- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.241
cnm bende sonradan keşke patates yemeseydim dedim ama yedim bi keresweetlyy,
eLA_eLA_
kızlar sessiz kalmayın sizde katılın bize. ne haber? nasılsınız? nasıl gidiyor. menüler süper olmuş. sizin sayenizde bizimde kaybolan azmimiz yerine geliyor valla. bize uğur getirirsiniz inşallah
benim tercihim lezzetli ama ekstra hüner gerektirmeyen yemekler.
mesela insanlar bir böreği,pogaçayı kırk şekle sokuyor ben klasik 2-3 şekil bilir yaparım önemli olan lezzeti.
ama senin farkın burda işte sende hem el lezzeti hemde el becerisi var. gözlerinden okunuyor :))
içli köfte miiii??? hemde senin ellerinden offff...
cnm bende sonradan keşke patates yemeseydim dedim ama yedim bi kere
ben burda kimseyi tanımıyorum hazır takım yeniden kuruluyoken herkes kendini baştan tanıtsa nasıl olur??
pekiiii sıra bende o zamannoluuur ben başlayayım o zaman sonra top sende kabul mü??
mersinde yaşıyorum,evliyim çocuğum yok. öğretmenim,39 yaşındayım kilom 85.9 geldi geçen cuma boyum 1.60
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :))
Canım benim en önemlisi lezzeti.Şekli güzel olsa ne işe yarıycak tadı bişeye benzemedikten sonra.Benim içim yemek yapmak zevk.Sen nasıl evi temizlemekten hoşlanıyorsun bende yemek yapmaktan zevk alıyorum .Benim abimle babam da habire benden zor zahmetli yemekler ister dururlarAbim 13 yıllık evli hala bana ne pişirdin geleyim yiyim diyo sıksık Onuda geç yaptırıp tencereyle götürüyor keşke öğrenmeseydim yemek yapmayı hiç ya
pekiiii sıra bende o zamann
manisada yaşıyorum evliyim benimde çocuğum yok araştırma görevlisiyim 23 yaşındayım kilom 79.5 pazardan beri tartılmadım bende.boyumda 1.58
hadi bakalım sıra kimde???
pekiiii sıra bende o zamann
manisada yaşıyorum evliyim benimde çocuğum yok araştırma görevlisiyim 23 yaşındayım kilom 79.5 pazardan beri tartılmadım bende.boyumda 1.58
hadi bakalım sıra kimde???
Patatesler girmeseymiş işin içine süper olcakmış.Keşke sadece köftelerinden alıp salata yada yoğurtla yeseymişsin tatlım ama sadece 5 köfte 5 patatesle doymakta bi başarı buda güzel bişibende yazym menümü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara
şekersiz sütlü kahve
öğle
1 adet içi garnitür doldurulmuş enginar
cacık
ara
eti form kepekli bisküviden 4 tane
akşam
fırında köfte patates( 5 köfte 5 dilim patates)
2 litre su
2 kupa yağ yakıcı çay
yarım saat pilates
sira bende olsun bakalim:)
adim sevgi evliyim 3 cocugum var hatayda yasiyorum 31 yasindaim :)
benim adımda naz cnmsira bende olsun bakalim:)
adim sevgi evliyim 3 cocugum var hatayda yasiyorum 31 yasindaim :)
ayyy inş :) valla takıma bayıldım herkes çok istekli ve azimli beraber çook yol katederiz umarımne güzel genceciksin bu sana her anlamda olumlu yansır özellikle kilo vermende. maça 1-0 önde başladın şanslısın.
tanıştığıma memnun oldum. güzel bir diyet arkadaşlığımız olur inşallah birbirimizi güdüler motive ederiz burda
evet sıradaki???
Ahahaha grubun tek meraklı kedisi ben değilim demekki sevindim
Nasıl yapıyosun onu canım.Kaynatıyomusun yoksa limonlu blenderdan geçiren bi kür vardı omu?
selam fistiklar nasilsiniz...
Patatesler girmeseymiş işin içine süper olcakmış.Keşke sadece köftelerinden alıp salata yada yoğurtla yeseymişsin tatlım ama sadece 5 köfte 5 patatesle doymakta bi başarı buda güzel bişi
Öyle yemeğine bayıldım enginarbu sene henüz yemedim 80 in altıan düşeyim dolmasından yapıp kendime ödül vericem
ahh niye yedim o patatesleri bu akşamki vicdan azabımı unutmam daha da
enginar bugün okulda yemekte çıkmıştı yoksa bende yapıp yiyemezdim
eşim sebze yemeklerini sevmiyobende bayılırım sebzeye
okuldaki yemeklerle gideriyorum bende sebze ihtiyacımı onada akşam et tavuk baklagil salata bunlardan birini yapıyorum
ay evet ya ne guzel oldu boyle allah razı olsun canım allah sanada bır evlat nasıp etsın ...memnun oldum
sen yokken başka bir sevgimiz daha vardı ama ayrıldı çabucak.
ne güzel kalabalık bir aile. rabbim yavrularınızla birlikte huzurlu bir ömür nasip etsin
bende memnun olldum canımmbenim adımda naz cnm
ayyy inş :) valla takıma bayıldım herkes çok istekli ve azimli beraber çook yol katederiz umarım
selam canım hoş geldin :))
benim adımda naz cnm
ayyy inş :) valla takıma bayıldım herkes çok istekli ve azimli beraber çook yol katederiz umarım
Sıra bende olsun madem.Sivaslı bir ailenin doğma büyüme İzmirli kızıyım.37 yaşında ve bekarım.Babamla yaşıyorum.Makine mühendisiyim ama yapmıyorum mesleğimi.Evde net başında 2 at yarışı sitesi yönetiyorum.Ne alaka diyceksiniz ne siz sorun nede ben söyleyeyim
ay evet ya ne guzel oldu boyle allah razı olsun canım allah sanada bır evlat nasıp etsın ...
bende memnun olldum canımm
hosbulduk masallah sohbet ılerlemıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?