Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşim şu sporlara gıpta ile bakıyorum darısı bana

adet oldum bugün nasıl ağrım var off.ağrısız atlatanları çok kıskanıyorum ya

hepimiz aynı anda mı regl oluyoruz anlamadım. ben de reglim ama ağrısızlardanken dün çok kötü oldum. resmen ecel terleri döktüm. öyle aşırı uzun sürmedi 1-2 saat yaşadığım hayata lanet ettim resmen ama sizi öyle çok iyi anladım ki...

Biz bu sistemi whatsapp ta uyguluyoruz Ailecek diyete girdik konu komşuyuda ekledik birbirimizi dürtüklüyoruz
Geçen gün yengem noodle yiycem dedi hemen atladım yemeeee 99 u görceksin sen yersen göremezsin Beni dinleyip kıymanın üstüne 2 yumurta kırıp onu yedi Bencede krizimiz tutunca buraya yazalım.Ben bikere yazmıştım imdattt kızlar krizim tuttu napıcam ben diye kızlarda beni frenlemişti kazasız atlatmıştım

çok üzüldüm bunları duyduğuma :/ bari çok isteseydi de ondan yeseydin :/ cezanı kendin kesmek ister misin?

azmimizi dinç tutacak bir başarı hikayesi. teşekkürler zeynepcer :)

sen bilirsin ama diyetlerde sarı yerine beyaz leblebiyi önerirker genelde
Bildigimden degil netten arasturdim sarı leblebi bi kac yerde tavsiye edilmiş. O yüzden yiyorum arada canim abur cubur istediği zaman. . Beyaz leblebi yi mi tavsiye ediyolar diyette

Kızlar diyetteyken turşu yenir mi ?
Kimsenin yediğini hatirlamiom bi bildihiniz mi var
Sabaha 1 Kilo odem cikar tartida

ben bugün serçe parmağım kadar bir kornişon turşu yedim. hiç onu düşünmemiştim ama ödemi atarım ya zaten hastayım ödemliyim ama millet önümde pide arası gobit dönerleri yerken ben sadece azıcık döner, ayran, 1 tane kornişon turşu, çeyrek domates ve parmak kadar közlenmiş biber yedim :) kemalpaşa tatlısını sütlü yapmışlar merak ettim yarısını yedim kalanını çocuklarıma verdim :) aaa yalan olmasın 2-3 tane de patates yedim küçücük olanlardan kalanını çocuklarıma verdim gene. ketçap mayonezimi de verdim çocuklara :)

="beril77, post: 39209291, member: 310605"]kizlar demin birseye sahit oldum cok hosuma gitti
sizede anlatayim
pelinin bir grubu var adi sos grup
bunlar 6 kafadar para biriktirme sevdasiyla bu yilbasi bir grup kurup lazim olmayan birsey almamak icin birbirlrine destek oluyorlar
deminki mesaj
ayyyyyyyy kirmizi bir bot var indirimde 89 tl aliyimmi
cevap sakinnnnnnnn senin var
kiz: ama trend birdaha bulamam
cevap seneye kirmizi moda degil

bu uzun bir konusma ve kiz almadan cikiyor

aslinda bizde yapabiliriz
kisir var yeyimmi diye sorun bak 18 kiziz ne cevap gelir

bu sistemi uygulayalimmi[/QUOTE]
Bence süper bi uygulama. Bugün canım baya bi çektiği halde turşu yeyimmi die sordum tuzlu dediniz ödem dediniz aklimdaydi hep ve yiyemedim. . Iyi fikir bu bencede

kimse benim gibi yspmıyor ya hani bazen çok çekiniyorum utanıyorunm falan yiyecek yer bulamıyorum
Bence hiç utanma neden utanacaksın ki sonunda istediğin vücut hatlarına kavuşmak var bir iki gün göze batarsın sonrasında kimsenin umurunda olmaz

ecenaz haklı silvers. ben de ilk etapta çekindim ama şu anda herkes ay canım suratından bile belli oluyor, gıdığın azaldı, göbeğin baya gitti, pantolonların arkadan bol bol duruyor eskiden tam otururken diyor ve kemerimde 3-4 delik daralttım

ay ne güzel bir menü bu eşimm :) fıstıklar gene çıkmış ama azıcık demişsin tamam hem de özel bir diyet uyguladığın için eleştirmiyorum onları :) besleyici bir şey olsun öğlene. çok hafif olmasın. akşama bünyene yüklenme olmasın. tarhana çok iyi oluyor bu havalarda ama unlu dersen bilemem. ^_^

ama +1000e çok üzüldüm :/

kaptanım ben iyiyim ama bak :) birazdan paylaşım yapacağım tam liste. arada kaynayanlar onları topluyorum şu anda

evet arada atlanan birkaç arkadaş olmasın diye topladım geldim geriden geriden. gelen kuzucuk da bunu alıp devam etsin

beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Kitkurdu :+1000
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300
zeynepcer +300
birbeste 72.2 -200
benanlamadımki 71 +2000
Dolmakalem 78.6 -900 (hastayım bir de ohh ohh nasıl mutluyum )

menüm
sabah:1 dilim kurutulmuş ekmek,yarım dilim peynir,çay,2 zeytin
öğle:1 kuru dolma,1 dilim kepekli ekmek,yoğurtlu dövme bir kase
ara form çay
akşam yok
spor yok
su 2 lt

spor yapamadım misafirlerimi 11 uğurladım,temizlikyaptım gücüm kalmadı malesef

okulda nerde yiyordunuz
Koridor sonları ,kuytu köşeler olmadı oturacağım yerler kantin vs bir süre sonra da aman herkes yiyor sadece ben mi göze batacağım salla gitsin dedim ve ortam seçeneklerini düşünmedim çok takılma derim çünkü hedefin belli bahar kapıda kışlıklarla sakladıklarımızı üstümüzdekiler çıkınca saklayamıyoruz sende alışırsın çevrendekilerde

Ben de şok oldum ama eksiye düşmek için çabalıyorum
Fıftıklar azıcıktı biliyorsun serbest olduğu halde
Cezaya gelince 1 saat 15 dakika tempolu yürüdüm senin vereceğin cezayada eyvallah şimdiden

Zeynepciğim akşam sıkıntı olmazsa güzel beslenmişsin eminim su miktarı yatana kadar artar spor yok doğru değil gibi bence çok hareketli bir günle spor açığı vermemişsin zaten gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…