- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.141
Sabah kalkınca 2 bar.Ilık suyunu içiyormusun içine limanda sıksan iyi olur aç karnına kuru kaysı ye 2-3 tane birazda spora ağırlık verVücut mu direniyor yoksa ben biryerde yanlışı yapıyorum bilemedim mefkurem ama o kdar aç kalmaya sonuç böyle oldu ama dediğin gibi yapıcam.birde bugün 5 mile başlayalım bakalım neolacak
Günaydın Berilim hiç bişey yememekle Kilo verilmiceni sende biliyorsun sadece vücutu zayıf bırakırsınGünsydin kizlar
Kilo vermemisim ben dun hicbisey yemedim
Eve esya toplamaya geldim tartida ayni
yok dün eve geldik.. yoldan geldim direk onu yaptım.. çok yağlı değildi ..seçerek yedim canım bide.... tabi bi ızgara olamaz ama öyle oldu malesef..Birbestecim sen termaldemsin daha yüzüm demişsin su spor iyi kavurma yağlı olur ama seçeneğin yoksa yapmak bişey yok tabii
Sabah ılık elma sirkeli su içiyorum ama bide kuru meyveyi deneyim canım yarın sabah sağolasın.Sabah kalkınca 2 bar.Ilık suyunu içiyormusun içine limanda sıksan iyi olur aç karnına kuru kaysı ye 2-3 tane birazda spora ağırlık ver
çok geçmiş olsun canım..kızlar benimde -700 cumaya gore
72,5 um çocuklar hasta ya ne yediğimi bilmiyorum bile 3 gündür uykum da yok sayılır 1-2 saat
birisi biraz iyi oldu sayılır inş diğeride iyi olur
Olsun canım benim menüde biraz tembel işi oldu ama temizliğe daldım bizimkiler hazır yemek istedi ben hiç bulaşmadım onlara yoğurtla hallettim ama bugünden itibaren diyeti harfiyen yapacamyok dün eve geldik.. yoldan geldim direk onu yaptım.. çok yağlı değildi ..seçerek yedim canım bide.... tabi bi ızgara olamaz ama öyle oldu malesef..
Çiğ köfte ödem yapıyor canım ondandırBende dün 4 tane çiğ köfte yedim diyemi oldu bilmiyorum
Dün -500 bugün -100
matilda bizim bu diyeti konuşsak mı canım bi?Moralim çok bozuk hafta sonu resmen açlık ve mide kazıntısından fenalık geldi ama sonuç + 100 kaçamak bile yapmadım cumadan beri tuvalete de çıkamadım oda etkiledi mi bilmem çok mutsuzum
Birbeste Tartıldınmı canım kendini listeye eklesenematilda bizim bu diyeti konuşsak mı canım bi?
bu hafta yapmasak mı ne dersin canım?
ben kendim sabah bir dilim yazdığı halde yarım yiyorum genelde..
mesela bize makarna yedirdi..
dolma yedirdi..
ben olsam ağzıma sürmezim bunları..
hani diyorum kendi yöntemlerimiz daha mı iyi oluyodu acaba
En Iyi yol kendi tecrube ettigin diyet canimmatilda bizim bu diyeti konuşsak mı canım bi?
dolma yedirdi..
Sen kaç çıktın sabah tartı da istersen bırakalım kendi yöntemimizi uygulayalımmatilda bizim bu diyeti konuşsak mı canım bi?
dolma yedirdi..
yani tamamen diyete yüklenmek istemiyorum..Sen kaç çıktın sabah tartı da istersen bırakalım kendi yöntemimizi uygulayalım
Ama eşiz biliyorsun değil mi birbirimizi bırakmıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?