- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.901
Ben geçen hafta 86.5 bugün 86.7 maalesef
Ama ben reglye bağlıyorum haftaya sonuca bakıcam
herkese selam canlar
umarım gönlünüzce,güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur :)
ben tabiki klasik hafta sonu temizliğimi yapmaktayım çalışan bir bayan olarak hava da çok güze tam temizlik havası.
bugün çok giremedim bu yüzden ama bırakmadım azimle devam ediyorum canlar.lütfen sizde gidenleri görünce dağılma psikolojisine girmeyin.
olumsuzluklar bizi yıldırmasın. tam tersi güçlendirsin.
akşama tekrar buralarda olacağım bırakmaya niyetim yok Allahın izniyle. sizleride görmek istiyorum
rakibem bu arada seni, çekişmelerimizi ve sohbetimizi çok özledim.
Kolay gelsin tatlımBen dün yeni yardımcıma bırakıp işleri temizliğimi yaptım bugün rahatım.Bugün yeni bi diyete başladım bu ay durgun geçti çok.Boğazmı tutmak için ara sıra yazılı diyetler yaparım.Gene zamanı gelmişti.Havada acaip güzel gezesim var ama çıkamıyorum belki akşam fırsatım olur nasip
oh oh miss gibi olmuştur ferah ferah oturursun artık. ellerine sağlık. darısı başıma.
yeni diyet ne? bende farklı bişeyler yapayım diyorum da ne yapacağımı bilemiyorum. bir değişiklik vücudu şaşırtacak bir şey lazım.
eveeet burda da hava çok güzel. insanın içi fıkır fıkır oluyor hava güzel olunca durası gelmiyor.
genele baktım bir iki biri var mı diye de pek içaçıcı değil.
merhaba. tekrar hoş geldin. bende teklifini kabul ederim siz perşembeden ayarlarsanız cuma günleri her hafta birimiz paylaşırız bilemediğimiz şeyleride size sorar öğreniriz.
şöyle bir katılmak isteyenlere baktım kimsecik yok orda da olanlarda davet edilmiş bilmem katıldılar mı oraya ama ( davet edildikleri takıma gidip gitmediklerini bilmiyoz) aynı kişilere bizde davet yapsak kurallara aykırı olur mu kiii?
eski kaptan sen bilirsin bunu???
birazdan misafirlerim gelicek off off nasil alaticam bugeceyi bakalim ...bugun tartildim 5 kio almisim diyeti birakali 2 ay olmus normal heralde hemen onlemini almaliyim yarin bi diyet bulmaliyim ama ne? fikri olan varmi kizlar ?
Ben daha listede değilim ama kendi adıma kabul ediyorumselam kizlar ben buse tanisma firsatimiz olmadi malesef uzun zamandir izindeydim simdi duzenimi kurdum ama daha once yazdigim gibi sorumluluk alamiycam kaptan olarak vaktim cok az ozellikle cuma gunleri (sohbetim var)..bende devam etmek istiyorum cunki verilecek daha 15 kilom var .. ama bana yardimci olursaniz tabiki soyle onerim var ..ben her persembe taslati aticam sizde yuzde hesabiyla kedinizi ekliceksiniz ve her cuma biriniz listeyi kontrol edip paylasima tasiyacaksiniz ben cuma gunleri sadece sabahlari girebilirim listeyi duzenleme sansim olmaya bilir oyuzden ben bir liste hazirlicam ve her hafta kimin sirasiysa o kisi listeyi hazirliycak paylasima tasiycak eger kabul ediyorsaniz kabul ettim yazin sonradan anlasmazlik olmasin ...
İnşallahselam rakibem hoş geldin. ben hala işimi bitiremedim ama takım boş kalmasın diye şöyle bir gireyim dedim.
akşama inşallah burda olacağım görüşelim. ayran içtik ayrı düştük sanki.
herkes gitti biz kaldık ama sana sözüm var devam edicem merak etme. umarım azimli ve bol paylaşımlı yeni arkadaşlarımız olur bizi hırslandıracak
Karatay diyetibirazdan misafirlerim gelicek off off nasil alaticam bugeceyi bakalim ...bugun tartildim 5 kio almisim diyeti birakali 2 ay olmus normal heralde hemen onlemini almaliyim yarin bi diyet bulmaliyim ama ne? fikri olan varmi kizlar ?
Oo kızlar kimsecikler yok menüler paylaşılmamış.Tamam 5 kişi kaldık ama muhabbet için 2 kişi bile yeter motivasyonumuzu bozmayalımBiriki günde bolbol üye davet ederiz nasılsa bozcak bişeyde yok diimi ama
Doğum günü partisinden geldim bugünlük menümü mazur görün.
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
Guacamole sosu
Öğlen;
2 yumurta
Akşam;
1 ufak kase yayla çorbası
2 dilim pasta(2 ayrı çeşit pasta vardı zaten onların ikisinide ben aldım yemesem olmazdı)
1 fincan Neskafe
1 bardak zero kola
1 saat yürüyüş
Cânim izmirde olduğun için soruyorum önerebileceğin kadın hast. Uzmanı doktor/hastane var mıOo kızlar kimsecikler yok menüler paylaşılmamış.Tamam 5 kişi kaldık ama muhabbet için 2 kişi bile yeter motivasyonumuzu bozmayalımBiriki günde bolbol üye davet ederiz nasılsa bozcak bişeyde yok diimi ama
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
Guacamole sosu
Öğlen;
2 yumurta
Akşam;
2 dilim pasta(2 ayrı çeşit pasta vardı zaten onların ikisinide ben aldım yemesem olmazdı)
1 fincan Neskafe
1 bardak zero kola
1 saat yürüyüş
Cânim izmirde olduğun için soruyorum önerebileceğin kadın hast. Uzmanı doktor/hastane var mı
bi goz attim bencede verilebilir cok az yiyosun cunku onerin icin saol canim...http://www.teknotrik.com/15-gunde-10-kilo-verdiren-kushan-diyetine-basladim.html
Ben buna başlıycam canım ilgini çekerse sende başla beraber yapalım .Daha öncede yapmışlığım var gayet güzel verdiriyor.İnşallah güzel bi sonuç alırım bu seferde
aynen kizlar hersey elimizde hadi canlanalim biraz herkes menusunu yazmayi ihmal etmesin ....Oo kızlar kimsecikler yok menüler paylaşılmamış.Tamam 5 kişi kaldık ama muhabbet için 2 kişi bile yeter motivasyonumuzu bozmayalımBiriki günde bolbol üye davet ederiz nasılsa bozcak bişeyde yok diimi ama
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
Guacamole sosu
Öğlen;
2 yumurta
Akşam;
1 fincan Neskafe
1 bardak zero kola
1 saat yürüyüş
Ben daha listede değilim ama kendi adıma kabul ediyorum
İnşallah
Karatay diyeti
Bi ara yapmıştım 1 hafta kadar yaptım 3 kilo falan verdim tekrar başlamayı düşünüyorum
Pastalarrr
Canım pasta istiyo çok fena
Ama yememem lazım of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?