- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.181
Ya bende liste uygulamayı sevmiyorum ama liste olmadığında ne yediğim bilmemekten korkuyorum için ucu kaçarak diye
Her sey guzel olacak
Olmali degilmi
Benim tek sucun uysal bir kedi olamayisimkesinlikle olacak ,oluyor da .hatta yaşananları bile unutuyor insan.sadece sen kendini üzme.bu yazılmış bir kader hepimiz bunları kabul ederek dünyaya geliyoruz.her zaman böyle gitmeyecek.içini rahat tut ve kendini sakın hiçbirşey için suçlama.
önemli olan sensin herşeyden önce.
Dukan hep protein mi nasıl besleniyorsunprotein cidden iyi geliyor.ben dukan yapıyorum kendi çapımda ama akşam yemekleri yemeden dukan.maalesef kabzdım 3-4 gündür bugun çok şükür boşaltıma geçtim :) ama tartıldıktan sonra boşalttığım için belki daha çok vermişimdir inşallah yani.
bence akşam yemeklerine dikkat etmelisiniz geç yemeyin en azından.
Hic birsey yiyemiyorum
Yedinde midem agriyor
Dukan hep protein mi nasıl besleniyorsun
Sağol canım gerçi hergün mutlaka ekmek yiyorum ama dün çok hareketsizdim şu 3 gün kendime motor takmam lazımTatlım karbonhidrat yönünden fakir bir diyet yapıyordun birden akşam münün karbonhidrattan oluşunca normal bi durum.Bide ev yapımı değil hazırsa içine şeker içerikli harçlardan katıyolar oda şişkinlik yapıyor.Bu akşam normal menü yediğinde yarına uçar gider o şişkinlik üzülme.
Bizde esimle gecen yaz ayrıldık. Daha doğrusu ben ayrıldım ailemin yanına gittim. Ilk defa gitmiştim ama asla geri dönmeye cektim. Ayni zamanda kpss ye hazırlanıyordum. Gerçekten kabus gibiydi. Isede giremiyirdum girsem iki senelik ders çalışma emeklerim bisa gidecekti. Yanimda iki çocuk aile yani oyle zorki. O midenin almamalarini biliyorum bende. Demem o ki herkes herseyi yaşıyor. Sadece sen yasamıyorsun bunları kendine dikkat et.Benim tek sucun uysal bir kedi olamayisim
Gururum cok agir basar hep
Çok iyi fikir kaptancım motivasyon şart ağzından bal dalıyor baharda zayıf olmak mı şimdilerde tek hayalimkizlar zordegilsede gelince su takima duzenleme getirelim
birkac aktiv arkadas lazim
bir arkadasimiz gorev gibi hergun bir basari hikayesi yayinlasin
bir arkadas after before yapsin bu is selininde ama yok cadi
bir arkadas menulerdeki cisslari yazsin o gorevi ben alirim
bu bahara burdaki 18 kisi zayiflayacak herkes yolunda mutlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?