Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E="beril77, post: 39176866, member: 310605"]Bırde 5 mıle grubu kuracam hergun yoklama alacam
Katılmak ısteyenler bıldırsın bonıbonlar[/QUOTE]
Canim ben nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Bir kere yapıyım ondan sonra bende katilirim inşallah. Pazartesi yapabilirim malesef ancak

="beril77, post: 39177046, member: 310605"]Baby 60 Lara düştüm son 5 kılo[/QUOTE]
Maşallah arkadaşım. Sen ok ya da senin gibi yüksek kilolardan böyle bu kadar aşağı kilolara ulaşabilen insanlara o kadar imreniyirumki. Çok büyük is cikariyosunuz. Nefsinizle üç beş ay değil belkide sene ya da seneler uğraşıp veriyisunuz kiloları. Valla özene özene bakıyorum inanki. . Tebrikler canım. .

="beril77, post: 39177046, member: 310605"]Baby 60 Lara düştüm son 5 kılo
Maşallah arkadaşım. Sen ok ya da senin gibi yüksek kilolardan böyle bu kadar aşağı kilolara ulaşabilen insanlara o kadar imreniyirumki. Çok büyük is cikariyosunuz. Nefsinizle üç beş ay değil belkide sene ya da seneler uğraşıp veriyisunuz kiloları. Valla özene özene bakıyorum inanki. . Tebrikler canım. .[/QUOTE]
Arada cozutmasam buraya gelemezdım
Dıyet yapmak ıcın sısmanlamak Lazım demı

Evet kızlar kilolarımızın birbirine yakınlığına göre kaptınımız berilceee nin isteği üzerine eşleştirilmelerimizi yaptım.

@gaz_ lambasinin_ fitili (60.3) ile @rabia91 (60.9)
zeynepcer (61.7) ile Usagisan (69.2)
benanlamadimki (69.8) ile kate_34 (71.4)
birbeste (71.1) ile matilda34 (74.6) -----> aynı diyeti yaptıkları için sıralamada değişiklik oldu
G goodidea (73.2) ile @hily25 (77.0)
hafifsekerli (77.0) ile S silvers (78.0)
dolmakalem (79.3) ile kitkurdu (88.6)
Mefkurem (104.8) ile berilceee (69.4) ----> kendi istekleri ile eşleştiler

EVET LİSTENİN SON HALİ BUDUR. EŞLER DEĞİŞTİ snfyl izinli olduğu için bildirim yapmayacak. Liste biraz kaydı. Yeni eşlerinize iyi bakın hanımlar. Kolay gelsin. Tartıda bol eksili rakamlar...

Gecmis aancakbitti :)
Menüm
Sabah. Yarim dilim tam buğday ekmeği ve peynir
Oglen marul hindi füme bir buçuk dilim ekmek ( hamamda acliklan bayilmayim die ekmegi fazla tuttum malesef ).. domates
Aksam bol bol salata. Iki ufak kabak dolması az pirincli ve sıfır yağ
Malesef ilk defa bir dilim tatli yedim (
Açık bufeydi kendimi tuttum tuttum dietimin dışında yemek yemedim. Kacamak zaten hic yapmıyorum. . Ama o kaar çeşit vardiki artik bur dilim yeyim bari dedim
Bantta 1 saat yürüyüş
Iki lt su
4 saat havuzdaydim bunun bir buçuk saatini devamli yüzerek geçirdim
O bir dilim tatli yürüyüşle gitti inşallah

Maşallah diyeyim allah bağışlasın evlatlarını herkesinkini tabi tatlıyı yemişin ama spor güzel yarın sıkı tut canım pazartesi kilo bildirimi var bestecim bende yarın dolma yemeyim protein yapayım pazartesi biraz farkedelim demi ama pazartesi aynı diyete devam mı

tatlıyı telafi etmişsin. hem küçük bir ödül arada sırada motivasyona da iyi gelir, vücudu da şaşırtır. ama su çok az olmuş. hem de hamama gitmiş birisi için oldukça az. su kaybı çok fazla olur hamamda. normalden de fazla su tüketmek gerekir vücuttaki kaybı kapatmak için :/

bu arada herkese iyi geceler. ben bilgisayarı kapatsam iyi olur. :) her sabah tartılan ve sadece pazartesi cuma tartılan herkese tartısında bol eksiler dilerim :)

Gunaydin
Dunku menu
Sabah 1 dilim tam tahılli ekmek yarim dilim peynir 3 catal zeytin salatasi cay 3 dilim sucuk
Aksam bir kase yayla corbas 1dilim antakya kofte 3 dilm elma patates
Su 2.5 su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…