Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaslar farkindamisiniz bu haftanin toplaminda alinan kilo verilen toplam kiloyu misliyle gecmis
simdi ben tirnaklarimi cikarmadan kendi cezanizi kendiniz verin.cumaya bahanesiz eksilerle gelin arti gormeyim inaninki cok agir ceza veririr karsinsinda keyf sigarasi icerim.ama ben sigara icmiyom kiiiiiiiiiiiii

kizlar demin birseye sahit oldum cok hosuma gitti
sizede anlatayim
pelinin bir grubu var adi sos grup
bunlar 6 kafadar para biriktirme sevdasiyla bu yilbasi bir grup kurup lazim olmayan birsey almamak icin birbirlrine destek oluyorlar
deminki mesaj
ayyyyyyyy kirmizi bir bot var indirimde 89 tl aliyimmi
cevap sakinnnnnnnn senin var
kiz: ama trend birdaha bulamam
cevap seneye kirmizi moda degil

bu uzun bir konusma ve kiz almadan cikiyor

aslinda bizde yapabiliriz
kisir var yeyimmi diye sorun bak 18 kiziz ne cevap gelir

bu sistemi uygulayalimmi

Öncelikle geçmiş olsun canım
Olabilir neden olmasın çok iyi motive oluruz bu sayede

Bizde sana güveniyoruz eğer canın tatlı isterse bizleri düşün. Bende tatlı yemek istiyorum ama aklıma burdaki kızlar geliyor o yüzden 1 aydır tatlı yemiyorum.hem zamanla istekte kalmıyor

mefkurem kızlarım bana cips ve kola ikram etti reddetim. jelibon almışlar koca bir paket reddettim baktım üzüldü. dedim alıyorum ama yemem şu anda diyetteyim biliyorsun kuzusu. tamam sizde kalsın sonra yersiniz dedi. aldım diye nasıl mutlu oldu. ama yemek yok :)

okulda nerde yiyordunuz

kızlar benimde -700 cumaya gore
72,5 um çocuklar hasta ya ne yediğimi bilmiyorum bile 3 gündür uykum da yok sayılır 1-2 saat
birisi biraz iyi oldu sayılır inş diğeride iyi olur

umarım her ikisi de en en en kısa zamanda hattı hemencecik sağlıklarına kavuşur güzel annem :)

Önce menümü yazayım sonra okuyayım.

Kahvaltı:1 dilim tam ekmek,light labne,diyet reçel,domates,salatalık

Öğle:Tavuklu yeşil salata

Akşam:Ciger sote,yeşil salata,1 bardak ayran

Spor:Leslie 3 mil,Birazdan slim in 6 mıda yapıcam

Su:Bugün az içmişim yatana kadar su rezervlerimi doldurayım.

olurr çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…