- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.581
Olurmu tatlım ben boşunamı hep tlf.başındayım.Benim koca benim için artık o başka dünyada yaşıyor diyor
Zaten burda yeri gelecek birbirimizi acımasızca eleştiricez sonuçta hepimizin iyiliği için buraya darılmaya kırılmaya gelmedikkiKaptancım alınmak ne demek sen haklısın irade edip kilo mu veriyorlar sanki tok açın halinden ne anlar meselesi teşekkür ederim tekrardan burayı bunalım içinde yüzerken kısırdöngünün içinde debelrnirken buldum desteğini için hepinize Teşekkürler allah hepinizin yolunu aydınlık eylesin refaha çarçabuk çıkarsın hakkımızda hayırlısı nı versin
yok hani diyetsyen dediniz ya ondan dedim ne haddime ama gercekten artik diyetle kafayi yedim yaniKaptancım alınmak ne demek sen haklısın irade edip kilo mu veriyorlar sanki tok açın halinden ne anlar meselesi teşekkür ederim tekrardan burayı bunalım içinde yüzerken kısırdöngünün içinde debelrnirken buldum desteğini için hepinize Teşekkürler allah hepinizin yolunu aydınlık eylesin refaha çarçabuk çıkarsın hakkımızda hayırlısı nı versin
Karşılıklı ilanı aşkları görünce yalnız hissettik ne yapalım serde kıskançlık var benim eşim bombayı kucağıma koyup gitmiş bekliyorumOlurmu tatlım ben boşunamı hep tlf.başındayım.Benim koca benim için artık o başka dünyada yaşıyor diyor
burda 18 kisiyiz hepinizden birsey ögrensem 18 sey eder hayata gecirsem belki bir daha dombili olmam heZaten burda yeri gelecek birbirimizi acımasızca eleştiricez sonuçta hepimizin iyiliği için buraya darılmaya kırılmaya gelmedikki
Bence bütün arkadaşlar hemfikirdir
Beni üzdün dünkü övgülerden sonra oldu mu ya üstelik eksilerdeydin ve cuma kapıda kesin şu iki gün proteine ağırlık ver gelelim cezaya lesli 5 mil ve 50 tane mekik dahasını da takımdaşlarımdan bekliyorum
ay su tabirlere bak yavrummmmmmmmKarşılıklı ilanı aşkları görünce yalnız hissettik ne yapalım serde kıskançlık var benim eşim bombayı kucağıma koyup gitmiş bekliyorum
benim malOlurmu tatlım ben boşunamı hep tlf.başındayım.Benim koca benim için artık o başka dünyada yaşıyor diyor
hafif sekerli insafli davranmis ama degilmihafifsekerli de verdi ceza. onun cezasını şimdi yapıyorum. seninkini yarına bırakayım. saat geç oldu
Menümü paylaşayım
sabah :iki haş. yumurta ,4 zeytin , 3 çatal peynir
öğln:kıymalı sebzeli menemen
akşam :bir kase yoğurt ,3 adet ceviz
su 2.5 lt şimdilik
ay su tabirlere bak yavrummmmmmmm
benim mal
okuz
sipa
essek
dana
manda
cipil tavuk
da derdiki ordakiler erkek seni kandiriyor saffffffffffff
Senin eşin yarında bi bomba getirmesindeKarşılıklı ilanı aşkları görünce yalnız hissettik ne yapalım serde kıskançlık var benim eşim bombayı kucağıma koyup gitmiş bekliyorum
Canım bomba kucağımda onu bereketlendirme dur patlamadan atacağız inşaallah yarınSenin eşin yarında bi bomba getirmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?