- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.621
Evet kacamak yapmadim ama basim cok agriyo.. bana az geliyo bu yemek.. bi kac gune alisirim insallah olmadi eklemeler yapacam..
sizin menuleriniz nasil? kötu bile olsa yaziyorsunuz dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün aynı konuyu eşimlede konuştum biliyo musun. tıka basa doysanda başka bir şey görünce yine canın çekiyor ve onuda yemek istiyorsun. ve en nihayetinde ne yersen ye acıkıyorsun. o yüzden nefse hakim olmak,ona uymamak,onun dediğini değil,kendi dediğini yapmak. yani nefsimiz bize değil,biz nefsimize hükmedebilmeliyiz. o zaman güçlü olduğumuzu hissederiz. bunu gerçekleştirebilmek en büyük dileğim. diyet bizi eğitecek inşallah
Rakibem bende bu sürecte fiziki olarak değilde ruhani olarak devamlı ac oldugumu farkettim. Sismanlığımın kaynağı tamamen psikolojik. Cok zor veriyorum ama sanırım kafada bitırince uzunda sürse gidecek bu kilolar.
Evet kacamak yapmadim ama basim cok agriyo.. bana az geliyo bu yemek.. bi kac gune alisirim insallah olmadi eklemeler yapacam..
sizin menuleriniz nasil? kötu bile olsa yaziyorsunuz dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet diyette değilsem aç olduğum için değil tadını sevdiğim için yiyorum.Doysamda yemeye devam ediyorum.Hatta utanarak söylüyorum bazen mide fesadı bile geçiriyorum.Damağım lezzetli bir şey algıladığında durmak istemiyor yemeye devam etmemi söylüyor.Diyetteyken durum farklı.Diyet menümden birşey yediğimde tıkanıyorum ve dahasını yemek istemiyor canım.Bu yüzden hala tadını çok çok sevdiğim çok lezzetli bulduğum şeylerden yemeye korkuyorum.Nefsime 2 dilim börek yedin tamam artık 3. dilimi yersem şişmanlarsın diyebilmeyi çok isterdim.Bunu öğrenmeliyiz yoksa zayıfladıktan sonra bırakınca kilo alırız
Canım menün çok azdı doymadığından başın ağrımıştır.Sana tavsiyem birden kesme yavaşça azalt doymazsan şeytana uyma ihtimalin çoğalır.Ben öyle yaptım kolay oldu.İlk günlerde çok yemişsin diyorlardı bana.Ama napim homini yemekten yeni çıkmıştım anca doyabiliyordum.
Ben birde diyette değilsem salata yapmaya üşeniyorum.Yada yemeğin yanına yoğurt cacık eşlik edicek şeyler koymaya üşeniyorum.Böyle oluncada bir tabakla doymayıp 2. ye saldırıyorum.Halbuki insan biraz yemekten biraz salatadan biraz turşudan yoğurttan derken çabucak doyuyor ve yediğimiz ağır yemeğin miktarı çok çok azalıyor.Zayıfladıktan sonra dolabın kapağına şişman fotomu yapıştırıp salata yap bakim yoksa gene böyle olursun diyen bi postit yapıştırayım baride mi ama açlıktan yemiş olsaydık diyet yaparken zafiyet geçirmemiz gerekirdi. böylede doyuyoruz valla. hele salata yediğimde gözümde doyuyor ya daha bir doygun oluyorum sanki. sismannenin dediği gibi bizim karnımız değil,ruhumuz aççç. ama artık bu değişsin
Evet çok ilginç ama doyuyorum.Bikaç çatal alınca tıkanıyorum.Doymazsamda zaten diyet yemeğim olduğu için bolbol yediğimde oluyor ama.şimdide kuş kadar yiyor ve doyuyorsun :))
Ben birde diyette değilsem salata yapmaya üşeniyorum.Yada yemeğin yanına yoğurt cacık eşlik edicek şeyler koymaya üşeniyorum.Böyle oluncada bir tabakla doymayıp 2. ye saldırıyorum.Halbuki insan biraz yemekten biraz salatadan biraz turşudan yoğurttan derken çabucak doyuyor ve yediğimiz ağır yemeğin miktarı çok çok azalıyor.Zayıfladıktan sonra dolabın kapağına şişman fotomu yapıştırıp salata yap bakim yoksa gene böyle olursun diyen bi postit yapıştırayım bari
Evet çok ilginç ama doyuyorum.Bikaç çatal alınca tıkanıyorum.Doymazsamda zaten diyet yemeğim olduğu için bolbol yediğimde oluyor ama.
bende diyetten önce salata yapmaya üşenirdim tek tek yıka doğra zor gelirdi. ama şimdi salata gözümü doyuruyor ya baştacım oldu. yoğurtta çok yemezdim sade. ama şimdi hem ostrepozu düşünüyorum hemde yağları yaktığını o yüzden yemeye çalışıyorum. hemde kendim mayalıyorum.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ne diyelim. Çıtırcık,pıtırcık hatunlar olduğumuz günleride görürüz inşallah
bende çıkıyorum. yarın bir sürü iş beni bekler. görüşmek ümidiyle... iyi geceler.
Bilmiyorum ya bu konu hakkında çok şey bilmiyorumSen o sersemlere bakma.Pco kilo verince yokolan bi hastalık.Çok kilo alıncada hortlayan.Kilonu verince yokolucak eser bile kalmıycak merak etme sen.
İnşallah gidecekler yaHoşgeldin canim.yeterki iste bak nasil kaybolup gidecek kilolar. Yeni bir sen olacaksin.Allahin izni takimdaki arkadaslarin destegiyle :) hadi bakalim kolay gelsin
istersen bizimlede yarisabilirsin.kilolarimiz yakin.yaris olunca daha eglenceli ve azimli oluyor. Bende 85.7 yim.hadi kovalamaca oynayslim. Bende usağisani kovaliyorum hoş yakalamam biraz zor ama...:)
Hoşbulduk :))Merhaba kızlar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler :)
KatılıyorumBende pişman değilim canm. Sonucta uzun soluklu bi diyetteyz. Arada böyle yapmazsak irade fln kalmaz.
Karışmak gibi olmasın da dukan diyeti hiç doğru bi seçim değil tamam kilo verdiriyor ama bıraktığında kat kat fazla tekrar alıyosunmeraba
citir adaylari.
haftsdonu girisler szaliyo tabi.
ben de kiarimda salya sumuk dolasiyoruz
bugun bir de gunum vardi.
oyle yedimki
oyizden kesinlikle menu bildirimi yapmicam.
yarin dukana basliyorum insallah
bu kendimle de savasim olacak
karatsizligima binda busefer karae kilarak.kirmsk niyetindeyim.
cevtemde ki insanlar sabrederek verdilet kilolarini.
kisa bo sure icin ben.niye disimi dıkmiyayim diyerek hep kebdimi gaza getirmeye calisicam.
Hoşbulduk teşekkür ederim inşallahbuarada yeni gelen atkadaslar hosgelnisler
nol eksili gunler diliyorum
Kaçamalı bir gün olmuşselam takım bu gün yine aynı hızla kaçamaklar devam etmiş tüm takımda...pzt daha iyi olur umarım yoksa batıcaz toptan... bende gezme ve kaçamak menümü yazayım...
sabah kahvaltı niyetine 1 dilim havuçlu kek
öğle 2 dilim kuşbaşılı pide, 2 dilim karışık pizza, 1 ayran
ara: 2 parça bitter çikolata
akşam niyetine 1 kase kabuklu fıstık, 4 tane çilek, yatım avuç kadar antep fıstığı
su 2 lt kadar spor 3 mil leslie yapmayı düşünüyorum birazdan, yeşil çay 2 kupa
Güzel men başarılı olmuşMerhaba kızlar nasılsınız.bugün herkes gezmiş tozmuş anlaşılan.Bende avm ye gittim alışveriş yaptım ruhumu dinlendirdim.Güzel bi gündü.
Menümüde yazayım.
Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates
1 yeşil biber
Öğle;
1 latte kahve şekersiz
2 ısırık granola bilmemne(bol kuru meyveli çerezli bişidi)
Akşam;
4 köfte
Minik bi parça pide
1 yeşil biber
2 dilim domates
Pek hafif şeyler yemedim bugün ama abatmadan tadımlık yiyip bırakmayı öğrendim artık sanırım sayenizde.Bu benim hiç yapamadığım bişeydi.
Sanki biraz az yirmişsin gibi geldidünde menümü yazmadım onuda tamamlayayım :
sabah 1 kase müsli yağsız sütle
öğle:1 kase buğday çorbası
ara: kabuklu fıstık 1 kase kadar
akşam:fırında yağsız pişmiş kabak patlıcan türlüsü,2 kaşık yoğurt
ara:1 dilim havuçlu kek
su 2 lt , yeşil çay 2 kupa,spor yok...
Çok kaçamak var dicektim ama pişman değilim demişsin onun için bişey demiyorumbu da benim menüm (günahıyla,sevabıyla)
2 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
ÖĞLEN
2 ıspanaklı gözleme
1 içli köfte
Elmalı turta
Nescafe(şekerli)
( gezerken kermes rast geldi orda da sıcak gözleme yapılıyordu aslında planım ekmeksiz adana yemekti ama )
AKŞAM
Yok
3 lt su
7km yürüyüş
Başkasının ısrarıyla ya da zorunluluktan yiyince çok üzülüyorum ama bugün yediğim gözlemelerden pişman değilim. Kendim isteyerek yedim. Ayda bir kezde böyle yapıcam inşallah. gözüm doysun,aklımda kalmasın diye.
Of bende de o sorun var yaakesinlikle... ben hep bunu söylüyorum ben açlıktan yemiyorum. bende bir de keyif olayı var ondan kaynaklanıyor. yedikçe keyf alıyor dahasını yemek istiyorum.
sanırım hepimizin paydası ortak rakibem
Evet bende yıka doğra üşeniyorum ama aslında çok lezzetli oluyor ve karnımızı bir güzel istediğimiz gibide şişiriyorYoğurt mayalı olduğundan çok faydalıymış ve göbek yağlarını eritiyormuş rakibem.Yaz da geliyor sıcaklarda bolbol ayran içip bir yandan serinler bir yandanda minik( yaz geldiğinde minicik olucaklar ) göbüşlerimizi eritiriz.
Bugün ki menüm
Hiç diyetmenüsü gibi değil biliyorum
Misafirlerim vardı çok dengesiz oldu
Sabah yok
Öğlen 1 kaşık kısır 1poğaca biraz kek
Akşam 1 dolma kaşık yoğurt
Birkaç tane Mısır cipsi
1.5 Lt kadar su
45 dk yürüyüş
Bugün ki menüm
Hiç diyetmenüsü gibi değil biliyorum
Misafirlerim vardı çok dengesiz oldu
Sabah yok
Öğlen 1 kaşık kısır 1poğaca biraz kek
Akşam 1 dolma kaşık yoğurt
Birkaç tane Mısır cipsi
1.5 Lt kadar su
45 dk yürüyüş
Selam canlar.herkese günaydin. Keyifli bir pazar geçirmeniz dilegiyle...
Günaydın herkese hayırlı pazarlar
Bilmiyorum ya bu konu hakkında çok şey bilmiyorum
İnşallah gidecekler ya
Olabilir tabi kilolarımız da çok yakınmış
Hoşbulduk :))
Katılıyorum
Tamamen kesersen birden saldırırsın sonra yaptığın diyet falan boşa gider
Kendimden biliyorum :)))
Karışmak gibi olmasın da dukan diyeti hiç doğru bi seçim değil tamam kilo verdiriyor ama bıraktığında kat kat fazla tekrar alıyosun
Ben de yapacaktım çok araştırdım ama 2 arkadaşım yaptı bırakınca eski haline geri döndü çok kısa bi sürede
Hoşbulduk teşekkür ederim inşallah
Kaçamalı bir gün olmuş
Güzel men başarılı olmuş
Sanki biraz az yirmişsin gibi geldi
Çok kaçamak var dicektim ama pişman değilim demişsin onun için bişey demiyorum
Of bende de o sorun var yaa
Ayrıntı çok güzel
Minik göbekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?