Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menümü de yazayım hemen

sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
pul biberli yumurta ve peynir (küp küp doğrayıp salata gibi yaptım)

ara
siyah çay

öğle
et döner
2-3 dilim küçük patates
1 tane kornişon turşu
biber ve domates
ayran
yarım kemalpaşa tatlısı (ama sütle yapılmıştı ve çok hafifti)

ara
sütlü filtre kahve

akşam
150 gr inegöl köfte
salata (marul ve domates)
1 kase tarhana çorbası (bol sarımsaklı ben ona şifa çorbası diyorum hep annem yapardı... şimdi kendim yapıyorum ama hala anneme gittim mi yaptırırım)

ara
dükkanı kapattım yok yani

su 2,5 lt ile kalacak sanırım belki 3 e yaklaşır
spor yok bütün öğleden sonra bizim ergen kızları avm'de gezdirdim yoruldum ^_^
ama bugün slim in başlıyorum yapınca haber veririm halimden

o halde sana 12*4 den 48 mekik vereyim. sen zaten cezanı güzel kesmişsin spor yapmayan birisi olarak. ama ben de boş geçmeyeyim. ^_^

Regl olmana rağmen eksi çıktıysan bu aralar beslenmen çok iyi demektir böyle devam et derim kuzucuklarını kırmaman çok güzel tadımlık yediklerin zaten nefsini köreltir patlamayı önler derim tatlıyı bu halinde yemediysen aşırıya kaçmadıysan ki kaçmamışsın seni kucaklıyorum şeker böyle devam et sahiller kız görsün az kaldı

S silvers çok çekiniyorsan eğer tam buğday ekmeğe tost, sandwiç falan yap yanında da ayran al onu tüket. arada da meyve ye. okulun yemek listesini internette falan vardır takip et. okulda yemek uygun olduğu zaman (tavuk, balık vs çıktığı zamanlar) okulda ye. böylece olayını daha güzel çözersin. ama bence bir süre idare edersen saklama kaplarına da alışırsın. hatta bir süre sonra insanların sana özendiğini yemeğinden yemek istediklerini falan görürsün

aaa bir öneri de şu mesela mücver falan yapabilirsin fırında diyet olanlardan. arkadaşlarına da ikram edersin. böylece tek kalmazsın :)

ay böyle düşünmene çok sevindim. çünkü üzülüyordum öğlenden beri. b*k vardı sanki. yemesem ne olurdu diye kendimi harap ettim. ama bence de iyi ettim aslında. sonuçta herkes pideleri kolaları löpür löpür götürdü ama beeen diyette olan arkadaşlarım bile dikkat etmezken ettim. çünküü 9. takıma karşı bir sorumluluğum var.

Ya beni tutmsyin ben aglarim bu mesaja

En havalimiz -900 ile Sensin seker

oy oy çok açım,bir form çay daha içtim erken uyuyacağım zaten çok yorgunum dinlenmiş olurum,

Tatlişler misafirim vardı yeni gittiler hemen geçmişi okudum
Kaçamak yapanlar bugün toparladı heralde
Dolmakalem senide tebrik ederim canım
Döner ziyaretini iyi atlatmuşın
Bende akşam sözde balık yicektim görümcem yapacaktı oda tavada kızartmış yiyemedım yoğurtla salataya kaldım

Canlar Sucuklu yumurta yiyebilir miyiz sabah.. tamamen yağsız. . ??

Kızlar bende şu leslie 5 deneyim bi yapabilecekmiyim

Aksam yemekten sonra markete gittim. Light yoğurt filan alıyım die menüyü hafif geçirdiğimden olsa gerek elimden gelse bütün kipayı yiyecektim.. diyetteyken market cidden cok zor ooluyo.. Gözüm herseyde kaldı. Bugun aksilik canım sabahtan beri kek çekiyordu. Evdekilerde kek aldi yedi gözümün önünde. . Tadına olsun bakardim.. yemedim hiç. .kendimi tuttum ama Bunu sizlere borçluyum. . iyiki hayatıma girdiniz. . Iyiki Beril son olsun dedi ve benide kabul etti..

beril77, post: 39212833, member: 310605"]Sucuk ödem yapiyor istah aciyor[/QUOTE]
Tuzundan mı ödem yapıyo. . Off yaa.. Güzel bişey olsada yesek yedikce zayuflasak.. canım bişeyler istiyo yemeyecem ama istiyo

beril77, post: 39212833, member: 310605"]Sucuk ödem yapiyor istah aciyor
Tuzundan mı ödem yapıyo. . Off yaa.. Güzel bişey olsada yesek yedikce zayuflasak.. canım bişeyler istiyo yemeyecem ama istiyo[/QUOTE]
Tut
Baharat
Icindeki ne eti oda belli degil
Haberde gormustum tavuk derisi Boynu hatte kemigi iyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…