Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yukarda resım var bızım takkımın kıloları
Ben 69.5
Gaz lambası haftaya mezun
Kıloları yakın sekılde eşlermısın
Ben meskuremle esım

Evet kızlar kilolarımızın birbirine yakınlığına göre kaptınımız berilceee nin isteği üzerine eşleştirilmelerimizi yaptım.

gunpir (60.3) ile @rabia91 (60.9)
snfyl (61.1) ile zeynepcer (61.7)
Usagisan (69.2) ile benanlamadimki (69.8)
birbeste (71.1) ile matilda34 (74.6) -----> aynı diyeti yaptıkları için sıralamada değişiklik oldu
@ecenaz33 (71.4) ile G goodidea (73.2)
@hily25 (77.0) ile hafifsekerli (77.0)
S silvers (78.0) ve dolmakalem (79.3) ile kitkurdu (88.6) ----> herkesin eşi olması için üçlü eşleştirildi
Mefkurem (104.8) ile berilceee (69.4) ----> kendi istekleri ile eşleştiler

nolcak peki şimdi?

nolcak peki şimdi?

eşinin tüm her şeyinden sen sorumlusun. mesela menüsünü inceliyorsun, içtiği suyu, sporu vs. yanlış yaptıklarını uyarıp ceza veriyorsun. bunları yapmazsan kaptanımız sana da ceza veriyor. ve ölçümlerde eşin kilo vermezse ya da alırsa sen de ceza alıyorsun. yani onu yakından takip etmen gerekiyor. böylece motivasyonumuz artıyor. hem de herkesin menüsüne yorum yapılmış oluyor. başkalarına da yazabilirsin ama eşine kesinlikle yazmalısın.

SNfyl izinli degilmi

İyi geceler

Aaaaaa çok şaşırdım 17 yaşında mı evlendin bende küçük bir ergenle uğraşıyorum bende 23 yaşında evlendim ama çocuk işini ağırdan aldık biz
Evet canım öyle oldu. Hızlı olunca herşey hizlidanda bitti:)
Doğdu buyuduler arkadaş gibi olduk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…