Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptancım alınmak ne demek sen haklısın irade edip kilo mu veriyorlar sanki tok açın halinden ne anlar meselesi teşekkür ederim tekrardan burayı bunalım içinde yüzerken kısırdöngünün içinde debelrnirken buldum desteğini için hepinize Teşekkürler allah hepinizin yolunu aydınlık eylesin refaha çarçabuk çıkarsın hakkımızda hayırlısı nı versin

silver ben tam 3 araliga kadar taradim ama listeyi bulamadim evde ne var sen soyle ben tarifi hazirlarim sana hergun
yeterki sen iste

Zaten burda yeri gelecek birbirimizi acımasızca eleştiricez sonuçta hepimizin iyiliği için buraya darılmaya kırılmaya gelmedikki
Bence bütün arkadaşlar hemfikirdir

yok hani diyetsyen dediniz ya ondan dedim ne haddime ama gercekten artik diyetle kafayi yedim yani

Zaten burda yeri gelecek birbirimizi acımasızca eleştiricez sonuçta hepimizin iyiliği için buraya darılmaya kırılmaya gelmedikki
Bence bütün arkadaşlar hemfikirdir
burda 18 kisiyiz hepinizden birsey ögrensem 18 sey eder hayata gecirsem belki bir daha dombili olmam he

hafifsekerli de verdi ceza. onun cezasını şimdi yapıyorum. seninkini yarına bırakayım. saat geç oldu

Bende bugün yeniliğe öğrendim işte ne güzel oldu yatılı misafiri bu kadar zor girdim gece gelebilirim belki

Menüm
Sabah uc ufak kayisi
yesil cay bir bardağa yakin süt icine kepek unu cok az esmer şeker
Yine az esmer şekerle filtre kahve
Öğlen patlican kozleyip salata yaptim yanına yoğurt Yarım dilim tam buğday ekmeği. .
Ara üç hurma bir ceviz
Akşam iki kaşık bulgur pilavini yoğurt icine katip yedim.
2.5 lt su
1 saat bantta yürüyüş

ay su tabirlere bak yavrummmmmmmm

Yavrum diyen dillerden bal damlıyor vesselam

benim mal
okuz
sipa
essek
dana
manda
cipil tavuk
da derdiki ordakiler erkek seni kandiriyor saffffffffffff

Canlar ben birara kendimi erkekten sayıyordum malum kilo tavan yapınca evde eşofman ve devasa boyutta tişörtler giyince dedimki sen artık unisex bişeysin anlatılan bir fıkra vardı anlatmayayım şimdi erkek evet erkek abdala malum mu olmuş diyelim vala tersine dünya

Canım şu istikrarı bir yakalsak dün ne mutluydun sakın üzülme çabuk kapanıyorsun yarın bol su ve protein yağa kiloya dönüşmeden atarsın dolmakalem

Senin eşin yarında bi bomba getirmesinde
Canım bomba kucağımda onu bereketlendirme dur patlamadan atacağız inşaallah yarın
Sıkı bir günün telafi edemeyeceği bir menü yok yarın dolmakalem akşama kadar ara ara uğra ne yiyorsun söyle tabi imkan varsa yoksa da artık ne yapalım akşamı bekleriz

Kizlar bengeldim.bu aksam dayi oglunun dogugunu vardi .o ne masaydi anlatilmaz yasanir yenge dosemis fulll.sadece karnabahar ve kabak salatasi yedim oda toplasan bi kase etmez .yine hir masaya sirtimi dondum anlayacaginiz .simdi sutumu icip yaticam
Gecmise baktim biraz menuler cisss olmus bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…