Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynı şeyleri sanada ayrıca yazmıycam üstten okursun.. arada diğer takımları görüyorsunuz kurallar nasıl işliyor... hepiniz 1 ayı geçirdiniz ve evet yetişkinsiniz ama hala ben toparlıyorum arkanızdan listeyi... ve sonuç olarak sismanne aldı zaten uzatmanın anlamı da yok cumaları daha rahat edersiniz sizde...

sen gel seninlede yerim rakibem. keyfi birlikte yapmış oluruz. burada yörükler çok olduğu için gözleme bol. hangi çeşitten istersen.
evet sen maşallah iyi dayandın hiç kaçamaksız hele o çig köfteyi yaparken sadece tadına baktın da yemedin ya. ben orda iradenin önünde saygıyla eğildim.

Ddanes işin zor kabul ediyorum.İnsanlarla uğraşmakta zor ama bunu anlatmanın yolu bu kadar sert olmamalı.

O bişimi çiğ köfteye okadarda bayılmam ama börek delisiyimdir biliyorsun artık kendi ellerimle çiğ börekler açıp çıtır çıtır yağda kızartıp bir ısırık bile almadım biliyormusun :2: İzmirde gözleme yapan yerler çok hatta bi teyzem var burda hergün yapar sabah yürüyüşümden dönerken bigün alayım kahvaltım olur günün kalanındada yakarım onu yerkende beraber yediğimizi hayal ederim

Valla bizde eline sağlık demeyi biliyoruz ama sen direk dikenlerini batırınca bisey söylemeye de korkar olduk. Gecen hafta hepimiz teker teker tesekkür ettik. Bu hafta yazdıklarını bi oku istersen, karsında cocuklar varmıs gibi devamlı azarlıyosun. Kimse kolay bi iş yaptıgını düsünmüyor ama sakin tavırlarını, konusmanı, kontrolünü kaybediyorsun.
Neyse tamam bundan sonra ben yaparım yapılacakları. Sende artık sakin ol. Bosuna kırmayalım birbirimizi. Rahatlamaya geldiğimiz yerde gerilmeyelim.

ben bir adanalı olarak acılı şeylere bayıldığım için seninde öyle olacağını düşündüm çiğköfte konusunda.
seninde zayıf noktan börek demek ki... ve buna rağmen yaptın kızarttın yemedin. ağzım açık okudum bu satırları. senden öğreneceğim çok şey var rakibem. beni eğitiyorsun resmen ya...

selamm.. bende gezmem geldimm :)

bugunku menum:

sabah: yarim kase meyveli sutlu musli

ogle: tonbalikli yumurtali salata

aksam: 2 yumurta + 1 tk yag

gece: 1 elma

sivi: 2 sade turkahvesi 1 orta turkkahvesi 1 maden suyu 1,5 litre su..

spor: sifir

disardayken ton balikli salata yedim bozmak istemedim eve gelincede yemek yapacak vaktim olmadi gec diye.. yumurta yedim 😚

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ddanes işin zor kabul ediyorum.İnsanlarla uğraşmakta zor ama bunu anlatmanın yolu bu kadar sert olmamalı.

valla kızlar geçmişi önünüze tek tek dökemiycem şimdi... yumuşak şeklini de yaptık cevap yazma nezaketinde bile bulunan olmadı... 2 haftadan falanda bahsetmiyorum kaç haftadır bu böyle...sadece sizede değil sözüm herkes için artık dediğim gibi yardımcınız sismannedir... bende menümü yazar sohbetimi yapar çıkarım ohhh miss... ve tavrım sertleşene kadar neden cevap yazmıyorsunuz hiçbiriniz? bak bu akşam sertleşince bi sonuca ulaştık gördün mü? e sonuçta duvara konuşa konuşa sabırda kalmıyor, sabredebilecek biri olursa takım adına kesinlikle daha iyi olur... öncelikli amaç motivasyon ve kilo vermek....

Şeytana uymuycan mihricim.Şeytan derki aman canım bi lokmacık ye nolcakki bişi olmaz.Bi lokmacık yersin aa bi lokmacıkla anlamadınki tadından bi lokma daha ye der bi lokma daha koparırsın sonra bi bakmışsın börek bitivermiş.En güzeli tok olmaktır böyle durumlarda.Yemeğini hazır ediceksin şeytana kulağını tıkayım onu yiyceksin.Karnın bir güzel doydumu şeytan artık kolay kolay aklını çelemez önüne baklava çiğ köftede gelse kolay kolay yemezsin.

ellerime sağlık listeyi güzel yapmışım dedikten sonra kendi kendime... eksik hatırlıyorsun o kısmını ve evet bu hafta diken değil çuvaldız çıktı direkt ne yazdığımı iyi biliyorum okumama gerek yok.... veee sonuç evet bu dakikadan sonra gayet rahatlamış bir şekilde devam ediyorum... sizde öyle yapın artık kapatabiliriz bu konuyu diye düşünüyorum...

hoş geldin canım. gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım. bizide gazlarsın belki. takıma taze kan pompalanacak sayende :))

Tatlım nişanlınla güzel bir gün geçirmişsindir inşallah.Menün çok hafif hiç kaçamak yapmamışsın tebrik ediyorum.

bugün aynı konuyu eşimlede konuştum biliyo musun. tıka basa doysanda başka bir şey görünce yine canın çekiyor ve onuda yemek istiyorsun. ve en nihayetinde ne yersen ye acıkıyorsun. o yüzden nefse hakim olmak,ona uymamak,onun dediğini değil,kendi dediğini yapmak. yani nefsimiz bize değil,biz nefsimize hükmedebilmeliyiz. o zaman güçlü olduğumuzu hissederiz. bunu gerçekleştirebilmek en büyük dileğim. diyet bizi eğitecek inşallah

Takımın kaptanı kim? Ne zamandır yok? Neden gitmsti?
Bu konuyu kiminle görüsebilirm?
Gelmeyecek birini beklemenin anlamı yok cünkü.
Ayrıca evet. Bence de konu kapansın.

Rakibem bende bu sürecte fiziki olarak değilde ruhani olarak devamlı ac oldugumu farkettim. Sismanlığımın kaynağı tamamen psikolojik. Cok zor veriyorum ama sanırım kafada bitırince uzunda sürse gidecek bu kilolar.

Evet kacamak yapmadim ama basim cok agriyo.. bana az geliyo bu yemek.. bi kac gune alisirim insallah olmadi eklemeler yapacam..

sizin menuleriniz nasil? kötu bile olsa yaziyorsunuz dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takımın kaptanı kim? Ne zamandır yok? Neden gitmsti?
Bu konuyu kiminle görüsebilirm?
Gelmeyecek birini beklemenin anlamı yok cünkü.
Ayrıca evet. Bence de konu kapansın.

kaptan buse08 izinde... ilk sayfada yazıyor... bu konuyu püsküüt le konuşabilirsin forum yöneticisi..

kesinlikle... ben hep bunu söylüyorum ben açlıktan yemiyorum. bende bir de keyif olayı var ondan kaynaklanıyor. yedikçe keyf alıyor dahasını yemek istiyorum.
sanırım hepimizin paydası ortak rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…