• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yazayım menümü.
Sabah;
1 yumurta
1 kk peynr
1 domates
1 biber
2 dlm kpkli ekmek

Ara;
1 parca elma

öğle;
2-3 parca sucuk
Peynr
Domates
Azcık ekmek

Ara;
1 kuru kayısı

Aksam;
1 kase corba
1 kasık brüksel lahanası
1 kase yogurt
1 dlm kpk ekmek

Bugün spor yok. Gece uyuyamayıp sabah ise gidince bayıldım zaten :(

Bende yazayım menümü.
Sabah;
1 yumurta
1 kk peynr
1 domates
1 biber
2 dlm kpkli ekmek

Ara;
1 parca elma

öğle;
2-3 parca sucuk
Peynr
Domates
Azcık ekmek

Ara;
1 kuru kayısı

Aksam;
1 kase corba
1 kasık brüksel lahanası
1 kase yogurt
1 dlm kpk ekmek

Bugün spor yok. Gece uyuyamayıp sabah ise gidince bayıldım zaten :(

bebiş nasıl oldu rakibem? minik masalın durumu umarım iyiye gidiyordur. menün ultra hafif olmuş.sende bu hafta yapılan kaçamakları toparlamaya uğraşmışsın bu akşam. aynı usağisanla benim gibi. bu hafta pek ümitli değiliz ama hayırlısı

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler
yarın yoğun bir gün beni bekler nöbetçiyim ve dersim fazla. o yüzden çıkıyorum. zaten kalmanın bir anlamı da yok çünkü kimsecikler yok sitede.durumdan şikayetçi olduğum için sık sık dile getiriyorum kusura bakmayın :('
kendinize iyi bakın.esenkalın

selam kizlar nasilsiniz? hep birbirimizi kaciriyoruz.. sizlerin menuleri cok ama cok guzel ya.. benimkiler eskiye göre iyi ama tabiki istedigim gibi degil

bugunki menum:

ögle: köfte + 2 yk salata

aksam: 2 cigköfte + 6 yk salata

sivi: 2 turkkahvesi, 1,5 litre su
spor: sifir 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamlar bende günlük niyetine menümü yazayım:

sabah 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 4 köfte, yeşil salata,1 bardak ayran

ara:1 çikolatalı gofret

akşam: 1 tabak yoğurtlu brokoli

ara:1 kase kabuklu fıstık,3-4 tanede antep

su 2 lt spor şimdilik yok, yeşil çay 2 kupa

kızlar hepinize iyi geceler
yarın yoğun bir gün beni bekler nöbetçiyim ve dersim fazla. o yüzden çıkıyorum. zaten kalmanın bir anlamı da yok çünkü kimsecikler yok sitede.durumdan şikayetçi olduğum için sık sık dile getiriyorum kusura bakmayın :('
kendinize iyi bakın.esenkalın

Masal bugn daha iyi gibi canım ama gece kötü oluyo zaten. Beklicem görcem bakalım.
Allah kolaylık versn. iyi geceler.

selam kizlar nasilsiniz? hep birbirimizi kaciriyoruz.. sizlerin menuleri cok ama cok guzel ya.. benimkiler eskiye göre iyi ama tabiki istedigim gibi degil

bugunki menum:

ögle: köfte + 2 yk salata

aksam: 2 cigköfte + 6 yk salata

sivi: 2 turkkahvesi, 1,5 litre su
spor: sifir ??

iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi

Kahvaltı yok mu canm?

selamlar bende günlük niyetine menümü yazayım:

sabah 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 4 köfte, yeşil salata,1 bardak ayran

ara:1 çikolatalı gofret

akşam: 1 tabak yoğurtlu brokoli

ara:1 kase kabuklu fıstık,3-4 tanede antep

su 2 lt spor şimdilik yok, yeşil çay 2 kupa

Ddanes merhaba. Stressiz gelir sohbetimi yaparım dedin ama ortalarda görünmüyosun?
O gofrette gözden kacmadı :( cok özledm abur cuburu ama yemicem.

sismanne evet kahvalti bugun yalan oldu malesef... cok duzgun menulerim olmasada yinede kendimi motive etmeye calisiyorjm cunku ben gercekten daha berbat yiyordum. hele bi ara nisanlimla hergun fastfood yuyordum ee ustune gofrer ve tatli seyler.. onun icin iyiyiz iyiyizzzzzz yaza hep beraber zayiflicaz ins.. ben abiyeler gelinlik zayiflarsam hayalimdeki kiyafetlere falan bakiyorum :))) pes etmek yokkkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sismanne evet kahvalti bugun yalan oldu malesef... cok duzgun menulerim olmasada yinede kendimi motive etmeye calisiyorjm cunku ben gercekten daha berbat yiyordum. hele bi ara nisanlimla hergun fastfood yuyordum ee ustune gofrer ve tatli seyler.. onun icin iyiyiz iyiyizzzzzz yaza hep beraber zayiflicaz ins.. ben abiyeler gelinlik zayiflarsam hayalimdeki kiyafetlere falan bakiyorum :))) pes etmek yokkkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulu?bu? aracılığı ile gönderildi

Canm kahvaltı da yoksa cok az yemissin. Birden bu kadar azaltma. Kilon korumaya girer, vücudun direnc gösterir.
Ayrıca bence kahvaltıyı atlama. Günün en önemli öĞünü bence.
Evet ya zayıflayalım lütfen Allah'ım lütfen :(

Ddanes merhaba. Stressiz gelir sohbetimi yaparım dedin ama ortalarda görünmüyosun?
O gofrette gözden kacmadı :( cok özledm abur cuburu ama yemicem.

selam burdasın hazır söyleyeyim senin sorumlu olduğunu genel alana yazdım demiştim ama gözünden kaçtı heralde.. püsküüt onay bekliyor genel alana yazabilirsin.. bende 4. takıma geçiyorum cuma günü listede 4. takıma transfer olmak istiyor diye not düşersin..

selam burdasın hazır söyleyeyim senin sorumlu olduğunu genel alana yazdım demiştim ama gözünden kaçtı heralde.. püsküüt onay bekliyor genel alana yazabilirsin.. bende 4. takıma geçiyorum cuma günü listede 4. takıma transfer olmak istiyor diye not düşersin..

Jeof da ayrıldı mesela, cuma yüzde hesaplanırken sizi de kisi sayısına ekleyecek miyim?

herkese iyi akşamlar canlar. takım iyice dağıldı sanki kızlar ya nerelerdesiniz? kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz gibi oluyor. azıcık gelinde motivasyonumuz artsın. böyle giderse takım olmanın bir esprisi kalmayacak ama :('

SABAH
1 elma
1 portakal

ARA
1 havuç
1 mini yeşil elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
2 kuru incir
10 fındık

AKŞAM
1 tabak yoğurtlu bakla

8km yürüyüş
3 lt su

me.ude spor da bi harika
Gene kimsecikler yok kızlar umarım biyerlerde kaçamak yapmıyosunuzdur :27:

Menüme geçeyim.
Kahvaltı;
1 greyfurt
2 dilim light ekmek
Light krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

Öğle;
1 tabak pırasa yemeği

Ara;
Meyve çayı
2 diyet bisküvi

Aşkam;
2 tavuk pirzola
Yeşil salata

Spor yok :14:
cok guzel menu canim

hagirdir canim niye ayriliyosun. .

Jeof da ayrıldı mesela, cuma yüzde hesaplanırken sizi de kisi sayısına ekleyecek miyim?

evet 1 haftalık ekleniyor.. ben bildirimde bulunuyorum zaten sadece yanına not düşüp bir sonraki hafta listeden çıkaracaksın.. jeof a da not düşeceksin kendi isteğiyle ayrıldı diye

Günaydın kızlar.Ben yalpalamaya başladım.İçimden doymak bilmeyen bi canavar çıktı.2 lokma yiyip doyan kız biyerlere kaçtı :( Börek çörek tatlı yemesemde o açlığı bastırabilmek için gece gece yedim bişiler yine.Bugün ayran detoksu yapmaya kadar verdim.Yoksa bu hafta işim yaş :50:

Günaydın kızlar.Ben yalpalamaya başladım.İçimden doymak bilmeyen bi canavar çıktı.2 lokma yiyip doyan kız biyerlere kaçtı :( Börek çörek tatlı yemesemde o açlığı bastırabilmek için gece gece yedim bişiler yine.Bugün ayran detoksu yapmaya kadar verdim.Yoksa bu hafta işim yaş :50:

Ne oldu sana rakibem ya göz mü degdi? Bu 5.hafta hepimiz icin kötü gecti kilit noktası burası demekki.. 6 haftadsa kabulleniyormus ya vücut biz 5. Haftada tökezledik.bugünleri atlatacagız Allahın izniyle böyle gitmez elbet

Ne oldu sana rakibem ya göz mü degdi? Bu 5.hafta hepimiz icin kötü gecti kilit noktası burası demekki.. 6 haftada kabulleniyormus ya vücut biz 5. Haftada tökezledik.bugünleri atlatacagız Allahın izniyle böyle gitmez elbet

Back
X