Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaaaaa çok şaşırdım 17 yaşında mı evlendin bende küçük bir ergenle uğraşıyorum bende 23 yaşında evlendim ama çocuk işini ağırdan aldık biz

Rica ederim her zaman :)

Bu arada hedef kilo listesinden özellikle mi çıkarıldım ben ekledikten sonra ki hiçbir listede yokum da!

Rica ederim her zaman :)

Bu arada hedef kilo listesinden özellikle mi çıkarıldım ben ekledikten sonra ki hiçbir listede yokum da!
Olurmu tatlım öyle şey devam eden arkadaşlar başka yerden devam etmişler.sadece sen değil başkalarıda eksik

HEDEF KİLO
beril 500 gramcikkkkkk
mefkurem -2
matilda34 -1.5
rabia91 -1.4
Zeynep -1
silvers -2
Hily25 -1.5
Kitkurdu :-1
ecenaz :-700gr
gooddea-2
dolmakalem -1000 gr

ben de eklemiştim ama sanırım arada kaynamış :)

Son düzenleme:
kızlar geçen hafta +1000 +1500ler olup tamamen geri verip -lerle döndüm 1 hafta içerisinde

dünkü menümü yazayım önce

sabah
1 gün kurusu
1 bardak süt
çiğden 2-3 lokma karalahana ve karnıbahar (öğlen için hazırlarken atıştırdım hemen kahvaltım hafif olunca )

ara
çay

öğle
haşlanmış tavuklu yoğurt
çiğ karnıbahar ve karalahana söğüş

ara
zahter çayı

akşam
inegöl köfte
çiğ karnıbahar ve karalahana söğüş

ara
1 bardak süt
birkaç parça çikolata (sanırım tüm gün çok az yedim iş stresi ve yoğunluğuyla, kan şekerim düştü baya. üzerine 1 litre su içip öyle uyudum :) )

toplamda 2,5-3 kadar su içtim

bugünü de akşam yazacağım. misafirlerim geliyor şehir dışından ama diyet dışına çıkmak yok bu sefer söz :)

Ben hep evdeyim tatlım çok nadir çıkarım dışarı.Sabah kalkınca korkunç bi başarağrısına yakalandım ama şükür geçti.Sen nasılsın
Bende iyiyim canım bugün Spor işini erken bitiriyim
Şimdi başlıyorum

Aksama herkezı kılosuna göre eslıyecem haberınız olsun
Pazartesi tartı bılınıyor ona göre mamalarınızı yeyın fıstıklar

Dün mezun olan honey ball
Eylül'den beri 20 kılo vermıs 5 mıle sporunu yapmış
Özelden yazıstık resmınıde gördüm
Bacak bel kollar kısaca Butun beden ıncelmıs
Bende karar verdım hergun ne yaparsam yapayım 5 mılıde yapacam sıkı beden daha ınce gosterır dıye
Isteyen varsa ortak spor olarak yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…