Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin.kizlar
bugun dukanimin ilk guni
guzel bir kahvalti yaptim.
dukan hep kendinizi ac koymayin. sinirsiz tuketebileceklerinizden her istediginizsaat yiyin diyor.
kebdimi ac birakmicam hic. izin verdigi herseyden de yapicam.
tatlilari kekleri dahil. eger herseyine uyarsam kacamaga gerek.kakmiyacak insallah.
ama malesef bu hafta bi suru kacamak sayesinde cuma gununden.buyana +900 ile basladinm dukana. ama gidexek heosi gidecek. dukan.oncesi her onume geleni yedim.

dukani bende yaptim guzelde sonuc aldim ama bana göre degil.. bazi seyler cok zorladi beni disari cikinca resmen hersey yasakti.. ben biyere gidince hep bozmak istemiyorum hafif biseyle gecistirmek istiyorum o konuda dukana tam uyum sagliyamadim.. tatlandiriciyla tatli yapip onu yemek degilde bir merveyle tatlikrizimi gecistirmek istiyordum bu konular beni biraz zorladi.. moralini bozmak icin degil sadece kendine cok yuklenme zor olursa cunku dukan zaman alacak zor bir "yasama sekli"

alinti yapamiyorum arkadasim kusura bakma benim yazilarimda hep böyle ortaya oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde arkadaslar cok affederek sormam lazim.. hani insan diet falan yaparken cogu zaman kabiz olur ya? ben gecen gun mide zehirlenmesi gecirdim hayatimda ilk defa ve midem hala bozuk.. kac gun daha böyle devam ederse dr gitmem lazim? 3 gun oldu hala ayni.. sadece kusma yok.. basagrisi var..

stubborn mesajda ismini yazmamisim sana yazmistim umarim iyi gecer dukanin bende guzel dukan ekmek tarifi vardi onuda yazayim sana aksam.

Hayırlı olsun tatlım umarım güzel sonuçlar alırsın Ama kek tatlı kısmını anlamadım dukan diyetinde kekler tatlılar serbestmi.
Günaydın canım. Burada hava güzel ama bende evdeyim. Kızım hasta
Masal hastamı oldu kıyamam Umarım hemencecik iyileşir rakibem.
Canım sağlık ihmale gelmez.Bende git bir kontrole içine rahat etsin.Gitmişken kabız olduğunuda söylersin belki bişiler verir doktor onun içinde.

Hadi hayirli olsun. Hedefine ulaşmana yardimci olur insallah.

sismanne gecmis olsun cnm. kac cocugun var? allah bagislasin

iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
Canım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.

Off...geçmiş olsun tatli bıdıgın neyi var?Diş mi çıkariyor yoksa? Allah şifa versin bir an önce iyileşsin annecigini üzmesin.

Evet rakibelerim. Masal hasta oldu bademcikler kızarmıs, öksürük, burun tıkanıklığı.. Dün gece acildeydk. Bugün daha iyi gibi.

Canım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.

Evet rakibelerim. Masal hasta oldu bademcikler kızarmıs, öksürük, burun tıkanıklığı.. Dün gece acildeydk. Bugün daha iyi gibi.

oy oy kıyamam.. çok geçmiş olsun rakibem. dualarımız minik kızınla inşallah çabucak atlatır.

hoş geldin rakibem. ne haber nasılsın? nasıl geçiyor pazarın?
burda hava bir garip. dolayısıyla psikolojimizide etkiliyor bu. işlerimi de az önce bitirdim. eşim sürekli söyleniyor kendini yoruyorsun diye ondan dolayı bu hafta sonu çok fazla detaya inmedim . eşimde işten geldi sabah.uyuyor şimdi. tek başıma iş de bitince yapcak bir şey yok. az sonra pazara gideriz inşallah. taze mevsim sebzelerinden alıp tüketmek lazım. hem sağlık,hem diyet için de mi?

Kesinlikle öyle. 3 gündür spor yapmadım. Dikkat de edemedim. Fazla kacırmadım gerci ama :)
Bugünde hic halim yok. Yarından itibaren devam.

Her hafta detaya inme zaten mihrim hızlı ve sık temizlenince ev kirlenmiyor pek zaten.Kendini boşuna yorma sen kıymetlisin.
Ben pazar alışverimi yaptım bile diyette değilken yüzlerine bakmam sebzelerin ama diyetteyken pek bi canım çekiyor hemde pek lezzetli geliyor sebzeler

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle. 3 gündür spor yapmadım. Dikkat de edemedim. Fazla kacırmadım gerci ama :)
Bugünde hic halim yok. Yarından itibaren devam.

Bende keyifsizdim iki gündür salladım biraz ama Allahın izniyle yarın bomba gibi yeni bir giriş yaparız beraber Seni kovaladığımı unutma rakibem kaç benden bende mihriden kaçıyorum

kadinlar kulubu uygulamasini indirdim öyle baglaniyorum ama yazilar karisik görunuyor ya 😔 benim yazdiklarim baskasi yazmis gibi sizlerin yazdigi ben yazmisim gibi cikiyo amaa 😞

fena pasta börek krizindeyim.. evde kek börek falan yapmak istiyorum.. ve resmen kendime eziyet ediyorum tvde yemek programlarini 5 cayi tariflerini izleyerek..

Sakın yapma börek pasta falan Sabret ilk günler olur böyle krizler birkaç güne kalmaz hepsi aklından uçup gidecekler.Tvyide kapat bence kitap falan oku aklını başka şeylerle meşgul et.

usagisan evet yapmicam yemicem:))))

sizler napyosunuz bugun? nerde yasiyorsunuz? ben yurtdisindan istanbula tasindim 3 senedir burdayim 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…