- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.001
Sağolasın canım hermesinkini inşallah. .Maşallah diyeyim allah bağışlasın evlatlarını herkesinkini tabi tatlıyı yemişin ama spor güzel yarın sıkı tut canım pazartesi kilo bildirimi var bestecim bende yarın dolma yemeyim protein yapayım pazartesi biraz farkedelim demi ama pazartesi aynı diyete devam mı
Kilo almadinsa Sorun Yok canimIyı geceler bayanlar. . Kaptan ben ayın 6 sında bildirim yapacagim dıye izin almıştım. Haftaya dahil olacak mıyım listeye
Sağol canım teşekkür ederim cevapladigin için. Karar veremedim bende ondan sormuştum. Olsun başlarsın. Perşembe günleri spor yapmayim b n n iyisi. Istersen sende öyle yap canım.Merhaba kızlar.....
bestecim bu hafta biraz daha sıkı tutalım ozaman bu diyeti cumaya 72 yi ucundan olsa görmek istiyorum spor ödem yapıyor diyorlar tartılma öncesi pek öneriyor kızlar ama tabii sen bilirsin ben dün 5 mile başlıcaktım oğlum biraz huysuzdu dün zaman kalmadı pazartesiye itibaren başlayım diyorum bende
Gecikmiş bir Günaydın kızlar size :)Evet kızlar kilolarımızın birbirine yakınlığına göre kaptınımızberilceee nin isteği üzerine eşleştirilmelerimizi yaptım.
gunpir (60.3) ile InFlames (60.9)
zeynepcer (61.7) ile @Usagisan (69.2)
@benanlamadimki (69.8) ile @ecenaz33 (71.4)
birbeste (71.1) ile matilda34 (74.6) -----> aynı diyeti yaptıkları için sıralamada değişiklik oldu
@goodidea (73.2) ile M Mir42 (77.0)
@hafifsekerli (77.0) ile S silvers (78.0)
dolmakalem (79.3) ile @kitkurdu (88.6)
@mefkurem (104.8) ileberilceee (69.4) ----> kendi istekleri ile eşleştiler
EVET LİSTENİN SON HALİ BUDUR. EŞLER DEĞİŞTİ snfyl izinli olduğu için bildirim yapmayacak. Liste biraz kaydı. Yeni eşlerinize iyi bakın hanımlar. Kolay gelsin. Tartıda bol eksili rakamlar...
Gecikmiş bir Günaydın kızlar size :)
Liste için teşekkürler
Benim eşim aynı mezun olmasına az kalmış olsa da gözüm üstünde hihihi
Bugün tartılayım dedim +100 çıktım akşamı yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum
Herkese mutlu pazarlar
Iyı geceler bayanlar. . Kaptan ben ayın 6 sında bildirim yapacagim dıye izin almıştım. Haftaya dahil olacak mıyım listeye
Im şey :) pek sayılmaz
Gecikmiş bir Günaydın kızlar size :)
Liste için teşekkürler
Benim eşim aynı mezun olmasına az kalmış olsa da gözüm üstünde hihihi
Bugün tartılayım dedim +100 çıktım akşamı yoğurtla bitirmeyi düşünüyorum
Herkese mutlu pazarlar
Aynen oyle canim verdik simdi sira korumadasana da mutlu pazarlar :)
eşin mezun olsa da kilosunu sabitlemesi için bir süre daha devam eder diye düşünüyorum. değil migunpir ? :)
Ne guzel hadi bakalimkızlar bugün 78.7 çıktım. çok mutluyum :) sanırım ailemin ve sevgilitomun yanına 75i görerek gidebileceğim :)
Canim misafirlre kostur cocuklara kosturkahvalti 11 de yendi yemekte 5 te sonra oglete zaman yoktuÖğle nerde?
Ekmek yerine diye dusunmustum corba pirincsiz diTatlım patatesi yemeseymişsin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?