- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.861
sismanneee ay tebrik ederimmmmmmm yaaaaa ne guzel.. allah tamamina erdirsin... cok sevindimmm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada 1,2 kilo gayet iyi ilk hafta icin ama sasirdim daha fzla gitmis olur diye dusundum birden kestim cogu seyi cunku..
ne guzel ama be iain kucuktu galiba. bende kizim 1.5 yasinda bile degildi. aralaronda 2 yas var . cok guzel ama cok da ***9.TAKIM 353.ETAP***merhaba kızlar,
site çöktükten sonra şifre sorunu yaşadım daha yeni kurtarabildim. Aslındatabloyu hazırlamıştım ama arkadaşlar paylaşmış zaten.
aksaklık içi özür dilerim hepinizden. Asıl bomba haber şimdi geliyr. BEN YENİDEN HAMİLEYİM!111111
2 aylık hamileymişim. dün öğrendim. bu durmda devam edebilir miyim bilmiyorum. doktorla görüşeceğim pazartesi günü.
merhaba kızlar,
site çöktükten sonra şifre sorunu yaşadım daha yeni kurtarabildim. Aslındatabloyu hazırlamıştım ama arkadaşlar paylaşmış zaten.
aksaklık içi özür dilerim hepinizden. Asıl bomba haber şimdi geliyr. BEN YENİDEN HAMİLEYİM!111111
2 aylık hamileymişim. dün öğrendim. bu durmda devam edebilir miyim bilmiyorum. doktorla görüşeceğim pazartesi günü.
ben simdi 93.7 ile basladim gecen hafta ve suan 92.5 ciktim tartida bunun yuzdesini nereye yazacam tam anlamadim
***9.TAKIM 353.ETAP***
stubbornn(69.9/0/0/%0)
ddanes(56.2/55.9/0.3/%0.53)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(85.7/85.9/-0.2/%-0.23)
sismanne(82.4/0/0/%0)
usagisan(83.3/83.7/-0.4/%-0.48)
mnisa(106.6/0/0/%0)
merhaba kızlar,
rakibem bu hafta batmışız biz ya.. ne oldu bize...sinir oldum. toparlanma zamanı gelmişşşş... tokat gibi indi suratıma basküldeki rakamlar. beni kendime getirir belki
kizlar ben ayriliyorum yarismadan. vajit ayiramiyorum.pek buraya. hedefime ulastigim an gelir bildiririm sizede. hepinize basarilar umarim cabucak herkes amacina ulasik
kizlar malesef bende devam edemiycem aranizdan birini kaptan yapin lutfen cunku bugun zor vakit ayirdim listeyi hazirlamak icin vaktim olsa seve seve yapardim ama malesef yok ..ayrilmak zorundayim herkese kolay gelsin umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz ...
kizlar ben diyete devam edicem. ama cocuklar is ev vakit ayiramiyorum. herkes kendine cok cok.iyi baksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?