Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her sey guzel olacak
Olmali degilmi

kesinlikle olacak ,oluyor da .hatta yaşananları bile unutuyor insan.sadece sen kendini üzme.bu yazılmış bir kader hepimiz bunları kabul ederek dünyaya geliyoruz.her zaman böyle gitmeyecek.içini rahat tut ve kendini sakın hiçbirşey için suçlama.

önemli olan sensin herşeyden önce.

Benim tek sucun uysal bir kedi olamayisim
Gururum cok agir basar hep

Bestecim sabah 1 dilim ekmek peynirli salata siyah çay
öğle ton balıklı salata
ara yoğurt
akşam 6 tane köfte salata yapayım diyorum
5 mil leslie de başlıyorum bugün ne dersin

Dukan hep protein mi nasıl besleniyorsun

Sağol canım gerçi hergün mutlaka ekmek yiyorum ama dün çok hareketsizdim şu 3 gün kendime motor takmam lazım

kizlar zordegilsede gelince su takima duzenleme getirelim
birkac aktiv arkadas lazim
bir arkadasimiz gorev gibi hergun bir basari hikayesi yayinlasin
bir arkadas after before yapsin bu is selininde ama yok cadi
bir arkadas menulerdeki cisslari yazsin o gorevi ben alirim
bu bahara burdaki 18 kisi zayiflayacak herkes yolunda mutlu olacak

Benim tek sucun uysal bir kedi olamayisim
Gururum cok agir basar hep
Bizde esimle gecen yaz ayrıldık. Daha doğrusu ben ayrıldım ailemin yanına gittim. Ilk defa gitmiştim ama asla geri dönmeye cektim. Ayni zamanda kpss ye hazırlanıyordum. Gerçekten kabus gibiydi. Isede giremiyirdum girsem iki senelik ders çalışma emeklerim bisa gidecekti. Yanimda iki çocuk aile yani oyle zorki. O midenin almamalarini biliyorum bende. Demem o ki herkes herseyi yaşıyor. Sadece sen yasamıyorsun bunları kendine dikkat et.
Sonra ne oldu dersen ben mahjemeye verince eşim 15 senedir yikamadihi gururunu yikmaya başladı. Baktiji dönmüyorum insana insan gibi davranmaya başladı. Hic aklimda yokken alti aya yakin bir ayrılık yasamisken geri dondum ona. Pisman değilim. Ömrümden ömür yediysede Bu ayrilik iyiki olmus diyorum arkama baktığımda. cok değişti hep beni kaybetme korkusuyla yaşıyor şimdi. Ayni adamla ikinci evlilik yaşıyorum sanki. Bazen uzak kalmakta iyi gelebiliyor demek istiyorum beril. Morelini bozma .. hayat bi sinavsa bu sınavın hepimizde içindeyiz canım.

="beril77, post: 39200093, member: 310605"]Her sey guzel olacak
Olmali degilmi[/QUOTE]
Hersey güzel olmalı :) mantığını kaybetme. . Hayatından tamamen silme ama asla sadece onada mecbur olmadığını aklından çıkarma

Erkekler elindeki kıymetini çok geç anlıyor kadınlar çok sabırlı oluyor ama karar verdimi ve ciddiyetini belli ettimi erkek hemen değişiyor ama tabi hala seviyorsa.evlilikte tabiki sahiplenici olmalı her iki tarafta ama kaybetme korkusunu da vermeli ozaman herşey daha bi değerli oluyor. Ama hayatta her bitiş bir başlangıç hatta hayatın kendiside öyle.umudumuzu hep yeşil tutmalı değil mi hakkımızda hayırlısı olsun canlarım allah içimizden yaşam sevincini almasın

Çok iyi fikir kaptancım motivasyon şart ağzından bal dalıyor baharda zayıf olmak mı şimdilerde tek hayalim

merabalar hanımlar 2 gün çok faal olamadım neler olmuş
maalesef menülerdende belliydi güne +300 ile güne başladım regl dönemi 2 gün içinde bilmiyorum cuma hedefe yaklaşabilirmiyim

Beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Kitkurdu :+1000
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300
zeynepcer +300

="zeynepcer, post: 39201862, member: 106372"]Beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300
zeynepcer +300[/QUOTE]
Kizlar pc tekrar sifremle girmemi istedi kk ye. Ama giremedim. Telden de beceremedim biriniz benide ekleyebilir mi 72.02 idim - 200

beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300
zeynepcer +300
Bırbeste -200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…