- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.561
Neden tatlımpsikolojim bozuldu benimde sanırım
Ekmek tüketmiyor musun sen de hocam yoksa? Ama menünü beğendim
evde kimseye bişey anlatamıyorum zaman ayırıp da kimse beni dinlemiyorNeden tatlım
Sen ailenle yaşıyosun değilmievde kimseye bişey anlatamıyorum zaman ayırıp da kimse beni dinlemiyor
Eskiye dönme (düzelme anlamında) şansı var mı ben düzelmesi yönünde dua ediyorumGarıp ama bılmıyom
Boşlukta hersey
Sankı havada Düşünceler
Eskiye dönme (düzelme anlamında) şansı var mı ben düzelmesi yönünde dua ediyorum
Aylarca gittim sonuç burdayımKızlar dıyetısyenler 20-30-50 kılo zayıflamadı
Masa arkasında lıste Isı
Ben inat edıyosam gerçekten sağlam bılıyorumdur
bende ggülümkaptanım ben seni çok özledim gerçekten
kiz ben bir ara bir arkadasa liste yazmistimBeril silvers için okula götürebileceği öneriler versene
ne oldupsikolojim bozuldu benimde sanırım
Canım başka problenlerinmi var yoksa evde diyetle ilgilimi sorun yaşıyorsun bizim yapabileceğimiz bişey varsaevde kimseye bişey anlatamıyorum zaman ayırıp da kimse beni dinlemiyor
Hain eşim sen herkesle ilgilen beni unut bilmiyomusun ben kıskancımne oldu
kim bozabilirki
yok ben siz olmasaniz kimbilir hangi akintilarda bogulurdumçok sevinirim gerçekten kaptanımdan cvp alamıyorum bu aralar kendisine dehak veriyorum ama kötü hissettim kendimi bencilllik mi yapıyorum acaba onu da bilmiyorum
inan ki herkes senin gibi dusunuyorevde kimseye bişey anlatamıyorum zaman ayırıp da kimse beni dinlemiyor
evet bunu bende tecrube etmistimKızlar bi alışverişe gittim sayfalar dolmuş.bugün brokoli çorbası yapmıştım ama hiç doyurucu değil en iyisi brokoliyi buharda haşlayıp yemek daha iyi
bosver suranin buyusunu bozmayalimEskiye dönme (düzelme anlamında) şansı var mı ben düzelmesi yönünde dua ediyorum
bahliyat ama olcu onemliAylarca gittim sonuç burdayım
Karatay bakliyatı övüyor ama nohuta karşı daha mesafeli
felak nas okuyom iki gundur 200 er taneTakımdaşlarım nazara mı geldi kurşun döktürelim
esin sana kurban olsun sekercimHain eşim sen herkesle ilgilen beni unut bilmiyomusun ben kıskancım
Yalnızım ben çok yalnızımmm
Hain eşim sen herkesle ilgilen beni unut bilmiyomusun ben kıskancım
Yalnızım ben çok yalnızımmm
Ne olur ıssır ıssır kopar şu yağları beni bıraksınlar artıkesin sana kurban olsun sekercim
yaglarini isiririm bak senin kalorinde yok ham yaparim seni
sen farkindamisin bana yaptigin iyiligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?