- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.601
hafif sekerli insafli davranmis ama degilmi
Alnının akıyla çıktın deseneKizlar bengeldim.bu aksam dayi oglunun dogugunu vardi .o ne masaydi anlatilmaz yasanir yenge dosemis fulll.sadece karnabahar ve kabak salatasi yedim oda toplasan bi kase etmez .yine hir masaya sirtimi dondum anlayacaginiz .simdi sutumu icip yaticam
Gecmise baktim biraz menuler cisss olmus bugun
tamam şimdilik hallettik gibi o menüyüSenin eşin yarında bi bomba getirmesinde
azarı yiyince bir de kendime kızınca dünyam bitiyor benim yaCanım şu istikrarı bir yakalsak dün ne mutluydun sakın üzülme çabuk kapanıyorsun yarın bol su ve protein yağa kiloya dönüşmeden atarsındolmakalem
Canım bomba kucağımda onu bereketlendirme dur patlamadan atacağız inşaallah yarın
Sıkı bir günün telafi edemeyeceği bir menü yok yarındolmakalem akşama kadar ara ara uğra ne yiyorsun söyle tabi imkan varsa yoksa da artık ne yapalım akşamı bekleriz
Bir arkadasimiz sormustu jillian i.msj bulamadim alintilamak icin kusura bakmayin
Gogus 100 den 96
Bel 78 den 75
Gibek 92 den 84
Kalca 97 den 95
Baldirlarda 1.5 cm inceldi
Karinda kaslar belirginlesti
Kizlar bengeldim.bu aksam dayi oglunun dogugunu vardi .o ne masaydi anlatilmaz yasanir yenge dosemis fulll.sadece karnabahar ve kabak salatasi yedim oda toplasan bi kase etmez .yine hir masaya sirtimi dondum anlayacaginiz .simdi sutumu icip yaticam
Gecmise baktim biraz menuler cisss olmus bugun
evet cnmSen ailenle yaşıyosun değilmi
Oradaki bütün sandalyelerde oturmuş sana bakıcaz tabi bide aç Açtamam şimdilik hallettik gibi o menüyüyarın aç gezmeyi düşünüyorum salata inşallah olur amin
azarı yiyince bir de kendime kızınca dünyam bitiyor benim yasevdiğim insanları hayal kırıklığına uğratmak çok üzüyor beni. kızıyorum kendime. ayıp olsun ya, kırılsınlar neden yedim diyorum
yarın yanımda olan tüm takımım ve sevgili eşim için aşırı aşırı dikkat edeceğim.
Bir arkadasimiz sormustu jillian i.msj bulamadim alintilamak icin kusura bakmayin
Gogus 100 den 96
Bel 78 den 75
Gibek 92 den 84
Kalca 97 den 95
Baldirlarda 1.5 cm inceldi
Karinda kaslar belirginlesti
annem babamne oldu
kim bozabilirki
bazen diyetle ilgili ama çoğunlukla aileselCanım başka problenlerinmi var yoksa evde diyetle ilgilimi sorun yaşıyorsun bizim yapabileceğimiz bişey varsa
kimseden böyle laflar pek duymadım çok teşekkür ederimyok ben siz olmasaniz kimbilir hangi akintilarda bogulurdum
gencliginize imrenip hirsinizla gaza geliyom sekerlerim
inan ki herkes senin gibi dusunuyor
biz ayni dili konusamiyoruz saniyorsun
aa sen bir tanelerisin bana azicik inan ne olur
sen benim minik elifimdenn farksizsin nazlicanim
evet bunu bende tecrube etmistim
bosver suranin buyusunu bozmayalim
allah yolumu aydinlik etsin diyom sadece
bahliyat ama olcu onemli
yenen zaman onemli
yag emiyor fazla
oooooooooo destan yazilir
felak nas okuyom iki gundur 200 er tane
yarına salatayla tost yapıp yesem olur mu öğlensilver ben tam 3 araliga kadar taradim ama listeyi bulamadim evde ne var sen soyle ben tarifi hazirlarim sana hergun
yeterki sen iste
Canım sen şu anda sadece çocuksun ama çoğumuz hem çocuk olduk hemde annebazen diyetle ilgili ama çoğunlukla ailesel
Hadi sen bizim takımın küçük prensesi olkimseden böyle laflar pek duymadım çok teşekkür ederim
sağol tatilım.. biraz öyle oldu zaten.. mecburiyetten..Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Eğer vücudunu zorluyorsa da bir süre ara ver diyete biliyorsun her şeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
benide annemin bana karşı olan sevgisizliği çok yaralıyor . sarıl diyorum sevginibelli et iht'yaç duyuyorum diyorum yıllardır kılı kıpırdamadı kırk yılda bir birine bişey anlatmakiçin heveslensem yok tv izliyorum yok başka bişey ilgisizce dinliyolar hatta sus bile diyolar . annemin bana destek olduğunu hiç görmedim ben . bu gerçekten böyle hiç abartmıyorumCanım sen şu anda sadece çocuksun ama çoğumuz hem çocuk olduk hemde anne
Belki ailenin söyledikleri sana ters geliyordur ama inanki senin iyiliğini isterler
Bazen onlarda hata yapabilirler niyetleri iyidir belki kendilerini yanlış ifade ederler
Sen yinede saygında kusur etme onları en çok bu yaralar
Eeee bizzzz????
ben sizleri ailem bildim zaten çok bağlandım burayaHadi sen bizim takımın küçük prensesi ol
Canım, benim kızım 25 yaşında heralde sen daha küçüksün dedimya sende bizim kızımızsın hemde tıp okuyan seninle gurur duyuyoruzben sizleri ailem bildim zaten çok bağlandım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?