- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.301
mesela ben katilamiyo muyum bu haftaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım senı bu hafta gruba aldıgımız ıcın haftaya dahıl edıcem senı lısteye ..ama sen yınede bıldırımını yap oldumu canım
Kaptan hallederiz bir şelikde dert etme.Soracaklarım var ama.Mnisa 2 haftadır hiç uğramadı yarında bildirimde bulunmazsa diskaliyemi? Ortalamaya girermi?Kahvelikitap geri döndü 2 hafta önce izne ayrılmıştı yarın bildirimde bulunursa izni bitmiş sayılıp listeye girebilirmi?Ayrıca tatlıcıkız ın 2 haftası doldu nerdeyse onu listeye alıcakmısın ?***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
9.TAKIM ORTALAMASI:%
kızlar yarın bu lısteden kendınızı ekleyerek devam edersınız en gec 12 ye kadar bıldırım yapın lutfen yarın lısteyı kontrol edıp paylasme mıhrımah01 ın sırası kolay gelsın canım..... ben kılo aldıgım ıcın bu hafta kendımı eklemıycem takıma zarar vermemek acısından 76.8 kıloyla takımdan ayrılmıstım sımdı 82 kıloyumumarım haftaya kadar 2 kılo kdar verebılırım ...
Bu kadar üzülme canım.Hem izinli olduğun için aldığın kilolarda hafta sayısına bölünecek değilmi bildiğim kadarıyla.Hiç üzülme ne almışsan hepsini geri verirsin***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
kızlar yarın bu lısteden kendınızı ekleyerek devam edersınız en gec 12 ye kadar bıldırım yapın lutfen yarın lısteyı kontrol edıp paylasme mıhrımah01 ın sırası kolay gelsın canım..... ben kılo aldıgım ıcın bu hafta kendımı eklemıycem takıma zarar vermemek acısından 76.8 kıloyla takımdan ayrılmıstım sımdı 82 kıloyumumarım haftaya kadar 2 kılo kdar verebılırım ...
Gunaydınn kızlarrrr herkese bol tempolu gunler bugun ben ofsayttayım galıba cunku ev gezmesı var dıyetteyız dedık ama ınsallah abarmaz( ama kahvaltı az yapıcam ve gıdıs gelıs yurumeyı planlıyorum
tatlicikızın da bu listede olması lazım evet.***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
canim mnisa yi yine bildirimde bulunmassa izinli yazalim kahveli kitap***9.TAKIM 352.ETAP***Kaptan hallederiz bir şelikde dert etme.Soracaklarım var ama.Mnisa 2 haftadır hiç uğramadı yarında bildirimde bulunmazsa diskaliyemi? Ortalamaya girermi?Kahvelikitap geri döndü 2 hafta önce izne ayrılmıştı yarın bildirimde bulunursa izni bitmiş sayılıp listeye girebilirmi?Ayrıca tatlıcıkız ın 2 haftası doldu nerdeyse onu listeye alıcakmısın ?
Bu kadar üzülme canım.Hem izinli olduğun için aldığın kilolarda hafta sayısına bölünecek değilmi bildiğim kadarıyla.Hiç üzülme ne almışsan hepsini geri verirsin
tatlicikızın da bu listede olması lazım evet.
ayrıca ortalama nasıl hesaplanıyor ve nasıl bildiriliyor genele onuda bilmiyorum canım yardımcı olursan sevinirim
bende katılmak istiyorummm
Bu hafta listede olmayacağına göre tartılmana da gerek yok canım.Haftaya cuma günkü ve başlangıç kilon yeterli liste için.Kizlar yarin listeye girmiycemya bu haftalık pazartesi kilo bildirisinde bulunsam olurmu esimle söz vermiştik pazartesiye kadar tartilmiycaz diye ama mecburiyse tartilirim yarin sabah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında bi sıkıntım yok ya sadece içim almıyo iştahsızlık var nedenini bilmiyorumguaydin kizlar cocuklari okula yolladim bi bakayim dedim guzel ve kacamaksiz bir gun gecirin emi :)
ya her seyin ayri guzelligi var kimi zamanda evde isten cocuklardn bunalincabende ise gitsem daha az yorulurum diye dusunuyorum :) ama cok sukur halimden memnunum arada gelgitlerim olur bazen
guzel bir menu ama ekmekleri fazla yemiyomusun doktor vermisse bir bildigi vardir bilgileride bizimle paylasirmisin canim
artik kesinlikle bozmamaya dikkat ediyorum...devam durmak yokk
cok sukur maddi sıkıntımız yok ...haklısın insan pc basında canı cok abur cubur ıstior ben bunun önüne geçmek icin pcye oturmadan yesıl cayımı hazırlıyorum onu içiyorum ...ama senın durum farklı sen hep pc basındasın dıkkat etmelısın ...
canım neden yıyemıyosun acaba eger bır problemın varsa o canını sıkmış olabılır ondan canın bişey çekmeyebilir ...sporun cok guzel yurumek gıbısı yok ..ama suyu az buldum arttırmlısın ...
gunaydın canımm guzel temennılerın ıcın cok saoll
canım ben 2 hafta önce gruba gelmiştimkızlar bu hafta lısteye gırecek olan varmı tatlıcıkız sen ne zaman gruba dahıl olmustun canım bı yazı ver sımdı gerıye donup aramam zaman alır bugun yazarsan duruma gore lısteye ekleyelım senıde
başladığım kiloyu unuttum hemen kontrol edip listeyi güncelleyim***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)
tatlicikiz(0/0/0/%0)yeni uye hedef kilo ? yuzdesi 2 ye bolundu
tatlici kiz ilk basladigin kiloyu yaziyorsun canim senin verdigin kilo yuzdesi ikiye bolunecek ... bide hedef kilon kacti senin?
guzel bir menu ama ekmekleri fazla yemiyomusun doktor vermisse bir bildigi vardir bilgileride bizimle paylasirmisin canim
Valla bıras abarttım sanırım canım menumu eklıcem şimdiCanım sakın ikramlıkları görüp kendini çok kaybetme.Tuzlulardan ye tatlılara elleme derim ben.Akşamıda hafif tutar dengelersin sorun olmaz o zaman
biraz dikkat ettin mi akşamı da hafif geçirdin mi bişeycik olmaz canım. olacak o kadar da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?