- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #73.981
Evet ızınlıSNfyl izinli degilmi
Sende Yanlışlık oldu sen geleceberilceee izinliler gelmeyecekse eşleşmeye almayayım bu hafta?
Maşallah arkadaşım. Sen ok ya da senin gibi yüksek kilolardan böyle bu kadar aşağı kilolara ulaşabilen insanlara o kadar imreniyirumki. Çok büyük is cikariyosunuz. Nefsinizle üç beş ay değil belkide sene ya da seneler uğraşıp veriyisunuz kiloları. Valla özene özene bakıyorum inanki. . Tebrikler canım. .[/QUOTE]="beril77, post: 39177046, member: 310605"]Baby 60 Lara düştüm son 5 kılo
Dolmam elıne sağlık
Iyı geceler tombıs kelebeklerım
Gecmis aancakbitti :)
Menüm
Sabah. Yarim dilim tam buğday ekmeği ve peynir
Oglen marul hindi füme bir buçuk dilim ekmek ( hamamda acliklan bayilmayim die ekmegi fazla tuttum malesef ).. domates
Aksam bol bol salata. Iki ufak kabak dolması az pirincli ve sıfır yağ
Malesef ilk defa bir dilim tatli yedim(
Açık bufeydi kendimi tuttum tuttum dietimin dışında yemek yemedim. Kacamak zaten hic yapmıyorum. . Ama o kaar çeşit vardiki artik bur dilim yeyim bari dedim
Bantta 1 saat yürüyüş
Iki lt su
4 saat havuzdaydim bunun bir buçuk saatini devamli yüzerek geçirdim
O bir dilim tatli yürüyüşle gitti inşallah
Teşekkürler iyi gecelerbu arada herkese iyi geceler. ben bilgisayarı kapatsam iyi olur. :) her sabah tartılan ve sadece pazartesi cuma tartılan herkese tartısında bol eksiler dilerim :)
Öğle nerde?Gunaydin
Dunku menu
Sabah 1 dilim tam tahılli ekmek yarim dilim peynir 3 catal zeytin salatasi cay 3 dilim sucuk
Aksam bir kase yayla corbas 1dilim antakya kofte 3 dilm elma patates
Su 2.5 su
Wuu bakın kimler gelmişIyı geceler bayanlar. . Kaptan ben ayın 6 sında bildirim yapacagim dıye izin almıştım. Haftaya dahil olacak mıyım listeye
Tatlım patatesi yemeseymişsin keşkeGunaydin
Dunku menu
Sabah 1 dilim tam tahılli ekmek yarim dilim peynir 3 catal zeytin salatasi cay 3 dilim sucuk
Aksam bir kase yayla corbas 1dilim antakya kofte 3 dilm elma patates
Su 2.5 su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?