- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.241
haklısın mesela ne yapabilirim okulda yemekte sorun oluyor bazen
Evden götürmek en mantıklısı ama soğuk yiyebileceğin şeyler olmalı ısıtma imkanın yoktur herhaldeAkşamdan mesela ıspanak vb sebze yemeklerini saklama kabına koyup götürebilirsin canım
Hem bütçene tasarruf sağlar hemde vücuda
Evd
Evden götürmek en mantıklısı ama soğuk yiyebileceğin şeyler olmalı ısıtma imkanın yoktur herhalde
Menüm arkadaşlar. .
Sabah bir dilim tam buğday ekmeği ve peynir
Ara bir buçuk ceviz ve iki hurma
Öğle haşlanmış tavuk yanina salata
Akşam yoğurt yanina salata
Ara sari leblebi karışık bitki Çayı
3lt su
1 saat bantta yürüyüş
kimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorumAkşamdan mesela ıspanak vb sebze yemeklerini saklama kabına koyup götürebilirsin canım
Hem bütçene tasarruf sağlar hemde vücuda
kimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorum
Bence hiç utanma neden utanacaksın ki sonunda istediğin vücut hatlarına kavuşmak var bir iki gün göze batarsın sonrasında kimsenin umurunda olmazkimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorum
bizim okul daha erken açıldığı için şuan yemekhane açık değil. yemekhanede yemekler yağlı olabiliyor. çoğu zaman yanında sütlü tatlı falan veriyolar pilav çoğunlukla oluyor . gitsem mi gitmesem mi çok arada kalıorumSabahları evde kahvaltı yapabilirsen öğlen de yemekhane varsa sadece yemek yiyebilirsin belki yemek ve salata ya da yoğurt gibi
hafif şekerlimmmm :)nasılsın ne yaptın bugün
aynen kimsenin garip garip bakmasını istemiyorum tek başıma biyeri de çok zor buluyorumHaklısın diyet yapıyorum desen bir sürü laf birde
sabah yine geç kalktığın için mi bu kadar azSabah süt içtim sadece
Arada türk kahvesi içtim
Öğlen yağsız et döner yanında bir kase Light yoğurt yedim
Akşam yemekleri yemiyorum eve gidince Leslie 5 mile yapıcam su şimdilik 2lt
Hiç utanılacak bişey yokki.sağlıklı beslenmek istemek ayıpmı hatta o kadar dikkat ettiğin için sana imreneceklerdirkimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorum
İsteyen istediği gibi baksın sonuçta sen kötü bişey yapmıyorsun kendine güvenaynen kimsenin garip garip bakmasını istemiyorum tek başıma biyeri de çok zor buluyorum
Öğlen hafif akşamda çok hafif miktar çok az oluncada vücut korumaya geçiyor bence öğlen öğününe birşeyler daha eklesen akşam hafif yemen bünyeni zorlamaz o zaman diye düşünüyorumSabah
1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 çatal peynir
1 yk tuzsuz lor
Ara
Küçük muz
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 kase yayla çorbası
Spor : 5 mile leslie
Su : 2,5 lt
Saklama kablarında daha rahat tüketeceğin yemekler olsa hiç çekinmezsin ben kahvaltı saatinde okuldayım diye yanımda müsli ve süt taşıyordum garip bakışlar sataşmalar bir süre sonra bitti bazen çevreyi çok da umursamamamız gerektiğini anlıyoruzaynen kimsenin garip garip bakmasını istemiyorum tek başıma biyeri de çok zor buluyorum
Canım hergün böyle yapmıyorum bugüne mahsus böyle yaptımÖğlen hafif akşamda çok hafif miktar çok az oluncada vücut korumaya geçiyor bence öğlen öğününe birşeyler daha eklesen akşam hafif yemen bünyeni zorlamaz o zaman diye düşünüyorum
Saklama kablarında daha rahat tüketeceğin yemekler olsa hiç çekinmezsin ben kahvaltı saatinde okuldayım diye yanımda müsli ve süt taşıyordum garip bakışlar sataşmalar bir süre sonra bitti bazen çevreyi çok da umursamamamız gerektiğini anlıyoruz
sabah yine geç kalktığın için mi bu kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?