Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mesela ben katilamiyo muyum bu haftaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senı bu hafta gruba aldıgımız ıcın haftaya dahıl edıcem senı lısteye ..ama sen yınede bıldırımını yap oldumu canım

***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0
)
9.TAKIM ORTALAMASI:%

kızlar yarın bu lısteden kendınızı ekleyerek devam edersınız en gec 12 ye kadar bıldırım yapın lutfen yarın lısteyı kontrol edıp paylasme mıhrımah01 ın sırası kolay gelsın canım..... ben kılo aldıgım ıcın bu hafta kendımı eklemıycem takıma zarar vermemek acısından 76.8 kıloyla takımdan ayrılmıstım sımdı 82 kıloyum umarım haftaya kadar 2 kılo kdar verebılırım ...

Kaptan hallederiz bir şelikde dert etme.Soracaklarım var ama.Mnisa 2 haftadır hiç uğramadı yarında bildirimde bulunmazsa diskaliyemi? Ortalamaya girermi?Kahvelikitap geri döndü 2 hafta önce izne ayrılmıştı yarın bildirimde bulunursa izni bitmiş sayılıp listeye girebilirmi?Ayrıca tatlıcıkız ın 2 haftası doldu nerdeyse onu listeye alıcakmısın ?

Bu kadar üzülme canım.Hem izinli olduğun için aldığın kilolarda hafta sayısına bölünecek değilmi bildiğim kadarıyla.Hiç üzülme ne almışsan hepsini geri verirsin

Gunaydınn kızlarrrr herkese bol tempolu gunler bugun ben ofsayttayım galıba cunku ev gezmesı var dıyetteyız dedık ama ınsallah abarmaz ( ama kahvaltı az yapıcam ve gıdıs gelıs yurumeyı planlıyorum

biraz dikkat ettin mi akşamı da hafif geçirdin mi bişeycik olmaz canım. olacak o kadar da...

tatlicikızın da bu listede olması lazım evet.
ayrıca ortalama nasıl hesaplanıyor ve nasıl bildiriliyor genele onuda bilmiyorum canım yardımcı olursan sevinirim

canim mnisa yi yine bildirimde bulunmassa izinli yazalim kahveli kitap***9.TAKIM 352.ETAP***
kahvelikitap(73/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor //352 ci etapta izne ayrildigi icin bu hafta listede olamaz en kisa izin suresi 2 haftadir ... haftaya listeye dahil olabilir tatlicikiza mesaj yazmistim 2 hafta oldumu diye madem olmus onuda listeye alalim simdi halladerim ben tekrar listeyi
Bu kadar üzülme canım.Hem izinli olduğun için aldığın kilolarda hafta sayısına bölünecek değilmi bildiğim kadarıyla.Hiç üzülme ne almışsan hepsini geri verirsin

offf umarim veririm canim ya haftaya listede olursanm kilom 10 a bolunecek boylelikle az zararla kurtulmus olurum ..

tatlicikızın da bu listede olması lazım evet.
ayrıca ortalama nasıl hesaplanıyor ve nasıl bildiriliyor genele onuda bilmiyorum canım yardımcı olursan sevinirim

canim ilk sayfada detayli anlatilmis orayi oku toplam yuzdeleri topluyosun listedeki kisi sayisina boluyorsun bu kadar ... eger kilo almis uye var ise bolmeden once onun yuzdesini cikariyosun sonra boluyosun...

***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0
)
tatlicikiz(0/0/0/%0)yeni uye hedef kilo ? yuzdesi 2 ye bolundu

tatlici kiz ilk basladigin kiloyu yaziyorsun canim senin verdigin kilo yuzdesi ikiye bolunecek ... bide hedef kilon kacti senin?

Son düzenleme:
Kizlar yarin listeye girmiycemya bu haftalık pazartesi kilo bildirisinde bulunsam olurmu esimle söz vermiştik pazartesiye kadar tartilmiycaz diye ama mecburiyse tartilirim yarin sabah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu hafta listede olmayacağına göre tartılmana da gerek yok canım.Haftaya cuma günkü ve başlangıç kilon yeterli liste için.

aslında bi sıkıntım yok ya sadece içim almıyo iştahsızlık var nedenini bilmiyorum
kızlar bu hafta lısteye gırecek olan varmı tatlıcıkız sen ne zaman gruba dahıl olmustun canım bı yazı ver sımdı gerıye donup aramam zaman alır bugun yazarsan duruma gore lısteye ekleyelım senıde
canım ben 2 hafta önce gruba gelmiştim
başladığım kiloyu unuttum hemen kontrol edip listeyi güncelleyim

***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/0/0/%0)
sismanne(82.1/0/0/%0)
usagisan(83.7/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0
)
tatlicikiz(86.5/0/0/%0)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu

guzel bir menu ama ekmekleri fazla yemiyomusun doktor vermisse bir bildigi vardir bilgileride bizimle paylasirmisin canim

Canım şimdi şöyle bir şey bana makarna pilav gibi karbonhidratlı yiyecekler şuan vermiyor doktorum sadece sebze meyve çorba ama kiloma görede almam gereken bir enerji miktarı olduğu için ekmekleri vermek zorunda ki sabah 3 öğlen 1 akşam 2 dilim ekmeğim var benim, tabiki tam buğday ekmeği tüketiyrum ve bende doktora bu kadar ekmek pek tüketmek istemediğimi söylediğimde mutlaka tüketmem gerektiğini yoksa yeterli enerji alamadığım için acıkabileceğiimi söyledi ve bende tüketmeye çalışıyrum ki ben pek kahvaltı hariç ekmek tüketmeyi pek sevmem diğer öğünlerde ama doktor söyleyince el mahkum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Canım sakın ikramlıkları görüp kendini çok kaybetme.Tuzlulardan ye tatlılara elleme derim ben.Akşamıda hafif tutar dengelersin sorun olmaz o zaman
Valla bıras abarttım sanırım canım menumu eklıcem şimdi

biraz dikkat ettin mi akşamı da hafif geçirdin mi bişeycik olmaz canım. olacak o kadar da...

Aksama sadece salata yıcm canım bıde nane ve fesleğen aldım saksıda artık koparıp koparıp yerım:)))

Menüm
Sabah yarım avuc yaban mersını
2 fıncan hıbıskus yarım lıtre su

Öğle ((((((
2 kare borek tepsı boregi
En kucuk kase kısır
2 kurabıye
Tatlıda gozum kaldı ama catalın ucundan yedım
Bı surahi su
Suan hıbıskus cayı

Akşam
Salata yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…