Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ama diyet aç bırakan bir diyet değildi her şey vardı..
bence biraz güzel olunca yiyecekler hep daha fazla yemek istedik o yüzden doyamadık bir türlü..
gerçekten ben kendi diyetimde daha fazl aç kalıyodum..
tabi bünyeye göre değişmişte olabilkir..
belki sende bu diyetle daha bi aç hissettin

Aslında ben 72 ye düşsem 72 kilo yla diyetisyenimin bana verdiği bir diyet var ayda 4 kilo verdiriyor ben o diyetle 55 e kadar düşmüştüm onu yapmayı düşünüyorum

Protein güzel verdiriyor cumaya kadar öğle bişeyler mi yapmalı acaba
o zaman şöyle yapalım mı
kendi diyetimize başlayalım..
elbette muzafferin diyetindendearalara sıkıştırma yaparız..
çarşamba günü protein günü yapalım..
perşembe günü berilin yaptığı gibi yoğurt detoksu yapalım..
spora daha ağırlık verip perşembe günü spora ara verelim o gün yapmayalım..
nasıl sence?

Beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Kitkurdu :+1000
Haftasonu cuk diye kalbime mideme oturdu bu kocaman + da ne diyeyim zar zor veriyorum kaçamakla anında iki haftalık emeği bir çırpıda harcıyorum takımdaşlar ben kaçamak yapınca gördüğünüz gibi gecekondu değil site inşaa ediyorum artık ödül yok biri beni kaçamak yapayım dediğimde taşlasın artık mümkünse ağzımı tıkasın

0 + sil cumaya emi
Kalbim tutar bak

Tamam bestecim ama yoğurt diyeti bana göre değil o kadar aç kalamam herhalde oğlan beni baya bi yoruyor protein ağırlıklı kaçamak sız ve sporlu bir hafta olsun çarşambaya es gelebiliriz canım

Beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Usagisan +100

Ya bende hep aç gezdim sanırım vücudu çok aç bırakıyoruz bünye de isyan ediyor
Kızlar öncelikle kendinizi iyi hissetmeniz lazım üzerinizde baskı hissederseniz stres olursunuz.ben kendi adıma oyüzden listeye bağlı kalamam bide hepimiz neyi nezaman yiyeceğimizi biliyoruz.
Ama kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz

Beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300

Hem regli dönemim hemde 2 gündür tuvalete çıkmadım moralim çok bozuldu

protein cidden iyi geliyor.ben dukan yapıyorum kendi çapımda ama akşam yemekleri yemeden dukan.maalesef kabzdım 3-4 gündür bugun çok şükür boşaltıma geçtim :) ama tartıldıktan sonra boşalttığım için belki daha çok vermişimdir inşallah yani.

bence akşam yemeklerine dikkat etmelisiniz geç yemeyin en azından.

listeler beni de strese sokar hep ay saati geldi aman ara öğün yapayım diye kafayı yerim sonra.en iyi diyet sana en uygun olan diyet :)

Bende dün 4 tane çiğ köfte yedim diyemi oldu bilmiyorum
Dün -500 bugün -100
Tatlım karbonhidrat yönünden fakir bir diyet yapıyordun birden akşam münün karbonhidrattan oluşunca normal bi durum.Bide ev yapımı değil hazırsa içine şeker içerikli harçlardan katıyolar oda şişkinlik yapıyor.Bu akşam normal menü yediğinde yarına uçar gider o şişkinlik üzülme.

Günsydin kizlar
Kilo vermemisim ben dun hicbisey yemedim
Eve esya toplamaya geldim tartida ayni

bende hayatımda kköklü bir değişiklik yapmıştım. bu benim ikinci evliliğim kızlar ilkinde öküze denk geldim çok şükür kurtuldm.

maalesef hayatta bazen kötü şeylerde yaşayabiliyoruz ama dedikleri gibi her işte bir hayır vardır.ben buna çok inanıyorum.iyi ki boşanmışım hatta o öküzlede iyi ki evlenmişim ki şimdi daha önce yaptıgım hataları yapmıyorum.

herşey bizim için.herşey çok güzel olsun bundan sonra senin için kaptanım

Ya bende liste uygulamayı sevmiyorum ama liste olmadığında ne yediğim bilmemekten korkuyorum için ucu kaçarak diye

Her sey guzel olacak
Olmali degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…