- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.261
boğazlar meselesi bende farklı bişeyi çağrıştırıyo hemen :) tarihçiyim ben direk aklıma tarihteki boğazlar meselesi geldiinşallah hep birlikte el ele halledicez bu boğazlar meselesini :))
boğazlar meselesi bende farklı bişeyi çağrıştırıyo hemen :) tarihçiyim ben direk aklıma tarihteki boğazlar meselesi geldisenin branşın ne canım
benim eşimde ilahiyatçı meslektaş sayılırsınızbende yazarken geldi aklıma.
ben din kültürü öğretmeniyim tarihçi olmasamda sözelci olduğum için tarihim de fena sayılmaz.
Sıra bende olsun madem.Sivaslı bir ailenin doğma büyüme İzmirli kızıyım.37 yaşında ve bekarım.Babamla yaşıyorum.Makine mühendisiyim ama yapmıyorum mesleğimi.Evde net başında 2 at yarışı sitesi yönetiyorum.Ne alaka diyceksiniz ne siz sorun nede ben söyleyeyimBoyum 1.66 kilom 83-84 arası.
memnun oldum bende meslegini niye yapmiyosunki ne guzel meslegin varmis ...aranizda cocuklu ve ev hanimi olan benim heralde
benim eşimde ilahiyatçı meslektaş sayılırsınız
Ah ne diyimki önce annem hastalandı ona baktım sonrada babama.Sanırım ben dünyaya anne babama bakmak için gelmişim.Şu andada kalbi olduğu için babamı bırakıp hiçbiyere gitmiyorum canım.uzak yerlerde kalmak tatil yapmak gibi lükslerim yok.Ama sigortalı bir işim yüksekte bir maaşım var o konuda bir sıkıntım yok
wawww süpersin.tebrik ederim aynı azimle devam inşallah
aramıza hoş geldin safalar getirdin :))
insallah hedeflerimize en kisa zamanda ulaşıriz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm geçmiş olsun. işinin iyi olmasına da çok sevindimAh ne diyimki önce annem hastalandı ona baktım sonrada babama.Sanırım ben dünyaya anne babama bakmak için gelmişim.Şu andada kalbi olduğu için babamı bırakıp hiçbiyere gitmiyorum canım.uzak yerlerde kalmak tatil yapmak gibi lükslerim yok.Ama sigortalı bir işim yüksekte bir maaşım var o konuda bir sıkıntım yok
olur cnm söylerimwawww süpermiş. zümreme saygılar
Ah ne diyimki önce annem hastalandı ona baktım sonrada babama.Sanırım ben dünyaya anne babama bakmak için gelmişim.Şu andada kalbi olduğu için babamı bırakıp hiçbiyere gitmiyorum canım.uzak yerlerde kalmak tatil yapmak gibi lükslerim yok.Ama sigortalı bir işim yüksekte bir maaşım var o konuda bir sıkıntım yok
ne mutlu sana allah herkese senin gibi hayirli evlat versin ne deyim babanada allah sifa versin canim ..isinden memnunsan sorun yok bende hep calismak istemisimdir ama kismet iste evli mutlu cocuklu oldum:)
Kızlar bu da benim menüm
Sabah, Bir bardak açık çay(şekersiz)-3 tane zeytin-Bir kibrit kutusu peynir-1 yumurta-3 dilim ekmek
Ara öğün, 3 galeta-1 elma
Akşam yemeği, 1 kase çorba-2 dilim ekmek-60 gram et-Salata
Ve şimdi bir bardak süt ve elma :)
1.5 litre su içtim
Bu gün doktor randevum olduğu için öğünle kaydı ve sadece üç öğün yedim
kizlar ben cikmak zorundayim size keyifli sohbetler yarin gorusuruz opuldunuzz
menumu yazayim
sabah: sade kahve
kahvalti: yarim haslanmis yumurta 2 dilim domates salatalik 6 zeytin
ara: buyuk bardak maydanoz suyu
1 elma
ogle :kucuk tabak makarna yogurt esliginde 2 havuc tursusu
ara :yesil cay 1 lokum
aksam : ton balikli salata bol limonlu
simdi yesil cay iciyorum
spor : 25 mekik 30 dk yuruyus
su : 2 litre
hafifin hafifi olmuş. daim olsun inşallah. sporu da ekledin mi süper olur
Evli mutlu çocuklu olmaktan güzeli yokkki canım eşin evi geçindirecek kadar kazanıyorsa boşver gitsinne mutlu sana allah herkese senin gibi hayirli evlat versin ne deyim babanada allah sifa versin canim ..isinden memnunsan sorun yok bende hep calismak istemisimdir ama kismet iste evli mutlu cocuklu oldum:)
Evde olmanın tek bir iyi tarafı var oda karda kışta işe gitmemek.Onun dışında başkada bi artısı yok.Özelliklede pc başında atıştırmak çok kolay oluyorbende hep kadının yeri evi diye düşünüyorum. özelliklede işte yıprandığım günlerde. o yüzden evde olmanın tadını çıkar bizim yerimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?