- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.201
Canımm menun gayet ıyı ama borekten bı ısırık al bence bıde sızma yumurtalı salataa nasıl canım cok merak ettimmmm:26::26:
O zaman herkese boregı paylastır kalanını buzluga at bır dılımcık ye yanındada yagsız salata ye peynırlı tamamm :))
İnşallah canım 83 ten dustum ben suan 74.1 ım 65 e dusmeyı dusunuyorum yaza kadar verebılırım inşallah
Ya kızlar bir şey sorucam benim profil resmim neden gözükmüyor
Ah canım ben bi ısırık alınca içimden bi canavar çıkıyor doymak bilmiyorO canavar bana önce o börekleri sonrada evde bulduğum yiyecek namına heryeri tektek yememi söyler bi ısırık bile alsam .Önlem olarak o fırında pişerken ben karnımı doyurdum aklımı çelemesin diye.
Profil resmin profiline girince görünüor tatlım.Burda görünsün istiyorsan avatarına resim eklemelisin
Ben meraklı bi kediyim tartılmazsam meraktan ölürüm demiştim ama
bende hergun tartlanlardanimm
ogretmenmisin sen ne guzel hic usenmemissin isallah bu cabanin karsiligini alirsin canimm..
Ayyy ben geldim kımsecıkler kalmamış(
Bende 113ten 103 e düştüm doktorumla hedefimiz şimdilik 70 :)
Tamam yarın sabah çıkmıycam tartıya cumayı bekliycem.İnş bu hafta kilo vermiş olurumtatılınca da moralin bozuluyor ama bak. o yüzden cumaya kadar yasak sonra bende senden etkilenip tartılıyorum acaba bende mi kilo aldım diye :))
Bende her sabah ac karnına wc ye gırıp tartılıyorum oyle dengede tutabılıyorum ama alışkanlık olsa gerek
Bende 113ten 103 e düştüm doktorumla hedefimiz şimdilik 70 :)
kızlaaar bu da benim menüm
SABAH
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
1 çay bardağı süt
2 dilim etimek
1 tutam nane
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase bugaday çorbası(döğme,yarma )
ARA
1 fincan türk kahvesi şekerli
1mini haşhaşlı çörek
AKŞAM
2 Kuru kayısı
yarım elma
4.5 km yürüyüş
45 dakika aletli jimnastik
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?