Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunlar nasıl menüler rakibem kuşlardan bile az yemişsin vallahi.Benim paniğim seni etkilemiş anlaşılan.Bu hafta ultra kilo vermişsindir eminim.

Kızlar hepinizden özür bileyerek kabahat dolu menülerimi yazıyorum.
Dün
Sabah:boş
Öğlen:1 bardak ayran
Akşam:kıymalı pide sayamadım sanırım 2-3 arası yedim.(yemiycektim ben bunu ama içini yapıp pideciye yolladım geldi paketi açtım dumanı tütüyordu kendimi kaybettim o an )
Gece:az fıstık

Spor:1.5 saat yürüyüş.Su:2.5 lt

Bugün
Sabah:1 bardak ayran,2/3 pide
Öğle:boş
Akşam:1 bardak ayran
Gece:1 bardak ayran daha içicem

Spor:1 saat 15 dk yürüyüş.Su henüz 1.5 lt yatana kadar 2.5 içicem.

Bunlar nasıl menüler rakibem kuşlardan bile az yemişsin vallahi.Benim paniğim seni etkilemiş anlaşılan.Bu hafta ultra kilo vermişsindir eminim.

ne vermesi cancağızım senin kilo alman beni epey ürküttü bu sabah bende tartıldım bende kilo almışım. yarından hiç ümidim yok.1 günde kaybolcak hali yok.
üzüldüm ama pes etmedim bunu geçici bir durum olduğuna inanıyorum bu iniş çıkışlar olacak sanırım
sen neler yaptın? özledim yaaa

bir gün kaçamak yapmışsın ama ertesi gün toparlamışsın işte. belki az yemeye alışan vücudunu şaşırtmak için fırsat olmuştur. bundan sonra inecektir belki kilolar. yürüyüşler artmış bu arada menüne su da eklenmiş. ayran detoksu yapıcam demiştin vazmıgeçtin

Son düzenleme:

Tartı gününden öncemi tartıldın gerçekten.Ben aldığımı verecektim ama pide bunuda engelledi yarın kesin - deyim .İsteyerek yedim ama pişman değilim ya yukarı çıkmak için en dibe batmam gerekiyormuş sanırım.Bir haftadır debelenip duruyordum zaten.Sende bozma moralini belki dün tuzlu yemişsindir bugün ondan öyle çıkmışsındır yarın tartı sana güzel bir sürpriz yapabilir.Ben İzmirde havaların korkunç ısındığını farkettim bu görüşemediğimiz iki gündür artık yürümemek için hiç bahanem kalmadı Sen neler yaptın başka.Bende özledim

Evet canım vazgeçtim.Pidenin dumanı tütüp kokusu burnuma geldiği anda tek düşüncem pidede ayranla güzel gider oldu Yok henüz toparlamış sayılmam.Ama içimde yemek yemek isteyip duran bi canavar var dün akşam o canavarı güzelce doyurdum.Umarım bi 5 hafta daha uyanmaz

hafif bir menü olmuş seninki de afiyet olsun kilo olmasın...bu yaptığın spor nasıl birşey?
Sağlları canm
Ya hani TV'de reklamları var ya spor aleti
Ondan aldım
İlk gün diye rahat yaptım ama bugün 30 dan fazla yapamadım kasları acayip çalıştırıyo yaparken baya ağrıdı
ne sinirdi ya giremedim bir türlü
selam herkese nasılsınız kızlar?
Evet bende sinir oldum
İyim sen nasılsın

Menülerin çok iyi özellikle su ve spor

Dengesiz ama aşırı kalorili değil bence

asıl önemli olan da bu zaten pişman değilsen sorun yok afiyet-i bal şeker olsun.
dün 10 km yürüdüm,bugün sabahta spora başladım spordan gelince onca spora biraz gitmiş midir acep dedim, bir de ya bende rakibem gibi aldıysam merakıyla çıktım tartıya ve üzüldüm. ama pes etmiyorum Allahın izniyle. evet burda da havalar feci sıcak 3 gündür.
dün o kadar çok uğraştım ki girebilmek için ama giremedim sinir oldum.

hadi bakalım inşallah rakibem. bize ne oldu bu hafta böyle ya...

Şu survivor turabinin reklamında oynadığı alet dimi o.Çok güzel bişeye benziyor tüm vücudu çalıştırır.Güle güle kullan canım.

Menümün dengesizliğinin farkındayım ama yapcak bişey yok kaçamak yapmayan mükemmel insanlar olsaydık manken gibi olurduk burdada işimiz olmazdı diimi ama
Sporda insan şişip tartıda ağır çıkabiliyor belkide ondandır.Üzülmiycez pes etmiycez.Bizim yolumuz uzun mihri arada bir olur böyle dönemler derin bi nefes alıp aynen yolumuza devam edicez

gel de dayan... kim yapabilir ki bunu ya. var mı böyle bir canlı?

Bugünkü menüm

Sabah 2dilim ekmekle tost (domates peynir yumurtayla)

Öğlen sarmsaklı köfte mihrimah sen bilirsin bunu fellah köftesi de deniyo
Biraz kola

Akşam 1tabak ıspanak

Sıvı 2türk kahvesi 1soda 2 Lt olur yatana kadar

Spor 30 rewoflex gece 70 kadar yapmayı düşünüyorum zorlıycam olduğu kadar artık

hadi bakalım inşallah rakibem. bize ne oldu bu hafta böyle ya...

Bilmiyorum rakibem.Belkide nazar değdi.Oo zayıfladığın belli oluyor.Çok iradelisin amma kararlısın gibi sözler duymaya başladım.Eminim senin verdiğin kilolarıda farkedenler olmuştur.Birden bire kuş kadar olan iştahım açılıverdi.Nazar boncuğumu taksak ne.

umarım öyledir ama sanmam. bu hafta dünyaları yedim. dersimi de aldım yersen homidi gırtlak kiloyuda cuk diye alırsın. hatayı farketmek için iyi oldu belkide. kaçgün toparlamaya uğraştım ama boşmuş demek ki en baştan yenmeyecek... yersen üzülürsün(!)
aynen rakibem katılıyorum yolumuz uzun pes etmek yok.hep birlikte el le yola devammm

merhaba canım. ne haber nasıl gidiyor? alıştın mı diyet menülerine?
İyi gidiyor şimdilik
Canım çikolata istediğinde hayır Yemiceksin diyorum

Hiç bilmiyorum reklamında kim oynuyo tekerlekli olandan işte

Afiyet şeker olsun tatlım.Menün gayet güzel.Kolan da zero olsa iyi olurdu.Fellah köftesini ben hep yapmak isterim ama denemek için hiç fırsatım olmadı eminim çok güzeldir.

off işte bi de bu yüzden söylemiyorum kimseye. ama tabi zayıfladıkça belli oluyor. bugün öğrencinin biri daha dedi hocam siz kilo mu verdiniz diye bende yok diyorum. yürüdüğümü görüyor ya herkes sorup duruyorlar bende tartılmıyorum diyorum. bu yüzden yalan söylemek zorunda olduğum için üzülüyorum ama diyet yaptığımı söylemek istemiyorum ben ne yapayım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…