- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.601
sismanne rakibeme katılıyorum tarzın biraz sert ddanes
hepimiz yetişkin insanlarız. daha nezaketli olunabilir. özellikle cuma günleri terör esiyor sanki takımda. bu cuma yeni gelenler korkar kaçar demiştim ama Allahtan gitmediler. haklı olduğunuz konular olabilir ama bunu biraz daha güzel ifade edebilirsin.
Olsun mihrim be sefan olsun bugünde.Kaç zamandır eşinle gezmiyormuşsun hem.Acısınıda akşamı boş geçip çıkarmışsın zaten.Benimde en bayıldığım şey gözleme.Denk getirirsem bende bi gözleme keyfi yapayım sanırım bende bikerecik keyif yapmayı hakettim.
sen gel seninlede yerim rakibem. keyfi birlikte yapmış oluruz. burada yörükler çok olduğu için gözleme bol. hangi çeşitten istersen.
evet sen maşallah iyi dayandın hiç kaçamaksız hele o çig köfteyi yaparken sadece tadına baktın da yemedin ya. ben orda iradenin önünde saygıyla eğildim.
hayırlı olsun yardımcılığın ... kapris falan da değil kapris bilmem ne demeden önce bi eline sağlık demeyi öğrenin lafa geldi mi herkes hak hukukta ilk sırada hizmetliniz yok sizin burda... kuralları öğrenir yeni gelenlere yardımcı olursun, genel alanı takip edersin takımlara yönelik bir soru varsa cevap yazarsın, haftalık listeyi hazırlar yayınlarsın, takıma yeni eleman davet edersin hepsi bu kadar,hadi bakalım kolay gelsin...
O bişimi çiğ köfteye okadarda bayılmam ama börek delisiyimdir biliyorsun artık kendi ellerimle çiğ börekler açıp çıtır çıtır yağda kızartıp bir ısırık bile almadım biliyormusun :2: İzmirde gözleme yapan yerler çok hatta bi teyzem var burda hergün yapar sabah yürüyüşümden dönerken bigün alayım kahvaltım olur günün kalanındada yakarım onu yerkende beraber yediğimizi hayal ederim
Ddanes işin zor kabul ediyorum.İnsanlarla uğraşmakta zor ama bunu anlatmanın yolu bu kadar sert olmamalı.
ben bir adanalı olarak acılı şeylere bayıldığım için seninde öyle olacağını düşündüm çiğköfte konusunda.
seninde zayıf noktan börek demek ki... ve buna rağmen yaptın kızarttın yemedin. ağzım açık okudum bu satırları. senden öğreneceğim çok şey var rakibem. beni eğitiyorsun resmen ya...
Valla bizde eline sağlık demeyi biliyoruz ama sen direk dikenlerini batırınca bisey söylemeye de korkar olduk. Gecen hafta hepimiz teker teker tesekkür ettik. Bu hafta yazdıklarını bi oku istersen, karsında cocuklar varmıs gibi devamlı azarlıyosun. Kimse kolay bi iş yaptıgını düsünmüyor ama sakin tavırlarını, konusmanı, kontrolünü kaybediyorsun.
Neyse tamam bundan sonra ben yaparım yapılacakları. Sende artık sakin ol. Bosuna kırmayalım birbirimizi. Rahatlamaya geldiğimiz yerde gerilmeyelim.
selamm.. bende gezmem geldimm :)
bugunku menum:
sabah: yarim kase meyveli sutlu musli
ogle: tonbalikli yumurtali salata
aksam: 2 yumurta + 1 tk yag
gece: 1 elma
sivi: 2 sade turkahvesi 1 orta turkkahvesi 1 maden suyu 1,5 litre su..
spor: sifir
disardayken ton balikli salata yedim bozmak istemedim eve gelincede yemek yapacak vaktim olmadi gec diye.. yumurta yedim 😚
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamm.. bende gezmem geldimm :)
bugunku menum:
sabah: yarim kase meyveli sutlu musli
ogle: tonbalikli yumurtali salata
aksam: 2 yumurta + 1 tk yag
gece: 1 elma
sivi: 2 sade turkahvesi 1 orta turkkahvesi 1 maden suyu 1,5 litre su..
spor: sifir
disardayken ton balikli salata yedim bozmak istemedim eve gelincede yemek yapacak vaktim olmadi gec diye.. yumurta yedim 😚
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şeytana uymuycan mihricim.Şeytan derki aman canım bi lokmacık ye nolcakki bişi olmaz.Bi lokmacık yersin aa bi lokmacıkla anlamadınki tadından bi lokma daha ye der bi lokma daha koparırsın sonra bi bakmışsın börek bitivermiş.En güzeli tok olmaktır böyle durumlarda.Yemeğini hazır ediceksin şeytana kulağını tıkayım onu yiyceksin.Karnın bir güzel doydumu şeytan artık kolay kolay aklını çelemez önüne baklava çiğ köftede gelse kolay kolay yemezsin.
ellerime sağlık listeyi güzel yapmışım dedikten sonra kendi kendime... eksik hatırlıyorsun o kısmını ve evet bu hafta diken değil çuvaldız çıktı direkt ne yazdığımı iyi biliyorum okumama gerek yok.... veee sonuç evet bu dakikadan sonra gayet rahatlamış bir şekilde devam ediyorum... sizde öyle yapın artık kapatabiliriz bu konuyu diye düşünüyorum...
Tatlım nişanlınla güzel bir gün geçirmişsindir inşallah.Menün çok hafif hiç kaçamak yapmamışsın tebrik ediyorum.
bugün aynı konuyu eşimlede konuştum biliyo musun. tıka basa doysanda başka bir şey görünce yine canın çekiyor ve onuda yemek istiyorsun. ve en nihayetinde ne yersen ye acıkıyorsun. o yüzden nefse hakim olmak,ona uymamak,onun dediğini değil,kendi dediğini yapmak. yani nefsimiz bize değil,biz nefsimize hükmedebilmeliyiz. o zaman güçlü olduğumuzu hissederiz. bunu gerçekleştirebilmek en büyük dileğim. diyet bizi eğitecek inşallah
Takımın kaptanı kim? Ne zamandır yok? Neden gitmsti?
Bu konuyu kiminle görüsebilirm?
Gelmeyecek birini beklemenin anlamı yok cünkü.
Ayrıca evet. Bence de konu kapansın.
Rakibem bende bu sürecte fiziki olarak değilde ruhani olarak devamlı ac oldugumu farkettim. Sismanlığımın kaynağı tamamen psikolojik. Cok zor veriyorum ama sanırım kafada bitırince uzunda sürse gidecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?