskinliktr

Kizlarr size ne kaadar teskkurcetsem azdir ciss yapmamayi yada yapinca telafi etmeyi sizden ogrendim.ama az kilo versim bunun nedenide cok takiyo olmam inanin ders çalışırken bile dusunuyorum ve gruptan cikmaya karar verdm bu cumadan sonra yokum zaten sinavmda var aklimi bozdum diyetle bana kizabilirsiniz ne desenz haklisiniz ama bugun ders calisrken surekli diyeti dusunudm yok nie veremiyom yok bole yok sole galiba grup olayi bana göre degil tabi bugun tartida eksk rakam gordum ama coj kasililiyorm.sinavdan sonra falan arada girip kilo verdiginizi okumama izin verirsenz cok sevnirim ve bana gelnce kalan 3.5 kiloyu vercm insallah mutlu haberi de size veririm.erkenden solemk istedm ki ueni biri bulunsun kimse zor durumda kalmasin bu cumada kilo bildirimi yapmak istiyon cunku verdim))

Kararın buysa bişey diyemiycem.Önce derslerin gelir tabikide.Anladığım kadarıyla yarım kilo vermişsin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…