Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet şeker olsun tatlım.Menün gayet güzel.Kolan da zero olsa iyi olurdu.Fellah köftesini ben hep yapmak isterim ama denemek için hiç fırsatım olmadı eminim çok güzeldir.

Sağol canım
Zero kolayı sevmedim çok tatlı bi tadı var onun için normalinden az içiyorum
Bence denemelisin harika oluyor

Son düzenleme:
Afiyet şeker olsun tatlım.Menün gayet güzel.Kolan da zero olsa iyi olurdu.Fellah köftesini ben hep yapmak isterim ama denemek için hiç fırsatım olmadı eminim çok güzeldir.
amanın içim bir hoş oldu demeyin bana böyle şeyler canlar... bilmem mi ve de çok severim ya... bir ara sık yapardım misafirlerime.
sen nerelisin nerden biliyosun? hemşehri miyiz yoksaaaa

amanın içim bir hoş oldu demeyin bana böyle şeyler canlar... bilmem mi ve de çok severim ya... bir ara sık yapardım misafirlerime.
sen nerelisin nerden biliyosun? hemşehri miyiz yoksaaaa

Tam olarak hemşeri sayılmayız birkaç tanıdık var o şekil bi bağlantı var yemeklerini falan bilirim mesela şu ara sıkma sayıklıyorum çok özledim

gel de dayan... kim yapabilir ki bunu ya. var mı böyle bir canlı?
Ah ah bda bana ders oldu görünce nevrimin dönüceği birkaç şeyden biriydi pide o diğer birkaç şeyi aman yemem ben nolucak diipte pişirmiycem.Tabi uzun ara geçipte bi kaçamak yapayım bugün dersem o başka.En azından planlı kaçamak yaparsam kıtlıktan çıkmış gibide yemem.Yanına bi salata falan koyar yediğim miktarı azaltırım hiç olmazsa zaiyat daha az olur.
Canım hiçte menünde homini gırtlak yediğin bişide görmedim.Stres yapmış olmayasın.Ben menülerimi yazdıktan sonra geceleri doymadığım için kuru kayısı ceviz,yada çerez atıştırdım onlar dan biraz almıştım ama sen yapmadın sankim bişi.Ama almışsakta veririz geri yahu aa üzülmeye gerek yok hadi neşelenelim
İyi gidiyor şimdilik
Canım çikolata istediğinde hayır Yemiceksin diyorum

Hiç bilmiyorum reklamında kim oynuyo tekerlekli olandan işte
Canım ilk günlerin olduğu için canın istio o cıssları sabret biriki güne geçicek.Evde gün kurusu kayısı incir falan bulundur tatlı krizin gelince iki tane yersin hemen geçer.

afiyet olsun. ne kadar yedin sarımsaklı köfteden? gayet sade hafif olmuş menün. hergün kahve içiyosun anlaşılan. sende kahve tiryakilerindensin.

Sağol canım
Zero kolayı sevmedim çok tatlı bi tadı var onun için normalinden az içiyorum
Bence denemelisin harika oluyor

Canım zero kolanın kalorisi sıfır.Normal kolanın 1.5 lt sinde 35 kesme şeker var.Zero içemiyorsan normalde içme bence.Tabi sadece bir tavsiye sen bilirsin yinede

hafta sonu yediğim gözlemeleri unutma rakibem.
evet üzülmüyoruz aldığımız gibi vermesinide biliriz biz... kaçmaz bizden.

Sıkmamı adanalı diilim sivaslıyım ama o bizdede var Tadını bilmediğim için fellahı canım çekmedi ama sıkma olsa yerdim bak

Sıkmamı adanalı diilim sivaslıyım ama o bizdede var Tadını bilmediğim için fellahı canım çekmedi ama sıkma olsa yerdim bak

rakibem atla gel ben sana ikisinden de yaparım yeriz birlikte.felekten bir gün çalar içimizdeki canavarı tıka basa doyururuz.
Allahıııım diyette konuştuğumuz şeylere bak. biz niye böyle olduk ki yaaaa.

rakibem atla gel ben sana ikisinden de yaparım yeriz birlikte.felekten bir gün çalar içimizdeki canavarı tıka basa doyururuz.
Allahıııım diyette konuştuğumuz şeylere bak. biz niye böyle olduk ki yaaaa.

Haha yok rakibem bu hafta kaçamak limitlerimiz dolu Önce biraz daha kilo verelim kaçamağı hakedelim sonra beraber bi kaçamak günü düzenleriz

Ben çıkıyorum kızlar sohbet güzeldi çeneye daldım işlerim bekliyor.Yarın bolbol konuşup acısını çıkaralım grubumuzdan uzak kalmanın

Haha yok rakibem bu hafta kaçamak limitlerimiz dolu Önce biraz daha kilo verelim kaçamağı hakedelim sonra beraber bi kaçamak günü düzenleriz

haklısın.biraz verelim kaçamağı hakkedelim. bir gün belirler istediklerimizi yeriz. ay şimdiden o günün hayaliyle mutlu oldum.

iyi aksamlar.. nasilsiniz?

bugunki menum:

sabah:
2 haslanmis yumurta

ögle: 1 izgara lufer tuzsuz ama limonlu

aksam: 5 yk salata + 1 parca kuzu pirzola+ 1 közlenmis domates

sivi: 1,5 litre su, 2 kupa metabolizma cayi, 2 orta turkkahvesi

spor: 15 dk yuruyus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ddanes evet ama malzemeler pek tuketmedigim seyler belki tuketmem lazim ama suan komple öyle bir alisveris yapamam cok farkli seyler var seydanin listesinde ama en azindan azda olsa bir iki gun o listeeki gibi yemeye calisacam.. bakalkm artik.. karabugday beni bitirdi ilk yedigimde guzel ama öglen ve aksam ayni olunca baydi...

afiyet olsun. ne kadar yedin sarımsaklı köfteden? gayet sade hafif olmuş menün. hergün kahve içiyosun anlaşılan. sende kahve tiryakilerindensin.
Öyle bi iştahla yaptım ki görmen lazım
Ama fazla yiyemedim çabuk doydum hani şöyle saysan küçük küçük 15tane anca vardır
Canım zero kolanın kalorisi sıfır.Normal kolanın 1.5 lt sinde 35 kesme şeker var.Zero içemiyorsan normalde içme bence.Tabi sadece bir tavsiye sen bilirsin yinede
Zero nun tadı çok kötü ya hiç sevmedim bi yudum aldım bi kere ama zor yuttum
Zaten kolayı bıraktım diyete başlayana kadar çok içiyodum ama başladığımdan beri ilk defa içtim
damardan damardan giriyosun sende akşam akşam ha... of. en zayıf noktalarımdan vurdun beni.
Off olsada yesek çok canım istiyo

İyi akşamlar cnım iyiyim sen nasılsın menün güzel olmuş

iyiyim saol cnm.. dun hic iyi degildim valla bi gel gitler yasiyorum ama alisiyorum artik yeni duzene ... yarin tartiliyoruz 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…