Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm arkadaşlar. .
Sabah bir dilim tam buğday ekmeği ve peynir
Ara bir buçuk ceviz ve iki hurma
Öğle haşlanmış tavuk yanina salata
Akşam yoğurt yanina salata
Ara sari leblebi karışık bitki Çayı
3lt su
1 saat bantta yürüyüş

sen bilirsin ama diyetlerde sarı yerine beyaz leblebiyi önerirker genelde

Akşamdan mesela ıspanak vb sebze yemeklerini saklama kabına koyup götürebilirsin canım
Hem bütçene tasarruf sağlar hemde vücuda
kimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorum

Sabahları evde kahvaltı yapabilirsen öğlen de yemekhane varsa sadece yemek yiyebilirsin belki yemek ve salata ya da yoğurt gibi
bizim okul daha erken açıldığı için şuan yemekhane açık değil. yemekhanede yemekler yağlı olabiliyor. çoğu zaman yanında sütlü tatlı falan veriyolar pilav çoğunlukla oluyor . gitsem mi gitmesem mi çok arada kalıorum

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates
2 dilim tam buğday ekmeği
2 çatal peynir
1 yk tuzsuz lor

Ara

Küçük muz

Öğle

1 kase yoğurt

Akşam

2 kase yayla çorbası

Spor : 5 mile leslie
Su : 2,5 lt
Öğlen hafif akşamda çok hafif miktar çok az oluncada vücut korumaya geçiyor bence öğlen öğününe birşeyler daha eklesen akşam hafif yemen bünyeni zorlamaz o zaman diye düşünüyorum

aynen kimsenin garip garip bakmasını istemiyorum tek başıma biyeri de çok zor buluyorum
Saklama kablarında daha rahat tüketeceğin yemekler olsa hiç çekinmezsin ben kahvaltı saatinde okuldayım diye yanımda müsli ve süt taşıyordum garip bakışlar sataşmalar bir süre sonra bitti bazen çevreyi çok da umursamamamız gerektiğini anlıyoruz

Menümü paylaşayım dolmakalem nerelerdesin şeker
sabah iki yumurta , 4 çatal peynir ,4 zeytin ,marul
öğlen mercimek çorbası (sonunda bittti sırada artık hangi çorbayı pişirirsem üç gün yerim )
akşam ıspanak kavurması ,yoğurt, badem fıstık azıcık azıcık
suyuda yatmadan paylaşırım
spor 1 saat tempolu yürüyüş

Canım hergün böyle yapmıyorum bugüne mahsus böyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…