Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

"beril77, post: 39240member: 310605"]mefkure tarti tamamda siki bir beden olmayinca
sarktim resmen
dokununca boyle yumsak yumsak her yerim
Istersen plates dene .. hem soğuk havadanda uzak olmuş olur sporun. Cidden cok farketti bende bir haftada. Tartida fark olmadi ama 72 idim mesela o hafta ama goruntu cok daha azdı. Çok farketti .

senn zaten az yiyon
hatta ara ogun vs.........baska seylermi denesen
vucu korktu tutuyor kendini
gerci sen aclik hissetmiyom diyorsun
Bende bilemedim, etcimiyim otcumuyum bilmiyorum denemedim
Cumadan başlayıp yeni bişey denemem lazım hafta sonu çorbayı deneyim diyorum

Orası neresi kar var burası izmir biz kara hasret yaşıyoruz.tabi aldı kiloları geri ama eski sistem yemeğe döndü ondan ama İçmesi zor bu çorbayı

tamam bu hafta mutlaka bölge bölge hareketlere ayırıp hatta videoda çekip yapıcam spor programını

bugune kadar son birkacgundur menu yazmadim bugun yazacam bir duzen gelsin bakalim
bugun birde defter alacam hergun herkesin bana gore cislarini not edip cuma niye veremedimki dediginde
sakkadanak cikaracam haftalik hasilatini

Ya kaptan formunda uyanmışın cuma vay halimize bütün bahaneleri kurutacan mı anlaşılan sen bizi yaza kendimizle barışmış halde ulaştıracaksın
Sakın lahana deneme kainattan bezmiştim deneyince ,bak dünyamadan kendimden değil sadece ; berbat lahana sever olrak söylüyorum

aynen sımdı Kızın yazın sevın benı

Herkese tünaydın kızlar dün çok yoruldum misafirim vardı. Bugünde misafirim gelicek iki gündür spor yapamadım bu yüzden. Kendinize iyi bakın şekerler öptüm hepinizi :*

Of ya kızlar canım sıkkın bana bi akıl verin Geçen kış 95 kilo bi tosundum.40 kilo için çıktım yola 26 sı gitti kaldı 14 ama o 14 gözümde dağ gibi büyoyor.Aslında tam mutlu olma zamanı.95 ken pantalonlar yakışmıyodu alışveriş yapamıyodum ne giysem eğreti duruyodu.Rahat edeyim diye taytlar ve 3xl uzun tunik kazaklar almıştım birsürü.Şimdi dolabımda etiketiyle duran siftahını bile yapamadığım 28 beden kotuma bile girer oldum ama yinede hiç mutlu değilim.Hala kendimi o 95 kiloluk tosunmuşum gibi görüyorum.Hala heryerim bıngıl bıngıl yağlı gibi hissediyorum.Bu yağlar erimicekmi hiç bitmicekmi diye düşüyorum.Habire moralim bozulduğundan kilo vermemde bi arpa boyu yol gitmiyorHızla bikaç kilo verebilsem belki moralim düzelir ama hızlıda veremiyorum Dün internetten ideal kilo hesabı yaptım şişkosun dedi ona bile bozuldum biliyorum ya şişkoyum ama biraz kibar söyleseydi bari direkt adama şişkosun denirmi biraz fazla kilolusun tatlım üzülme gider falan yazsalar yorumlarına olmuyomu Of saçmalamayada başladım keyfim yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…