- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.921
dünki yazamadığım menüm canlar
SABAH
menemen
2 dilim kepek ekmek
ARA
1 Elma
kepekli galeta (sayısını bilmiyorum)
AKŞAM
Balık(çupra)
salata
ARA
Kepekli galeta
3 lt su
hala işim bitmedi kızlar. detaylı oldu yine ondan halılar yorgan yastık hep günleniyor.
şimdide bayoyu cifleyecem.
umarım yürüyüş saatine kadar bitiririm
görüşmek dileğiyle canlar
Allaha emanetsiniz
bi goz attim bencede verilebilir cok az yiyosun cunku onerin icin saol canim...
aynen kizlar hersey elimizde hadi canlanalim biraz herkes menusunu yazmayi ihmal etmesin ....
o pastalari yemesen iyiymis ama madem yemissin bugun ek olarak fazla spor yap derim ben
benimde ilk diyetim karatay olmustu gercekten dikkat edersen iyi kilo verdiriyor ama ben tam bir makarna dusmaniyim
super bir menu olmus buMenüm;
1 dilim light ekmek
Guacamole sos+1 haşlanmış yumurta sarısı
Öğlen;
Yumurtalı pancar yaprağı kavurması
Ara;
1 kivi
Akşam;
Izgara uskumru
Yeşil salata
Spor yok,su 1 lt
super bir menu olmus buama su az biraz daha arttirmalisin 2 veya 3 litre normal olan ...sporda hic yapmiyomusun yoksa bugunlukmu yapmadin?
bende menumu yazayim
sabah : sade kahve
kahvalti yok
ogle:2 dolma 5 yaprak sarma yogurt
ara : tuzlu kraker
ara: yesilcay
aksam : 2 dolma daha yedim yogurt esliginde
tam diyet moduna giremedim ama yediklerimi azaltmaya calisiyorum
spor : hic vaktim olmadi ama yarin kesin yapma sozu veriyorum
su: 2 litre olmustur
iyi geceler kizlar
gordugum kadariyla kimse kaptanligi ve yardimciligi goze almadi oyleyse herkes birbirinin kaptani bu durumda
kaptansızmı kaldık
komsum gelmisti bi kahve ictik ondan sonra ogle yemegi yapmaya giristim oyle iste kahvaltisiz bigun oldu ...Ah ah dolmaya bayılırım afiyet olsun.Kahvaltı niye yok meşgulmüydün yapmayı canınmı istemedi ?
herkese keyifli haftalar dilerim
evet kizlar buugun pazartesi malum kadinlarin diyete baslamayi bakledigi gunbende bugunden tam kacamaksiz bir hafta gecirmeye karar verdim tabi spor destekli haftami doldurdugumda kendimi odullendiricem ac krnina tartildim 82 kg yum evet cok utaniyorum cunku takimdan izne ayrildigimda 76 civarindaydim yemeklerin acisi fena cikti neyse hic bisey kaybetmis degilim tekrar uzun bir yolculuk beni bekliyor daha once basardiysam yine basara bilirim kendimde bu iradeyi goruyorum ve kendime inaniyorum ...daha once 102 kilodan dustum 76 ya hatta bu sefer daha kolay hadi kizlar hep beraber birbirimize destek olalim varmi benmle yaris yapmak isteyen ?
Canım pilav akşam yemeği için biraz ağır olmuş.Bence menülerinden pilav ve makarnayı çıkarmalısın.bugünki menüm
sabah 2 yumurta azck patatesli ama patates kızartma değil
öğlen kabak yemeği 1 tabak
akşam şehriye pilavı 3 kaşık
domates
4 bardak çay 2 lt su 1 kahve
50 dk yürüyüş
Günaydın canımAh ah kilo vermeyi iyi beceriyoruzda almamayı da becerebilsek süper olucak Ama bunu da öğrenicez burda birlikte En gerekli şey işte bu kararlılık gerisi en kolayı Merak etme ben seni hızla kovalarım mihrimahta beni kovalıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?