Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boğazlar meselesi bende farklı bişeyi çağrıştırıyo hemen :) tarihçiyim ben direk aklıma tarihteki boğazlar meselesi geldi senin branşın ne canım

bende yazarken geldi aklıma.
ben din kültürü öğretmeniyim tarihçi olmasamda sözelci olduğum için tarihim de fena sayılmaz.

menumu yazayim

sabah: sade kahve
kahvalti: yarim haslanmis yumurta 2 dilim domates salatalik 6 zeytin
ara: buyuk bardak maydanoz suyu
1 elma
ogle :kucuk tabak makarna yogurt esliginde 2 havuc tursusu
ara :yesil cay 1 lokum
aksam : ton balikli salata bol limonlu
simdi yesil cay iciyorum

spor : 25 mekik 30 dk yuruyus
su : 2 litre

rakibem makine mühendisi olduğunu bilmiyordum canım ya. bak yeni şeyler öğreniyoz birbirimizle ilgili yeni takım arkadaşlarımız sağolsun.

memnun oldum bende meslegini niye yapmiyosunki ne guzel meslegin varmis ...aranizda cocuklu ve ev hanimi olan benim heralde

Ah ne diyimki önce annem hastalandı ona baktım sonrada babama.Sanırım ben dünyaya anne babama bakmak için gelmişim.Şu andada kalbi olduğu için babamı bırakıp hiçbiyere gitmiyorum canım.uzak yerlerde kalmak tatil yapmak gibi lükslerim yok.Ama sigortalı bir işim yüksekte bir maaşım var o konuda bir sıkıntım yok

olsun canım anne baba duası almışsın o sana servet olarak yeter. şimdi daha çok sevdim seni rakibem ya vefana hayran kaldım

cnm geçmiş olsun. işinin iyi olmasına da çok sevindim

wawww süpermiş. zümreme saygılar
olur cnm söylerim

ne mutlu sana allah herkese senin gibi hayirli evlat versin ne deyim babanada allah sifa versin canim ..isinden memnunsan sorun yok bende hep calismak istemisimdir ama kismet iste evli mutlu cocuklu oldum:)

ne mutlu sana allah herkese senin gibi hayirli evlat versin ne deyim babanada allah sifa versin canim ..isinden memnunsan sorun yok bende hep calismak istemisimdir ama kismet iste evli mutlu cocuklu oldum:)

bende hep kadının yeri evi diye düşünüyorum. özelliklede işte yıprandığım günlerde. o yüzden evde olmanın tadını çıkar bizim yerimizede

Kızlar bu da benim menüm

Sabah, Bir bardak açık çay(şekersiz)-3 tane zeytin-Bir kibrit kutusu peynir-1 yumurta-3 dilim ekmek

Ara öğün, 3 galeta-1 elma

Akşam yemeği, 1 kase çorba-2 dilim ekmek-60 gram et-Salata

Ve şimdi bir bardak süt ve elma :)

1.5 litre su içtim

Bu gün doktor randevum olduğu için öğünle kaydı ve sadece dört öğün yedim

Son düzenleme:
kizlar ben cikmak zorundayim size keyifli sohbetler yarin gorusuruz opuldunuzz

hafifin hafifi olmuş. daim olsun inşallah. sporu da ekledin mi süper olur

O lokumu görmemiş gibi yapıcam Bugün güzel bir gün geçirmiş canım bozma sakın

Evli mutlu çocuklu olmaktan güzeli yokkki canım eşin evi geçindirecek kadar kazanıyorsa boşver gitsin
bende hep kadının yeri evi diye düşünüyorum. özelliklede işte yıprandığım günlerde. o yüzden evde olmanın tadını çıkar bizim yerimizede
Evde olmanın tek bir iyi tarafı var oda karda kışta işe gitmemek.Onun dışında başkada bi artısı yok.Özelliklede pc başında atıştırmak çok kolay oluyor Yeni elemana tüm bildiklerimi öğretip istifamı vericem bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…