- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.801
kilom bu aralar sabt ona cnm sıkılıyor biraz .Silver annemmmm
Nasilsin bebemmmm
Ben ne ederim simdikilom bu aralar sabt ona cnm sıkılıyor biraz .
kilom bu aralar sabt ona cnm sıkılıyor biraz .
İyi akşamlar ben de yeme işini bitirdim hemen yazayım
sabah;iki haş.yumurta ,4 çatal peynir ,3 dal maarul
öğlen :tarhana çorbası ama bizim tarhana gendime (aşurelik buğday)yoğurt nane ile yazdan yapılıp kurutuluyor
akşam :soya soslu kremalı tavuk yaklaşık 1.5 baget kadar ,kırmızı lahana salatası ,ayran
ikindi gibi şekersiz azıcık kahveyle 2 fincan süt
su şimdilik 2 lt yatana kadar 3 olur bütün gün umarım kasları besleyen yağları götüren menüm
Karatayda krema kullanmada sıkıntı yok zaten toplamda 2 yemek kaşığı ekledeim bakalım cumaya yüzümüzü ağartacak mı bu haftanın düzenimmm menün güzel ama tavuğun kreması gözüme çarptı sadece
tarhana maraş tarhanası gibiymiş buraya ilk geldiğimde hiiç sevmemiştim şimdi alıştım
Karatayda krema kullanmada sıkıntı yok zaten toplamda 2 yemek kaşığı ekledeim bakalım cumaya yüzümüzü ağartacak mı bu haftanın düzeni
gemişe bakarım şimdi hatırlamıyorumZeynep Sen ilk kac kiloyla gruba geldin
1. takima
Ona Gore mezun kilonu soylerimgemişe bakarım şimdi hatırlamıyorum
bugün akşama kadar iyiyidi şu okul başladı başlayalı düzenim değişti . wcye çıkammıyorum kilom değişmiyor diye cnm da sıkıldı akşamı biraz cozuttum diyebilirimstres yaptıkça kilolar gitmiyor canını sıkma,sen diyetine dikkat et nasıl olsa gidecek kılolar
üzdüm seni dimiBen ne ederim simdi
Bence yazki aynı hataları yapmaakşam biraz kötü yazasım yok o yüzden sabh ve öğleyi yazayım
sabah
peynirli omlet
çay
öğle
salata
ayran
2 dilim çavdar ekmeğine tost
bence yazmayayım hatamıçok iyi biliyorum biraz hamur işi tükettimBence yazki aynı hataları yapma
Sen bide okula gidiyosunki aç kalan doğru değil kafan çalışmaz.ye ama doğru şeyleri
63 müş cuma zayıflama yarışması sonuç listeleri 91 syfOna Gore mezun kilonu soylerim
Ilk Kilo girisin lnemliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?