- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #73.861
Yok tatlım alıntılar düzgün yapılarak ilerlemeyince böyle oldu.bende yokoldum listedenRica ederim her zaman :)
Bu arada hedef kilo listesinden özellikle mi çıkarıldım ben ekledikten sonra ki hiçbir listede yokum da!
Olurmu tatlım öyle şey devam eden arkadaşlar başka yerden devam etmişler.sadece sen değil başkalarıda eksikRica ederim her zaman :)
Bu arada hedef kilo listesinden özellikle mi çıkarıldım ben ekledikten sonra ki hiçbir listede yokum da!
Usagisan sen nasılsın bugün evdemisinYok tatlım alıntılar düzgün yapılarak ilerlemeyince böyle oldu.bende yokoldum listeden
Ben hep evdeyim tatlım çok nadir çıkarım dışarı.Sabah kalkınca korkunç bi başarağrısına yakalandım ama şükür geçti.Sen nasılsınUsagisan sen nasılsın bugün evdemisin
Aynen kaptanım. Sayarım tabi ki. Ben de kilo verseydim bana ne
Bende iyiyim canım bugün Spor işini erken bitiriyimBen hep evdeyim tatlım çok nadir çıkarım dışarı.Sabah kalkınca korkunç bi başarağrısına yakalandım ama şükür geçti.Sen nasılsın
Canım bu 5 mil toplu yok de mi? Kendin toplamda 5 mil yapıyorsun?Bırde 5 mıle grubu kuracam hergun yoklama alacam
Katılmak ısteyenler bıldırsın bonıbonlar
Yok canım toplu varCanım bu 5 mil toplu yok de mi? Kendin toplamda 5 mil yapıyorsun?
Yazdım yaa.bulamadım.Yok canım toplu var
Hatta daha hareketlı kol ağırlıklı bıraz
Leslıs 5 mıle yaz YouTube cıkar
Bende cıkıyırYazdım yaa.bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?