- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.021
Aynen oyle canim verdik simdi sira korumada
Hatta dahada vermeyi dusunuyorumn57/58 gibi ama zamanla agir agir haftada 300/400 gr kadar vererek bakalim
Umarim herkes hedefine en kisa zamanda ulasir
Ne guzel hadi bakalim
Valla ben 72 ile basladim dogum sonrasiay inşallah yaza salına salına yürümek istiyorum sahilde. güzel güzel elbiselerimi giyebilmek istiyorum. eski pantolonlarıma kavuşmak istiyorum :)
Belki söylemişindir ben hatırlamıyorum sen nezaman başlamıştın kaç kilodan düştünBeni mezun edebileceginizi saniyoraunuz sanirim hedefi asagi cekeyimde biraz daha katlanin bana haha
Kilo almadinsa Sorun Yok canim
Beni mezun edebileceginizi saniyoraunuz sanirim hedefi asagi cekeyimde biraz daha katlanin bana haha
Öyle konuşuldu diye öyle dedim fıstık yoksa niye gönderelim seni ben daha listede bile değilken ne haddimesana da mutlu pazarlar :)
eşin mezun olsa da kilosunu sabitlemesi için bir süre daha devam eder diye düşünüyorum. değil migunpir ? :)
Mısafırlıkler genelde hosa gitmez berılcıgım:)beril7: 39188199 .!.:Kizlar Pek hosuma gitmeyen misafirlikteyim
Aksama gelirim
Ekmek ye tatlım yağsız ekmek daha iyi olurduEkmek yerine diye dusunmustum corba pirincsiz di
Süpersin kız darısı başımızaAynen oyle canim verdik simdi sira korumada
Hatta dahada vermeyi dusunuyorumn57/58 gibi ama zamanla agir agir haftada 300/400 gr kadar vererek bakalim
Umarim herkes hedefine en kisa zamanda ulasir
Tamam esim yerimEkmek ye tatlım yağsız ekmek daha iyi olurdu
Valla ben 72 ile basladim dogum sonrasi
Eski kiayfetlerime bakip ic gecirip aman bir daha bunlara nasil girerim ben deyip bir cogunu verdim bir kisminida ( kiyamadiklarimi) anneme gonderdim ayak altinda durmasin diye simdi hepsini geri aldim
63 tum dogum oncesi simdi 60 im emzirdigim icin gogusler eskiye oranla siki olsada pantolonlari giyebilmek hatta bazilarinin bol geldigini gormek harikaaaaa
Darisi hepimizin basina
Belki söylemişindir ben hatırlamıyorum sen nezaman başlamıştın kaç kilodan düştün
hehe ben de hoplamalı zıplamalı yerleri alttakiler rahatsız olacak diye yapamıyordum. ama spora başlamaya karar verdim. haftada 3-4 gün yapacağım. slim in başlamayı düşünüyorum.
Canim ben oyyle ahim sahim bi kilo vermedim ama ekim basi 72 ydim sonra kasimda 68.5 le takima girmisim
Baslarken nasil vercem ya eski halime dinmem imkansiz diyordum ama degilmis hatta kg versem bilr nasil sikilasirim diye dusunuyordum ki jillian sagolsun toparlandi gobek
Off ben de bi salona kaydolmak istiyorum aslında. araştırıyorum kafama göre bir yer bakalım
Jillian çok etkili öyle böyle değilKuzum jillian o kadar etkili mi yani
ben Ankara'da düzenli gidiyordum salona. Kolum yandı, ayağım sakatlandı, işim, kursum derken bıraktım ve bu süreçte aldım. Sonra Antepe atandım. Burada da yazıldım. Hatta evimi ona göre tuttum. Ama ben 8.5 km hızla koşarken kendimi kaptırmışken arkada kadınlar oryantel, roman havası, oyun havası oynuyorhalay çekiyor. birisi avon katologu uzatıyor alır mısın diye. arada sırada abur cubur günü yapıyorlar. pilastes yapılıyor belli bir sayı yok herkes kaytarıyor. saçma bir yer. ben de iptal ettim. bayan erkek karışık olunca disiplinli oluyor düzgün bir yer de olursa herkes profesyonelce sporunu yapıyor.
Jillian çok etkili öyle böyle değilAma zıplama kısmını sevmedim slim in 6 ya başladım ben Spor salonundan çok daha etkili bu ev programları.Bende ödediğim aidat şubat sonu bitince salonu bırakıp evde slim in 6 yapmaya devam etmeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?