- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.301
Koridor sonları ,kuytu köşeler olmadı oturacağım yerler kantin vs bir süre sonra da aman herkes yiyor sadece ben mi göze batacağım salla gitsin dedim ve ortam seçeneklerini düşünmedim çok takılma derim çünkü hedefin belli bahar kapıda kışlıklarla sakladıklarımızı üstümüzdekiler çıkınca saklayamıyoruz sende alışırsın çevrendekilerde
Ben de şok oldum ama eksiye düşmek için çabalıyorum
Fıftıklar azıcıktı biliyorsun serbest olduğu halde
Cezaya gelince 1 saat 15 dakika tempolu yürüdüm senin vereceğin cezayada eyvallah şimdiden
Regl olmana rağmen eksi çıktıysan bu aralar beslenmen çok iyi demektir böyle devam et derim kuzucuklarını kırmaman çok güzel tadımlık yediklerin zaten nefsini köreltir patlamayı önler derim tatlıyı bu halinde yemediysen aşırıya kaçmadıysan ki kaçmamışsın seni kucaklıyorum şeker böyle devam et sahiller kız görsün az kaldıben bugün serçe parmağım kadar bir kornişon turşu yedim. hiç onu düşünmemiştim ama ödemi atarım ya zaten hastayım ödemliyimama millet önümde pide arası gobit dönerleri yerken ben sadece azıcık döner, ayran, 1 tane kornişon turşu, çeyrek domates ve parmak kadar közlenmiş biber yedim :) kemalpaşa tatlısını sütlü yapmışlar merak ettim yarısını yedim kalanını çocuklarıma verdim :) aaa yalan olmasın 2-3 tane de patates yedim küçücük olanlardan kalanını çocuklarıma verdim gene. ketçap mayonezimi de verdim çocuklara :)
Regl olmana rağmen eksi çıktıysan bu aralar beslenmen çok iyi demektir böyle devam et derim kuzucuklarını kırmaman çok güzel tadımlık yediklerin zaten nefsini köreltir patlamayı önler derim tatlıyı bu halinde yemediysen aşırıya kaçmadıysan ki kaçmamışsın seni kucaklıyorum şeker böyle devam et sahiller kız görsün az kaldı
Ya beni tutmsyin ben aglarim bu mesajaay böyle düşünmene çok sevindim. çünkü üzülüyordum öğlenden beri. b*k vardı sanki. yemesem ne olurdu diye kendimi harap ettim. ama bence de iyi ettim aslında. sonuçta herkes pideleri kolaları löpür löpür götürdüama beeen diyette olan arkadaşlarım bile dikkat etmezken ettim. çünküü 9. takıma karşı bir sorumluluğum var.
En havalimiz -900 ile Sensin sekerevet arada atlanan birkaç arkadaş olmasın diye topladım geldim geriden geriden. gelen kuzucuk da bunu alıp devam etsin
beril 69.5 sabit
Silvers 77.5-500
Hafifsekerli 76.3-700
Gaz lam.fitili 61+700
Matilda +100
Rabia 60.9 sabit
Mefkurem 104.7 -100
Goodidea 72.5-700
Kitkurdu :+1000
Usagisan +100
Ecenaz 71,4 +300
zeynepcer +300
birbeste 72.2 -200
benanlamadımki 71 +2000
Dolmakalem 78.6 -900(hastayım bir de ohh ohh nasıl mutluyum )
Zeynepciğim akşam sıkıntı olmazsa güzel beslenmişsin eminim su miktarı yatana kadar artar spor yok doğru değil gibi bence çok hareketli bir günle spor açığı vermemişsin zaten gönlünü ferah tut
Canlar Sucuklu yumurta yiyebilir miyiz sabah.. tamamen yağsız. . ??
Tamam o zaman iki yumurtayla çok çok azıcık bir yada iki dilim sucuk yeyim. Uzun zamandır yemiyordum.. :)Haftada 1 kez yemekte sakınca görmüyorum ben canım
Sucuk ödem yapiyor istah aciyorTamam o zaman iki yumurtayla çok çok azıcık bir yada iki dilim sucuk yeyim. Uzun zamandır yemiyordum.. :)
Kızlar bende şu leslie 5 deneyim bi yapabilecekmiyim
Tuzundan mı ödem yapıyo. . Off yaa.. Güzel bişey olsada yesek yedikce zayuflasak.. canım bişeyler istiyoberil77, post: 39212833, member: 310605"]Sucuk ödem yapiyor istah aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?