Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alnının akıyla çıktın desene

Bir arkadasimiz sormustu jillian i.msj bulamadim alintilamak icin kusura bakmayin
Gogus 100 den 96
Bel 78 den 75
Gibek 92 den 84
Kalca 97 den 95
Baldirlarda 1.5 cm inceldi
Karinda kaslar belirginlesti

Senin eşin yarında bi bomba getirmesinde
tamam şimdilik hallettik gibi o menüyü yarın aç gezmeyi düşünüyorum salata inşallah olur amin

Canım şu istikrarı bir yakalsak dün ne mutluydun sakın üzülme çabuk kapanıyorsun yarın bol su ve protein yağa kiloya dönüşmeden atarsın dolmakalem
azarı yiyince bir de kendime kızınca dünyam bitiyor benim ya sevdiğim insanları hayal kırıklığına uğratmak çok üzüyor beni. kızıyorum kendime. ayıp olsun ya, kırılsınlar neden yedim diyorum

yarın yanımda olan tüm takımım ve sevgili eşim için aşırı aşırı dikkat edeceğim.

Bir arkadasimiz sormustu jillian i.msj bulamadim alintilamak icin kusura bakmayin
Gogus 100 den 96
Bel 78 den 75
Gibek 92 den 84
Kalca 97 den 95

ne kadar sürede oldu bu? tebrik ederim. özellikle göbek harika!

tebrik ederim. :) mezuniyeti garantiliyorsun gibi

Oradaki bütün sandalyelerde oturmuş sana bakıcaz tabi bide aç Aç

Gogus 100 den 96
Bel 78 den 75
Gibek 92 den 84
Kalca 97 den 95

ben sormuştum teşekkür edrim,ne kadar sürede bu sıkılaşma oldu,yarında ben ölçiyim kendimi
merak ettim şimdi

Son düzenleme:
kimseden böyle laflar pek duymadım çok teşekkür ederim

bazen diyetle ilgili ama çoğunlukla ailesel
Canım sen şu anda sadece çocuksun ama çoğumuz hem çocuk olduk hemde anne
Belki ailenin söyledikleri sana ters geliyordur ama inanki senin iyiliğini isterler
Bazen onlarda hata yapabilirler niyetleri iyidir belki kendilerini yanlış ifade ederler
Sen yinede saygında kusur etme onları en çok bu yaralar

benide annemin bana karşı olan sevgisizliği çok yaralıyor . sarıl diyorum sevginibelli et iht'yaç duyuyorum diyorum yıllardır kılı kıpırdamadı kırk yılda bir birine bişey anlatmakiçin heveslensem yok tv izliyorum yok başka bişey ilgisizce dinliyolar hatta sus bile diyolar . annemin bana destek olduğunu hiç görmedim ben . bu gerçekten böyle hiç abartmıyorum

kızlar menümü yazıp kaçıyorum..

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir

ara: 1 kırmızı elma
öğle : yok
Akşam: saat 4.5 falan gibiydi
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık biberli tavuk
3 dilim fırında patates
3 kaşık yoğurt

su: 2,5 litre

ara: 1 sade Türk kahvesi, 1 bardak soda

ben sizleri ailem bildim zaten çok bağlandım buraya
Canım, benim kızım 25 yaşında heralde sen daha küçüksün dedimya sende bizim kızımızsın hemde tıp okuyan seninle gurur duyuyoruz
Annenin nasıl psikolojide olduğunu bilmiyorum belki onunda kendine göre sorunları vardır bazen insanları olduğu gibi kabul etmek lazım
Hadi gel şimdi ben sana sımsıkı sarılıyorum hatta burdaki herkes sarılıyor
Dur dur başın dönecek aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…