Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geçen hafta 86.5 bugün 86.7 maalesef
Ama ben reglye bağlıyorum haftaya sonuca bakıcam

merhaba canım. merak etme bu hafta herkes için fiyaskoydu ama bu senin moralini bozmasın tam tersi seni kamçılasın azimlendirsin.
genellikle gece mesaj yazıyorsun senden ricam gündüzde fırsat buldukça aramıza katılman.hem senin için hem bizim için daha iyi olur. takımda kişi sayısıda azaldı kalanlarla bu işi en iyi şekilde götürelim.
sürekli girersen yarışabiliriz kilolarımız çok yakın.

herkese selam canlar
umarım gönlünüzce,güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur :)
ben tabiki klasik hafta sonu temizliğimi yapmaktayım çalışan bir bayan olarak hava da çok güze tam temizlik havası.
bugün çok giremedim bu yüzden ama bırakmadım azimle devam ediyorum canlar.lütfen sizde gidenleri görünce dağılma psikolojisine girmeyin.
olumsuzluklar bizi yıldırmasın. tam tersi güçlendirsin.
akşama tekrar buralarda olacağım bırakmaya niyetim yok Allahın izniyle. sizleride görmek istiyorum
rakibem bu arada seni, çekişmelerimizi ve sohbetimizi çok özledim.

Son düzenleme:
şöyle bir katılmak isteyenlere baktım kimsecik yok orda da olanlarda davet edilmiş bilmem katıldılar mı oraya ama ( davet edildikleri takıma gidip gitmediklerini bilmiyoz) aynı kişilere bizde davet yapsak kurallara aykırı olur mu kiii?
eski kaptan sen bilirsin bunu???

Kolay gelsin tatlımBen dün yeni yardımcıma bırakıp işleri temizliğimi yaptım bugün rahatım.Bugün yeni bi diyete başladım bu ay durgun geçti çok.Boğazmı tutmak için ara sıra yazılı diyetler yaparım.Gene zamanı gelmişti.Havada acaip güzel gezesim var ama çıkamıyorum belki akşam fırsatım olur nasip

selam rakibem hoş geldin. ben hala işimi bitiremedim ama takım boş kalmasın diye şöyle bir gireyim dedim.
akşama inşallah burda olacağım görüşelim. ayran içtik ayrı düştük sanki.
herkes gitti biz kaldık ama sana sözüm var devam edicem merak etme. umarım azimli ve bol paylaşımlı yeni arkadaşlarımız olur bizi hırslandıracak

oh oh miss gibi olmuştur ferah ferah oturursun artık. ellerine sağlık. darısı başıma.
yeni diyet ne? bende farklı bişeyler yapayım diyorum da ne yapacağımı bilemiyorum. bir değişiklik vücudu şaşırtacak bir şey lazım.
eveeet burda da hava çok güzel. insanın içi fıkır fıkır oluyor hava güzel olunca durası gelmiyor.
genele baktım bir iki biri var mı diye de pek içaçıcı değil.

Off sorma şimdi akşam bi doğum günü partisine davet edildim.Gitmesem olmaz pastadan yemesem olmaz.Çok yakınım.Off ilk günden gümledi benim diyet yaa.Az hasarlı atlatırım inş

merhaba. tekrar hoş geldin. bende teklifini kabul ederim siz perşembeden ayarlarsanız cuma günleri her hafta birimiz paylaşırız bilemediğimiz şeyleride size sorar öğreniriz.

her konuda yardimci olacagimdan emin olabilirsin canim seve seve yardimci olurum ...cagirilan uyeleri biz cagiramiyoruz malesef teklif almamis uyeleri cagirabiliriz ..

birazdan misafirlerim gelicek off off nasil alaticam bugeceyi bakalim ...bugun tartildim 5 kio almisim diyeti birakali 2 ay olmus normal heralde hemen onlemini almaliyim yarin bi diyet bulmaliyim ama ne? fikri olan varmi kizlar ?

birazdan misafirlerim gelicek off off nasil alaticam bugeceyi bakalim ...bugun tartildim 5 kio almisim diyeti birakali 2 ay olmus normal heralde hemen onlemini almaliyim yarin bi diyet bulmaliyim ama ne? fikri olan varmi kizlar ?

http://www.teknotrik.com/15-gunde-10-kilo-verdiren-kushan-diyetine-basladim.html
Ben buna başlıycam canım ilgini çekerse sende başla beraber yapalım .Daha öncede yapmışlığım var gayet güzel verdiriyor.İnşallah güzel bi sonuç alırım bu seferde

Oo kızlar kimsecikler yok menüler paylaşılmamış.Tamam 5 kişi kaldık ama muhabbet için 2 kişi bile yeter motivasyonumuzu bozmayalım Biriki günde bolbol üye davet ederiz nasılsa bozcak bişeyde yok diimi ama

Doğum günü partisinden geldim bugünlük menümü mazur görün.
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
Guacamole sosu

Öğlen;
2 yumurta

Akşam;
1 ufak kase yayla çorbası
2 dilim pasta(2 ayrı çeşit pasta vardı zaten onların ikisinide ben aldım yemesem olmazdı )
1 fincan Neskafe
1 bardak zero kola

1 saat yürüyüş

Ben daha listede değilim ama kendi adıma kabul ediyorum
İnşallah
Karatay diyeti
Bi ara yapmıştım 1 hafta kadar yaptım 3 kilo falan verdim tekrar başlamayı düşünüyorum

Pastalarrr
Canım pasta istiyo çok fena
Ama yememem lazım of of

Bugünkü menüm
Sabah 1 tost 4 bardak çay

Öğlen çok az makarna 1 kase yoğurt

Akşam 1 içli köfte

Sıvı 4 bardak çay 1 Türk kahvesi 1 soda 6 bardak su

Spor 150 rewoflex

Cânim izmirde olduğun için soruyorum önerebileceğin kadın hast. Uzmanı doktor/hastane var mı

Cânim izmirde olduğun için soruyorum önerebileceğin kadın hast. Uzmanı doktor/hastane var mı

Bu konu hakkında çok bilgili değilim canım.Tamam sorunlarım ilk adet gördüğüm günden beri var ama ben kolay kolay doktora giden biri değilim.En son geçen sonbahar Buca Şifa Hastanesinde Medine Hanıma gittim.Bütün ultrason ve tahlillerim temiz çıktı taş gibisin git dedi.Ama 6-7 kilo aldım sonrasında pco m geri hortladı adetim kesiliverdi Doktora falan gitmedim valla adet düzenleyicimi içip oturdum.

Sen İzmirin neresinde oturuyordun ?

bi goz attim bencede verilebilir cok az yiyosun cunku onerin icin saol canim...
aynen kizlar hersey elimizde hadi canlanalim biraz herkes menusunu yazmayi ihmal etmesin ....
o pastalari yemesen iyiymis ama madem yemissin bugun ek olarak fazla spor yap derim ben

benimde ilk diyetim karatay olmustu gercekten dikkat edersen iyi kilo verdiriyor ama ben tam bir makarna dusmaniyim

9.TAKIM KURALLARI:

*Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...

* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.

*Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip listeye eklenmelidir ,o hafta görevli olan kişi listeyi kontrol edip paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK

yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...

Son düzenleme:
kizlar yeni kurallarimizi guncelledim eger sizinde eklemek istediginiz bisey varsa yaziniz....bide bir kaptan ve yardimci tayin etmemiz gerekecek gonullu olan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…