- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #73.901
bu video internet yavaşlayınca duruyorSen koymuşunya burdan
Tatlım indirsene bilgisayarına.Videonun altında indirme butonları var.bu video internet yavaşlayınca duruyor
Ne güzel benimde canım 2 gündür hiç spor yapmak istemioBende iyiyim canım bugün Spor işini erken bitiriyim
Şimdi başlıyorum
Tatlım indirsene bilgisayarına.Videonun altında indirme butonları var.
Bide ben deneyeyim elimde bütün miller mevcut olduğundan denememiştim.Yapamadım aslında teknoloji konusunda çok iyiyimdir ama pc zararlı içerik görüp indirmiyor
Yanlış hatırlamıyorsam o 60-69 topiğindeydim dememişmiydiarkadaslar editorun arastirmasi sonucu zeynepcer 1.takimda izine ayrilmis.eger isim benzerligi degilse listeden cikarip ortalamayi duzenlemem gerekecek bu sayedede 3.lük bizde olmayacak.kizlar takima geldiginizde lütfen hangi takimdan izne gittinizi, ayrildinizi bildirin
Canım o bendim ama 4 sene önceYanlış hatırlamıyorsam o 60-69 topiğindeydim dememişmiydi
Arkadaşımızın belki bundan haberi yoktur kaptan böyle bir durum oluşacağındanarkadaslar editorun arastirmasi sonucu zeynepcer 1.takimda izine ayrilmis.eger isim benzerligi degilse listeden cikarip ortalamayi duzenlemem gerekecek bu sayedede 3.lük bizde olmayacak.kizlar takima geldiginizde lütfen hangi takimdan izne gittinizi, ayrildinizi bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?