Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman herkese boregı paylastır kalanını buzluga at bır dılımcık ye yanındada yagsız salata ye peynırlı tamamm :))

Ah canım ben bi ısırık alınca içimden bi canavar çıkıyor doymak bilmiyor O canavar bana önce o börekleri sonrada evde bulduğum yiyecek namına heryeri tektek yememi söyler bi ısırık bile alsam .Önlem olarak o fırında pişerken ben karnımı doyurdum aklımı çelemesin diye.

Hmm tmm ozaman yemek yenırken ortamdan uzaklas ozmn

kızlaaar bu da benim menüm

SABAH
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
1 çay bardağı süt
2 dilim etimek
1 tutam nane

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase bugaday çorbası(döğme,yarma )

ARA
1 fincan türk kahvesi şekerli
1mini haşhaşlı çörek

AKŞAM
2 Kuru kayısı
yarım elma

4.5 km yürüyüş
45 dakika aletli jimnastik
3 lt su

bugün öğretmenler kurulu toplantımız vardı çıkışta da bir arkadaş kahve içmeye davet etti orda kahve içtim bir sürü pastanın içinde de bir tane çörekle durumu kurtardım çok şükür. daim olur inşallah. yoksa vicdan azabından ölüyorum
bugün arkadaşlar sen zayıfladın kaç kg verdin diye sordu durdula bende yürüyüştendir dedim malum diyet yaptığımı söylemiyorum.

herkes kahve içtiğini yazıyor bende içtim eksik kalmayayım diye... gerçi rakibemin ellerinden içecektim ama...

Son düzenleme:
Bende her sabah ac karnına wc ye gırıp tartılıyorum oyle dengede tutabılıyorum ama alışkanlık olsa gerek

en kısa zamanda bu alışkanlığı terket canım. kilo vermen durduğunda seni olumsuz etkileyebilir.
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmişşş. cumadan cumaya hadi bakalım siz yaparsınız bunu tutun kendinizi :))

Immh yarma aşı pek severim afiyet bal olsun canım.Arada bi minik çörek yiyip akşamı boş geçmişsin sabrını tebrik ediyorum.Akşam yemeğini feda edince o minik çöreğin diyetini çoktan ödemişsindir hiç merak etme sen Darısı benim kaçamaklarımın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…