Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok sevinirim gerçekten kaptanımdan cvp alamıyorum bu aralar kendisine dehak veriyorum ama kötü hissettim kendimi bencilllik mi yapıyorum acaba onu da bilmiyorum

Kızlar bi alışverişe gittim sayfalar dolmuş.bugün brokoli çorbası yapmıştım ama hiç doyurucu değil en iyisi brokoliyi buharda haşlayıp yemek daha iyi

çok sevinirim gerçekten kaptanımdan cvp alamıyorum bu aralar kendisine dehak veriyorum ama kötü hissettim kendimi bencilllik mi yapıyorum acaba onu da bilmiyorum
yok ben siz olmasaniz kimbilir hangi akintilarda bogulurdum
gencliginize imrenip hirsinizla gaza geliyom sekerlerim
evde kimseye bişey anlatamıyorum zaman ayırıp da kimse beni dinlemiyor
inan ki herkes senin gibi dusunuyor
biz ayni dili konusamiyoruz saniyorsun
aa sen bir tanelerisin bana azicik inan ne olur
sen benim minik elifimdenn farksizsin nazlicanim
Kızlar bi alışverişe gittim sayfalar dolmuş.bugün brokoli çorbası yapmıştım ama hiç doyurucu değil en iyisi brokoliyi buharda haşlayıp yemek daha iyi
evet bunu bende tecrube etmistim

Eskiye dönme (düzelme anlamında) şansı var mı ben düzelmesi yönünde dua ediyorum
bosver suranin buyusunu bozmayalim
allah yolumu aydinlik etsin diyom sadece
Aylarca gittim sonuç burdayım
Karatay bakliyatı övüyor ama nohuta karşı daha mesafeli
bahliyat ama olcu onemli
yenen zaman onemli
yag emiyor fazla
oooooooooo destan yazilir
Takımdaşlarım nazara mı geldi kurşun döktürelim
felak nas okuyom iki gundur 200 er tane

E="rabia91, post: 39230302, member: 641291"]Kızlar çeşitli sağlık sorunların dolayı aranızdan ayrılmak zorundayım..

Canim önce allahtan şifa diliyorum senin için kısa zamanda dön inşallah aramıza öpüyorum. .

esin sana kurban olsun sekercim
yaglarini isiririm bak senin kalorinde yok ham yaparim seni
sen farkindamisin bana yaptigin iyiligin
Ne olur ıssır ıssır kopar şu yağları beni bıraksınlar artık
Benim her zaman inandığım kalp kalbe karşıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…