- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.641
Gunaydinnnn :)
nasilsiniz? hava bugun kötu ya butun gun evdeyim..
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun tatlım umarım güzel sonuçlar alırsıngunaydin.kizlar
bugun dukanimin ilk guni
guzel bir kahvalti yaptim.
dukan hep kendinizi ac koymayin. sinirsiz tuketebileceklerinizden her istediginizsaat yiyin diyor.
kebdimi ac birakmicam hic. izin verdigi herseyden de yapicam.
tatlilari kekleri dahil. eger herseyine uyarsam kacamaga gerek.kakmiyacak insallah.
ama malesef bu hafta bi suru kacamak sayesinde cuma gununden.buyana +900 ile basladinm dukana. ama gidexek heosi gidecek. dukan.oncesi her onume geleni yedim.
Masal hastamı oldu kıyamamGünaydın canım. Burada hava güzel ama bende evdeyim. Kızım hasta
Canım sağlık ihmale gelmez.Bende git bir kontrole içine rahat etsin.Gitmişken kabız olduğunuda söylersin belki bişiler verir doktor onun içinde.birde arkadaslar cok affederek sormam lazim.. hani insan diet falan yaparken cogu zaman kabiz olur ya? ben gecen gun mide zehirlenmesi gecirdim hayatimda ilk defa ve midem hala bozuk.. kac gun daha böyle devam ederse dr gitmem lazim? 3 gun oldu hala ayni.. sadece kusma yok.. basagrisi var..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinnnn :)
nasilsiniz? hava bugun kötu ya butun gun evdeyim..
Günaydın canım. Burada hava güzel ama bende evdeyim. Kızım hasta
gunaydin.kizlar
bugun dukanimin ilk guni
guzel bir kahvalti yaptim.
dukan hep kendinizi ac koymayin. sinirsiz tuketebileceklerinizden her istediginizsaat yiyin diyor.
kebdimi ac birakmicam hic. izin verdigi herseyden de yapicam.
tatlilari kekleri dahil. eger herseyine uyarsam kacamaga gerek.kakmiyacak insallah.
ama malesef bu hafta bi suru kacamak sayesinde cuma gununden.buyana +900 ile basladinm dukana. ama gidexek heosi gidecek. dukan.oncesi her onume geleni yedim.
Canım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.sismanne gecmis olsun cnm. kac cocugun var? allah bagislasin
iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun tatlım umarım güzel sonuçlar alırsınAma kek tatlı kısmını anlamadım dukan diyetinde kekler tatlılar serbestmi.
Masal hastamı oldu kıyamamUmarım hemencecik iyileşir rakibem.
Canım sağlık ihmale gelmez.Bende git bir kontrole içine rahat etsin.Gitmişken kabız olduğunuda söylersin belki bişiler verir doktor onun içinde.
Off...geçmiş olsun tatli bıdıgın neyi var?Diş mi çıkariyor yoksa? Allah şifa versin bir an önce iyileşsin annecigini üzmesin.
Canım henüz 1 tane 9 aylık bir kızım var.
Evet rakibelerim. Masal hasta oldubademcikler kızarmıs, öksürük, burun tıkanıklığı.. Dün gece acildeydk. Bugün daha iyi gibi.
hoş geldin rakibem. ne haber nasılsın? nasıl geçiyor pazarın?
burda hava bir garip. dolayısıyla psikolojimizide etkiliyor bu. işlerimi de az önce bitirdim. eşim sürekli söyleniyor kendini yoruyorsun diye ondan dolayı bu hafta sonu çok fazla detaya inmedim . eşimde işten geldi sabah.uyuyor şimdi. tek başıma iş de bitince yapcak bir şey yok. az sonra pazara gideriz inşallah. taze mevsim sebzelerinden alıp tüketmek lazım. hem sağlık,hem diyet için de mi?
hoş geldin rakibem. ne haber nasılsın? nasıl geçiyor pazarın?
burda hava bir garip. dolayısıyla psikolojimizide etkiliyor bu. işlerimi de az önce bitirdim. eşim sürekli söyleniyor kendini yoruyorsun diye ondan dolayı bu hafta sonu çok fazla detaya inmedim . eşimde işten geldi sabah.uyuyor şimdi. tek başıma iş de bitince yapcak bir şey yok. az sonra pazara gideriz inşallah. taze mevsim sebzelerinden alıp tüketmek lazım. hem sağlık,hem diyet için de mi?
Kesinlikle öyle. 3 gündür spor yapmadım. Dikkat de edemedim. Fazla kacırmadım gerci ama :)
Bugünde hic halim yok. Yarından itibaren devam.
kadinlar kulubu uygulamasini indirdim öyle baglaniyorum ama yazilar karisik görunuyor ya 😔 benim yazdiklarim baskasi yazmis gibi sizlerin yazdigi ben yazmisim gibi cikiyo amaa 😞
fena pasta börek krizindeyim.. evde kek börek falan yapmak istiyorum.. ve resmen kendime eziyet ediyorum tvde yemek programlarini 5 cayi tariflerini izleyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?