Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın canım hermesinkini inşallah. .
Devam edelim sonucu birlikte alalim diyorum. Tabi zor oluyo illaki ama titreme baş dönmesi halsizlik yok bende. Sen ne düşünüyorsun.

lem, post: 39185686, member: 649906"]tatlıyı telafi etmişsin. hem küçük bir ödül arada sırada motivasyona da iyi gelir, vücudu da şaşırtır. ama su çok az olmuş. hem de hamama gitmiş birisi için oldukça az. su kaybı çok fazla olur hamamda. normalden de fazla su tüketmek gerekir vücuttaki kaybı kapatmak için :/[/QUOTE]
Soylediklerinin hepsinde de haklısın :) havuzdan devamli lavobaya cikmak zor oluyo diye az ictim aslında:)

Arkadaşlar fikrinii almak istiyorum. .
Suan yoldayım eve gidiyorum. Bir buçuk saat yüzdum. Eve gidince bantta yürüyüm mu yurumeyim mi. Yarin fazla mi çıkarım yürürsem.. yürümek istiyorum ama

Merhaba kızlar.....
bestecim bu hafta biraz daha sıkı tutalım ozaman bu diyeti cumaya 72 yi ucundan olsa görmek istiyorum spor ödem yapıyor diyorlar tartılma öncesi pek öneriyor kızlar ama tabii sen bilirsin ben dün 5 mile başlıcaktım oğlum biraz huysuzdu dün zaman kalmadı pazartesiye itibaren başlayım diyorum bende

Sağol canım teşekkür ederim cevapladigin için. Karar veremedim bende ondan sormuştum. Olsun başlarsın. Perşembe günleri spor yapmayim b n n iyisi. Istersen sende öyle yap canım.

Gecikmiş bir Günaydın kızlar size :)
Liste için teşekkürler
Benim eşim aynı mezun olmasına az kalmış olsa da gözüm üstünde hihihi
Bugün tartılayım dedim +100 çıktım akşamı yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum
Herkese mutlu pazarlar

Beni mezun edebileceginizi saniyoraunuz sanirim hedefi asagi cekeyimde biraz daha katlanin bana haha

sana da mutlu pazarlar :)

eşin mezun olsa da kilosunu sabitlemesi için bir süre daha devam eder diye düşünüyorum. değil mi gunpir ? :)

kızlar bugün 78.7 çıktım. çok mutluyum :) sanırım ailemin ve sevgilitomun yanına 75i görerek gidebileceğim :)

sana da mutlu pazarlar :)

eşin mezun olsa da kilosunu sabitlemesi için bir süre daha devam eder diye düşünüyorum. değil mi gunpir ? :)
Aynen oyle canim verdik simdi sira korumada
Hatta dahada vermeyi dusunuyorumn57/58 gibi ama zamanla agir agir haftada 300/400 gr kadar vererek bakalim
Umarim herkes hedefine en kisa zamanda ulasir

kızlar bugün 78.7 çıktım. çok mutluyum :) sanırım ailemin ve sevgilitomun yanına 75i görerek gidebileceğim :)
Ne guzel hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…