- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.801
kızlar bu dünki siteye giremediğim için yazamadığım menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 tutam nane
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase kesme çorbası
ARA
2 İncir
10 fındık
AKŞAM
1 bardak ayran
Salata
ARA
Leblebi
10 km yürüyüş
3.5 lt su
bu da bugünki menüm yarından hiiiç ümidim yok kilo almadıysam mutlu olacağım
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase bakla
Yarım kase yoğurt
ARA
2 İncir
2 kayısı
5 fındık
AKŞAM
1 paket büskivi
1 bardak çay
ARA
Leblebi
10 km yürüyüş
40 dak. Aletli jimnastik
3lt su
Bunlar nasıl menüler rakibem kuşlardan bile az yemişsin vallahi.Benim paniğim seni etkilemiş anlaşılan.Bu hafta ultra kilo vermişsindir eminim.
bir gün kaçamak yapmışsın ama ertesi gün toparlamışsın işte. belki az yemeye alışan vücudunu şaşırtmak için fırsat olmuştur. bundan sonra inecektir belki kilolar. yürüyüşler artmış bu arada menüne su da eklenmiş. ayran detoksu yapıcam demiştin vazmıgeçtinKızlar hepinizden özür bileyerek kabahat dolu menülerimi yazıyorum.
Dün
Sabah:boş
Öğlen:1 bardak ayran
Akşam:kıymalı pide sayamadım sanırım 2-3 arası yedim.(yemiycektim ben bunu ama içini yapıp pideciye yolladım geldi paketi açtım dumanı tütüyordu kendimi kaybettim o an)
Gece:az fıstık
Spor:1.5 saat yürüyüş.Su:2.5 lt
Bugün
Sabah:1 bardak ayran,2/3 pide
Öğle:boş
Akşam:1 bardak ayran
Gece:1 bardak ayran daha içicem
Spor:1 saat 15 dk yürüyüş.Su henüz 1.5 lt yatana kadar 2.5 içicem.
ne vermesi cancağızım senin kilo alman beni epey ürküttü bu sabah bende tartıldım bende kilo almışım. yarından hiç ümidim yok.1 günde kaybolcak hali yok.
üzüldüm ama pes etmedim bunu geçici bir durum olduğuna inanıyorum bu iniş çıkışlar olacak sanırım
sen neler yaptın? özledim yaaa
bir gün kaçamak yapmışsın ama ertesi gün toparlamışsın işte. belki az yemeye alışan vücudunu şaşırtmak için fırsat olmuştur. bundan sonra inecektir belki kilolar. yürüyüşler artmış bu arada menüne su da eklenmiş. ayran detoksu yapıcam demiştin vazmıgeçtin
Sağlları canmhafif bir menü olmuş seninki de afiyet olsun kilo olmasın...bu yaptığın spor nasıl birşey?
Evet bende sinir oldumne sinirdi ya giremedim bir türlü
selam herkese nasılsınız kızlar?
kızlar bu dünki siteye giremediğim için yazamadığım menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 tutam nane
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase kesme çorbası
ARA
2 İncir
10 fındık
AKŞAM
1 bardak ayran
Salata
ARA
Leblebi
10 km yürüyüş
3.5 lt su
Menülerin çok iyi özellikle su ve sporbu da bugünki menüm yarından hiiiç ümidim yok kilo almadıysam mutlu olacağım
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase bakla
Yarım kase yoğurt
ARA
2 İncir
2 kayısı
5 fındık
AKŞAM
1 paket büskivi
1 bardak çay
ARA
Leblebi
10 km yürüyüş
40 dak. Aletli jimnastik
3lt su
Kızlar hepinizden özür bileyerek kabahat dolu menülerimi yazıyorum.
Dün
Sabah:boş
Öğlen:1 bardak ayran
Akşam:kıymalı pide sayamadım sanırım 2-3 arası yedim.(yemiycektim ben bunu ama içini yapıp pideciye yolladım geldi paketi açtım dumanı tütüyordu kendimi kaybettim o an)
Gece:az fıstık
Spor:1.5 saat yürüyüş.Su:2.5 lt
Bugün
Sabah:1 bardak ayran,2/3 pide
Öğle:boş
Akşam:1 bardak ayran
Gece:1 bardak ayran daha içicem
Spor:1 saat 15 dk yürüyüş.Su henüz 1.5 lt yatana kadar 2.5 içicem.
Tartı gününden öncemi tartıldın gerçekten.Ben aldığımı verecektim ama pide bunuda engelledi yarın kesin - deyim .İsteyerek yedim ama pişman değilim ya yukarı çıkmak için en dibe batmam gerekiyormuş sanırım.Bir haftadır debelenip duruyordum zaten.Sende bozma moralini belki dün tuzlu yemişsindir bugün ondan öyle çıkmışsındır yarın tartı sana güzel bir sürpriz yapabilir.Ben İzmirde havaların korkunç ısındığını farkettim bu görüşemediğimiz iki gündür artık yürümemek için hiç bahanem kalmadı Sen neler yaptın başka.Bende özledim
Evet bende sinir oldum
İyim sen nasılsın
teşekkürler bende iyiyim. buraya girebilince daha da iyi oldum :)
Menülerin çok iyi özellikle su ve spor
umarım kilolar da öyle düşünüyor ve gidiyordur
Merhaba kızlar
Evet canım vazgeçtim.Pidenin dumanı tütüp kokusu burnuma geldiği anda tek düşüncem pidede ayranla güzel gider olduYok henüz toparlamış sayılmam.Ama içimde yemek yemek isteyip duran bi canavar var dün akşam o canavarı güzelce doyurdum.Umarım bi 5 hafta daha uyanmaz
Şu survivor turabinin reklamında oynadığı alet dimi o.Çok güzel bişeye benziyor tüm vücudu çalıştırır.Güle güle kullan canım.Sağlları canm
Ya hani TV'de reklamları var ya spor aleti
Ondan aldım
İlk gün diye rahat yaptım ama bugün 30 dan fazla yapamadım kasları acayip çalıştırıyo yaparken baya ağrıdı
Evet bende sinir oldum
İyim sen nasılsın
Menülerin çok iyi özellikle su ve spor
Dengesiz ama aşırı kalorili değil bence
Sporda insan şişip tartıda ağır çıkabiliyor belkide ondandır.Üzülmiycez pes etmiycez.Bizim yolumuz uzun mihri arada bir olur böyle dönemler derin bi nefes alıp aynen yolumuza devam edicezasıl önemli olan da bu zaten pişman değilsen sorun yok afiyet-i bal şeker olsun.
dün 10 km yürüdüm,bugün sabahta spora başladım spordan gelince onca spora biraz gitmiş midir acep dedim, bir de ya bende rakibem gibi aldıysam merakıyla çıktım tartıya ve üzüldüm. ama pes etmiyorum Allahın izniyle. evet burda da havalar feci sıcak 3 gündür.
dün o kadar çok uğraştım ki girebilmek için ama giremedim sinir oldum.
gel de dayan... kim yapabilir ki bunu ya. var mı böyle bir canlı?Evet canım vazgeçtim.Pidenin dumanı tütüp kokusu burnuma geldiği anda tek düşüncem pidede ayranla güzel gider olduYok henüz toparlamış sayılmam.Ama içimde yemek yemek isteyip duran bi canavar var dün akşam o canavarı güzelce doyurdum.Umarım bi 5 hafta daha uyanmaz
hadi bakalım inşallah rakibem. bize ne oldu bu hafta böyle ya...
Şu survivor turabinin reklamında oynadığı alet dimi o.Çok güzel bişeye benziyor tüm vücudu çalıştırır.Güle güle kullan canım.
Menümün dengesizliğinin farkındayım ama yapcak bişey yok kaçamak yapmayan mükemmel insanlar olsaydık manken gibi olurduk burdada işimiz olmazdı diimi ama
Sporda insan şişip tartıda ağır çıkabiliyor belkide ondandır.Üzülmiycez pes etmiycez.Bizim yolumuz uzun mihri arada bir olur böyle dönemler derin bi nefes alıp aynen yolumuza devam edicez
İyi gidiyor şimdilikmerhaba canım. ne haber nasıl gidiyor? alıştın mı diyet menülerine?
Şu survivor turabinin reklamında oynadığı alet dimi o.Çok güzel bişeye benziyor tüm vücudu çalıştırır.Güle güle kullan canım.
Menümün dengesizliğinin farkındayım ama yapcak bişey yok kaçamak yapmayan mükemmel insanlar olsaydık manken gibi olurduk burdada işimiz olmazdı diimi ama
Sporda insan şişip tartıda ağır çıkabiliyor belkide ondandır.Üzülmiycez pes etmiycez.Bizim yolumuz uzun mihri arada bir olur böyle dönemler derin bi nefes alıp aynen yolumuza devam edicez
Afiyet şeker olsun tatlım.Menün gayet güzelBugünkü menüm
Sabah 2dilim ekmekle tost (domates peynir yumurtayla)
Öğlen sarmsaklı köfte mihrimah sen bilirsin bunu fellah köftesi de deniyo
Biraz kola
Akşam 1tabak ıspanak
Sıvı 2türk kahvesi 1soda 2 Lt olur yatana kadar
Spor 30 rewoflex gece 70 kadar yapmayı düşünüyorum zorlıycam olduğu kadar artık
Bilmiyorum rakibem.Belkide nazar değdi.Oo zayıfladığın belli oluyor.Çok iradelisin amma kararlısın gibi sözler duymaya başladım.Eminim senin verdiğin kilolarıda farkedenler olmuştur.Birden bire kuş kadar olan iştahım açılıverdi.Nazar boncuğumu taksak ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?