- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.201
kizlar zordegilsede gelince su takima duzenleme getirelim
birkac aktiv arkadas lazim
bir arkadasimiz gorev gibi hergun bir basari hikayesi yayinlasin
bir arkadas after before yapsin bu is selininde ama yok cadi
bir arkadas menulerdeki cisslari yazsin o gorevi ben alirim
bu bahara burdaki 18 kisi zayiflayacak herkes yolunda mutlu olacak
Berill sıkıyönetim uygulayacağız demekki gerçi bugün rekortmen benim ama yinede coğumuz artı çıkmışız
canım senin 3 günde bu kiloyu alman mümkün değil mutlaka yarısı ödemdir
Fıstık kaptanım güzel haberlerle seni bekliyor olacağız dikkat et kendine
Onlar daha az mı götürür canım en iyisi deneyip görmek
Bulanık görsem bile yeterli kızzzcanım sen 5mil mi indirdin?
Uyku tutmadı bdv baktım artık hep fake mi var anlamıyorum yani. Canım sıkıldı açımmmm
uyumam lazım yarın gezicem
Canın istemeyince niye zorluyorsun kendini hatta canın istese bile istemiyor de beynini öyle kodlaAğzından bal damlıyor iki gün yarım yarım bozdum ama sırf aç gözlülükten canım çok da istemesede yiyeyim aman düşüncesi beni batırdı şimdi yürüyüş yapıp geldim cumaya eksiyi görmem lazım kapatan ültümaton verdi gibi
Canm nasıl oldun geçtimi biraz hastalığınevet canım ikinide indirdim ben ham 3 hem 5 mili
Geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur yap iç .
Menüne gelince seninde galiba tatil olduğu için böyle olmuş. Benim öğle menüsü de misafirlikteydim mecburen öyle oldu :)) ama telafi için bende akşam yemedim :) bu hafta spora daha fazla ağırlık vermek istiyorum bakalım :)
Sabah ekmek yediğim için akşama balık salata düşünüyorumsağol canım :) biraz öyle oldu. hasta olunca bende rejimi bıraktım çok dağıttı beni.. en azından bir kaç gün kendimi toparlayıp sonra yine başlarım diyorum.. ben bu günü ve yarını bol çorba ile geçiricem sanırım benim kide dengeler :) sporla bencede senin menunde dengelenir. Aklında ne var?
Canm nasıl oldun geçtimi biraz hastalığın
Hastasın diye yoksa cısslardanmı yedin onların zaten faydası olmazkendime çok iyi bakıyorum canım :) 71 kilo olacak kadar iyi bakıyorum ama o hala bana mısın demedi.. iş olmasa tüm gün yatıcam ama iş olunca dinlenemiyosun bile..
Mefkureciğim benim ofları tühleri amanları hayatımdan çıkarmam lazım açken çalana hadi bir nebze ama benim gibi tokken değil tıkabasa doluyken çalanın katli vaciptir dünden formatlandım pişman olarak ama battı balık demeden kara geçmeye çalışacağım cumaya kadarCanın istemeyince niye zorluyorsun kendini hatta canın istese bile istemiyor de beynini öyle kodla
sağol canım :) biraz öyle oldu. hasta olunca bende rejimi bıraktım çok dağıttı beni.. en azından bir kaç gün kendimi toparlayıp sonra yine başlarım diyorum.. ben bu günü ve yarını bol çorba ile geçiricem sanırım benim kide dengeler :) sporla bencede senin menunde dengelenir. Aklında ne var?
Canım ben biraz önce 5 mile leslie yaptım bu hafta da spora ağırlık verip kilo verme sürecini hızlandırmayı düşünüyorum. Tartı da + çıkmışsın üzülme bu seni yıldırmasın kendini toparladıkyan sonra bol sporla verirsin ancak hastayım diye karbonhidrat ve şekeri tüketeyim deme doymuyorsan bir tabak daha almak yerine bir meyve ye bu açlığını alır. Tatlı isteğin olduğunda da tarçınlı süt iç bunun faydası çok oluyo. İnşallah kısa zamanda toparlarsın canımkızlar ben bu sabah itibariyle 2 kilo almış 71 kiloluk bir tosunum.. başarı hikayemi bol vitamine ve yediklerime borçluyum.. şu hastalık bir geçsin normal insan diyeti yapayım hepsini vericem, hayattan umudum var.
Canım artık dünleri geride bıraktık güzel yarınlar bizi bekliyor bende yiyip yiyipte doymayanlardandım artık ruhum sizden güç alıyor. Psikolojik açlığım kalmadıMefkureciğim benim ofları tühleri amanları hayatımdan çıkarmam lazım açken çalana hadi bir nebze ama benim gibi tokken değil tıkabasa doluyken çalanın katli vaciptir dünden formatlandım pişman olarak ama battı balık demeden kara geçmeye çalışacağım cumaya kadar
Dıyecek bır şey yok bu durumdakendime çok iyi bakıyorum canım :) 71 kilo olacak kadar iyi bakıyorum ama o hala bana mısın demedi.. iş olmasa tüm gün yatıcam ama iş olunca dinlenemiyosun bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?