- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.641
Günaydın herkese güzellikler
ok yapımda kurtuluyum
günaydın arkadaşlar.canlarım benim bu sabah tartı -100 az geldi gözüme ama hatalıyım akşam yemeyecektim o yemeği.
birde dukanda sebzeli günlerde daha az kilo veriliyormuş.bugun protein gunum yarınsabah çok pis eksi yapıcam
@silvers sen benim minik kardeşimsin bundan sonra.için mi daraldı yaz whatuptan konuşuruz.benim annem vefat edeli 15 sene oldu 17 yaşındaydım pek birşey paylaşamadan kaybettim.seni çok iyi anlıyorum yanındayken birde böyle olması insanı üzer.
ama belki onunda kendi içinde sıkıntıları vardır bilemeyiz.sen okuluna bak biran önce bitir mesleğini al oh harika.birde mümkünse plastik cerrah olursan seviniriz burda orası burası toplanacak ablaların var
Kiz bu yeni degil jillian ablanin cesitli videolari var ben 30 day shread olani yapiyorum
Günaydın herkese güzellikler
Günaydın takımdaşlarım
Zeynepciğim tam benlik bir cümle çok tuttum halimi özetliyor spor benim için herzaman yapayımda bitsin kurtulayım
kizlar gercekten dikkat ettigim halde sanki puf borek gibiyim
parmagimdaki yuzuk bile oturdu yani
hava degisiminden sisme olurmu
burda dizboyu kar var ama gunesli
anlamdimki
tartilmaya korkuyom yastresten bence.biraz rahat bırak kendini.
tartilmaya korkuyom ya
hocam bir care bul bana yacumaya kadar tartılma istersen
hava ettkili sanirim benim minnos yeni uyandi normalde 8-9 da kalkardi
anne kayvaltiy yokmu diyor
ya burda birsey yokoy yerim ben onusu tutmuştur vücudun.kiraz sapı falan var mı oralarda
ya burda birsey yok
teyzostayim kizi var 17 yasinda ikiside gece ise gidip aksamm geliyorlar
evde pek mutfak kullanilmiyor
gece temizlik yaptim bugun alis verise gidecem
kiraz sapi bulurmuyum bilmiyorum ama lahana ve maydanoz alacam
ay bilemiyorum gercektenlahana çorbası çok kötü kokuyor ya.normal çorba diyeti yapabilirsin az yağlı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?