Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugunki menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
6 adet zeytin

aksam
cok ince 2 dilim.izgara tavuk

ara ogunlerim
ananas kekik suyu sabah akşam cikolatali eti form

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bunu hayatta yapamam bigüncük sana söz verdiğim için tartılmıycam Günde kaç kere zırt pırt tartıya çıkıyorum bilsen şaşarsın :18:

yürüyüş yapamayacam diye ödüm koptu çünkü geç olmuştu bayağı ama bende ne yürüyebilirsem dedim ve teli açtım 4.5 km.yürüyebilmişim hiç yürümemekten iyi. çok yürümeyince de akşamı küçülttüm bi de çöreği telafi edeyim dedim ama çörek küçüktü zaten

Canım kaç km yürüdüğünü ceplemi ölçüyosun nasıl yapıyosun onu :26:

Çok az yemişsin canım.Azmin için tebrik ederim.Bu hızla gidersen çabucak hedefine ulaşıp mezun olucaksın

Canım kaç km yürüdüğünü ceplemi ölçüyosun nasıl yapıyosun onu :26:

evet canım telimde yürüyüş arkadaşım diye bir program var kaç km yürüdüğümü,kaç kalori yaktığımı,kaç adım attığımı bildiriyor. günlük hedef 10 bin adım ona ulaşınca madalya takıyor :))

hımmm sende biliyosun yani bu yemeği. ben bunu şehriye çorbasından uyarladım.şehriyeden daha faydalı ve daha az kalorili olur diye.kendim uydurdum diye düşünüyordum. tavuklu yapıyorum ben senin sevdiğinde öyle mi?? tabi sen becerikli olunca mutfağın zengindir. bende tereciye tere satıyorum yani :))

günü kazasız,belasız,kaçamaksız,az kalorili bitirmişsin tebrik ederim canım. daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı. azmin karşısında saygıyla eğiliyorum :))

Son düzenleme:

Yok hayatım tabikide aynı çorba değil.Senin keşfettiğin çorbayla uyuşması imkansız zaten.Ben yarmadan yapılan yemekleri çok severim.Benim yarma aşım içi fasulyeli nohutlu ve yarmalı olan yoğurtlu çorba.Yarma yazdığını görünce birden bunu canım çekti de Sende benim aşçılığıı övüyorsun ama ben gayet iyi biliyorumki senin yemeklerinde parmak yalatıyordur

canım menün çok iyi o kadarcık börektende bişey olmaz artık

su da olsaymış süper olcakmış ama kaçamaksız ve çok güzel bi menü olmuş

cnm bende türk kahvesini şekersiz içemeyenlerdendim ama şunu öğrendim normalde türk kahvesinin çok kalorisi yok ama şekerli türk kahvesi 40 kalori o yüzden alışmak gerekiyo

menün çok iyi canım.kızlaarrr hepiniz süpersiniz valla

ben de nohut koyuyorum biz genellikle çorbalarda nohut kullanırız zaten. yemeklerim beğenilir ama çok ustalık ve beceri isteyen yemekler yapamıyorum mesela senin gibi lahana saramıyorum. evi idare ediyor yani yaptıklarım aç kalmıyoruz canım. adanalı da olunca bol acılı salçalı baharatlı sanırım lezzeti biraz onlar artırıyor eee bi de sevgimi koyuyorum onu da unutmayayım :))

Aa ne güzel bişimiş o öyle.Adım sayarım bozulmuştu yenisini almayıp bunu kurayım bende cebime bari.10 bin adımda madalyamı takıyo süpermiş

bende yazym menümü

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost

ara
şekersiz sütlü kahve

öğle
1 adet içi garnitür doldurulmuş enginar
cacık

ara
eti form kepekli bisküviden 4 tane

akşam
fırında köfte patates( 5 köfte 5 dilim patates)

2 litre su
2 kupa yağ yakıcı çay
yarım saat pilates

Ben yemek yapmaya hep meraklıydım canım.Önce annemin yapmadığı tatlılardan keklerden başladım sonra mantısına içli köftesine kadar uzadı o iş.Bütün gün hala gurme tv yi izleyip yeni tarifler öğrenmeye çalışıyorum sanki diyetteyken yapabilecekmiş gibi :18: Bence senin elin çok lezzetlidir herşeyide beceriyorsundur ama pratik hatun olmaya alıştığından pek denememişsindir ağır tarifleri.Yoksa elinden kurtulmayacağına eminim

benim tercihim lezzetli ama ekstra hüner gerektirmeyen yemekler.
mesela insanlar bir böreği,pogaçayı kırk şekle sokuyor ben klasik 2-3 şekil bilir yaparım önemli olan lezzeti.
ama senin farkın burda işte sende hem el lezzeti hemde el becerisi var. gözlerinden okunuyor :))
içli köfte miiii??? hemde senin ellerinden offff...

akşam patates yemeseydin keşke canım. menü gayet güzel. başarılı kaçamaksız tebrikler.daim olsun inşallah

sweetlyy,

eLA_eLA_

kızlar sessiz kalmayın sizde katılın bize. ne haber? nasılsınız? nasıl gidiyor. menüler süper olmuş. sizin sayenizde bizimde kaybolan azmimiz yerine geliyor valla. bize uğur getirirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…